ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

H χούντα δεν τελείωσε το 1973

Η προσωπική μας άποψη, όσων αφορά την χούντα είναι σαφής: Η χούντα δεν τελείωσε το 73, και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, υπό διαφορετικούς όρους, κάτω από ένα πέπλο υποτιθέμενης δημοκρατίας και ελευθερίας, αποκλειστικά για τους κολλητούς των αστικών κομμάτων.

Η χούντα των Συνταγματαρχών ίσχυσε για μια επταετία, ενώ η κοινοβουλευτική χούντα, των αστικών κομμάτων, και των συντεχνιών μέσα σε αυτά, συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Οι ελευθερίες, οι οποίες απορρέουν από το δημοκρατικό πολίτευμα, και την λαϊκή κυριαρχία, όπως και το Ελληνικό Σύνταγμα, ποδοπατούνται από τα συντεχνιακά συμφέροντα στελεχών των αστικών κομμάτων, μαζί με τις ζωές εκατομμυρίων πολιτών στη χώρα μας. 

Επί 42 χρόνια οι επιτήδειοι εκμεταλλευτές του Ελληνικού λαού, οι οποίοι με χιλιάδες ψέματα για ανάπτυξη, ευημερία, πρόοδο, δικαιοσύνη, αλληλεγγύη, φορτώνονται στον σβέρκο των πολιτών, συναλλάσσονται με τους δολοφόνους των λαών, τους τρομοκράτες μαφιόζους και ληστές, όπως και με την εγχώρια ολιγαρχία, ερήμην του λαού, και εις βάρος της πλειονότητας.

Αυτό που γνωρίζουν καλύτερα από όλους εσάς, είναι να διοχετεύουν από συγκεκριμένα κέντρα, την διαπλοκή των ολιγαρχών, και από τα ελεγχόμενα κομματικά και κρατικά τους φερέφωνα, τις φρούδες ελπίδες, ενώ αδιαμφισβήτητα, πλην της προσωπικής τους ευημερίας, επί 42 χρόνια, δεν γνωρίζουμε κάτι διαφορετικό πέραν αυτού.

Άλλωστε είμαστε στο τόπο μας, ποτέ δεν αδικήσαμε σκόπιμα κανένα, ούτε είχαμε δόλο στις προθέσεις μας, σε αντιδιαστολή με αυτούς. Όποτε μας ζήτησαν την συμβολή μας τους την παρείχαμε, και τη μοναδική φορά που αξιώσαμε τη δική τους την αρνήθηκαν.

Όσοι και όσες διαμορφώνουν σκόπιμα πόλωση, κατακερματισμό, και διχασμό, επί δεκαετίες στα όρια των Ο.Τ.Α, (στους δήμους), και δεν εκπροσωπούν επάξια τους δημότες, είναι συνεχιστές της χούντας, και συγκεκριμένα στο δήμο Γλυφάδας είναι αυταπόδεικτο φαινόμενο.

Επειδή τα λόγια δεν είναι πάντα αρκετά να περιγράψουν τις τάσεις και διαθέσεις των χουντικών συμπεριφορών από τη πλευρά ορισμένων συντεχνιών των αστικών κομμάτων, και ειδικότερα των κοινωνικών παθογενειών οι οποίες υπεισέρχονται στα αστικά κόμματα από συγκεκριμένα άτομα και τα συμφέροντα τόσο των ιδίων, όσο και των οικογενειών τους, για πολλοστή φορά η απτή πραγματικότητα.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις και κατασχέσεις, 

1) Διότι δεν ακολουθήσαμε κανένα, πρωτοστατήσαμε στο χώρο
2) Διότι δεν αρεσκόμαστε στην παρανομία, και αξιώσαμε δημόσια άδειες λειτουργίας
3) Διότι ποτέ δεν αδικήσαμε κανένα, σε μια κοινωνία διαμορφωμένη να λειτουργεί με όρους ζούγκλας 
4) Διότι καυτηριάζαμε τον απαράδεκτο τρόπο λειτουργίας των αστικών κομμάτων, και των συνεργατών τους της διαπλοκής
5) Διότι θέσαμε πρώτοι ορισμένα από τα στάνταρ του παρόντος, όταν οι υπόλοιποι ήταν συνυφασμένοι σε όσα ίσχυαν. Ενδεικτικά: (Βλέπε ηλικιακό όριο πολιτικών - αιρετών, που αποτελούσε προσωπικό μας μεταδιδόμενο)Μήπως ισχύει σήμερα τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στην περιφέρεια, όσο και στους δήμους των νοτίων προαστίων σε ένα μεγάλο βαθμό με τους 40ρηδες/ες ;
6) Διότι αξιώσαμε δημόσια την ισχύ του Ελληνικού Συντάγματος, το οποίο προσβάλουν και καταργούν τα πολιτικά κόμματα
7) Διότι αξιώσαμε δημόσια ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ των δήμων, όπως και ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, και γνωρίζετε ότι στους δήμους λαϊκή εξουσία δεν έχει υπάρξει από το 1973 μέχρι σήμερα, υπάρχουν κυρίως τα συμφέροντα των ήδη ωφελημένων αστικών κομμάτων.

Η Χούντα συνεχίζεται, και φέρει και την δική σας σφραγίδα, όλων εσάς που μόλις με βλέπετε γυρίζετε τη πλάτη, και το πράττεται διότι έχετε ενοχές για τις πράξεις σας.

Στο παρελθόν τα αίτια του κακού ήταν οι αμερικάνοι και οι εγχώριοι συνεργάτες τους, σήμερα, επίσης, τα αίτια του κακού είναι όσα εδραίωσαν οι αμερικάνοι σε απτή συνεργασία με τους εγχώριους συνεργάτες τους, με μια σαφή διαφοροποίηση. Σήμερα αρχικαπιτάλες είναι και όσοι δηλώνουν ''αριστεροί'', σε πολλές περιπτώσεις, και έτσι εξανεμίζεται το δίκιο των υπολοίπων. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

ΥΓ: Τιμούμε τον αγώνα όσων αγωνίστηκαν για ιδανικά και αξίες κόντρα στα κέρδη και υπερκέρδη των επιτήδειων, και όπως γνωρίζετε, επί χρόνια, για εμάς το κέρδος είναι υποδεέστερη αξία έναντι του ανθρώπου. Σε αντιδιαστολή υμών επικεντρώστε σε όσους τοποθετήσατε στο δήμο Γλυφάδας, όπως και στα κέρδη και υπερκέρδη τους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: H χούντα δεν τελείωσε το 1973 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">