ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ψεύτικη εικόνα παρουσιάζει η δημοσκόπηση της Public Issue ( Φτιάξε το Κοινωνικό Κόμμα)

Η Public Issue έδωσε στη δημοσιότητα μια δημοσκόπηση η οποία παρουσιάζει τον λαό υπερμεγέθη κατά 30%, δεδομένου ότι  τα ποσοστά των κομμάτων τα οποία αν αθροιστούν καλύπτουν το 100% και μαζί με την αδιευκρίνιστη ψήφο φτάνουν το 130%. 

Τα ποσοστά που εμφανίζουν τα κόμματα πρέπει να είναι στο σύνολο 70%, αφού το υπόλοιπο 30% είναι οι πολίτες που δεν ψηφίζουν κανένα από τα συγκεκριμένα κόμματα, ενώ η εταιρία το 30% των πολιτών το αφήνει στην άκρη, σαν να επρόκειτο για λευκά ή άκυρα. 

Η Public Issue εμφανίζει το 70% ως 100% για να δημιουργήσει ψεύτικη εικόνα στο κόσμο, ενώ εμείς έχουμε διαφορετικά στοιχεία από την κοινωνία, η οποία πλέον σε ένα ποσοστό της τάξεως του 50 % δεν εμπιστεύεται κανένα αστικό πολιτικό κόμμα.

Σαφώς την έντονη αποστροφή μεγάλου τμήματος της κοινωνίας εμείς την είχαμε προβλέψει πριν από πολλά χρόνια, δεδομένου ότι είμαστε πολύ μπροστά από την εποχή μας, και όσα έβλεπαν οι υπόλοιποι, και ήταν ο μοναδικός λόγος που όταν μας έγινε πρόσκληση, επισκεφτήκαμε κατά τόπους τα στελέχη - μέλη της αριστεράς, ώστε να επικαιροποιήσουμε την αναγκαιότητα αλλαγής πολιτικών στο τόπο μας.

Ορισμένοι είτε εθελοτυφλούσαν, είτε θεώρησαν ότι ο λαός ακόμα και σήμερα είναι ένα κοπάδι από άβουλα πρόβατα, τα οποία μπορεί κάθε ''ηγέτης'', η συντεχνία αστικών κομμάτων να τα οδηγεί επί σφαγή, είτε να πράττει εξαπάτηση εις βάρος τους (...) και αυτά αδιαμαρτύρητα να φροντίζουν την διαιώνιση των οφελών ελαχίστων συντεχνιών.

Η αδιευκρίνιστη ψήφος σημαίνει ότι ένα 30% των ερωτηθέντων προτίθεται να ψηφίσει αλλά δεν γνωρίζει τι να ψηφίσει διότι δεν εμπιστεύεται κανένα από τα υφιστάμενα πολιτικά κόμματα. Εμείς όμως δεδομένου ότι όσα ισχύουν σήμερα τα είχαμε προβλέψει πριν από πολλά χρόνια γνωρίζουμε ποιο είναι το συμφέρον των πολιτών που για εμάς αποτελούν το 50% των ψηφοφόρων.

Αυτοί οι προδομένοι, ληστεμένοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, σπουδαστές/ιες, μικροεπαγγελματίες, βιοτέχνες, αυτοαπασχολούμενοι, κ.α., και αμφισβητούντες πολίτες, έχουν μια και σαφή επιλογή για το δικό τους συνολικό μέλλον, και αυτή είναι η σύσταση του πρώτου Ελληνικού κοινωνικού πολιτικού κόμματος.

Αρκετά δεινά πέρασε ο Ελληνικός λαός, και ο τόπος μας με τους επαγγελματίες της πολιτικής, και με ισχυρά πολιτικοοικονομικά κέντρα στην προώθησή τους, και άλλωστε ξεκάθαρα αυτοί σήμερα στην πλειονότητά τους είναι πολυεκατομμυριούχοι με εξασφαλισμένα παιδιά και εγγόνια, ενώ στον αντίποδα εκατομμύρια πολιτών αναζητούν ακόμα διέξοδο ( φως στο τούνελ ) το οποίο τεχνηέντως διαμόρφωσαν και διαμορφώνουν τα αστικά πολιτικά κόμματα. ( σαφώς το τούνελ χωρίς διέξοδο)

Εξετάζοντας αυτό το πρωτοφανές ποσοστό πολιτών, το οποίο δεν εμπιστεύεται κανένα από τα ήδη υφιστάμενα κόμματα, δεν αποτελεί λύση η συμβολή και η συμμετοχή του σε κάποιο από αυτά, αντιθέτως αποτελεί σημαντική λύση του κοινωνικού συνόλου η δημιουργία του πρώτου κοινωνικού κόμματος, με γνώστες όσων ενοχλούν την Ελληνική κοινωνία.

Όταν και όπου δεν εμπιστεύεσαι όσα ισχύουν πρέπει να χαράξεις το δικό σου δρόμο, και αυτό σαφώς δεν είναι καθόλου εύκολο, διότι απαιτεί από μηδενική βάση είτε να υποστείς όλα τα διαμορφωμένα δεινά των Ελληνικών παθογενειών, είτε να αλλάξεις εσύ προσωπικά νοοτροπία, και μαζί με εσένα συνολικά όλοι οι υπόλοιποι.

Βέβαια θα μου πεις ότι δεν είσαι πολιτικός, και δεν έχεις την εμπειρία των πολιτικών που καθημερινά παρακολουθείς από τις τηλεοράσεις, τα ραδιόφωνα, τις εφημερίδες, το διαδίκτυο, κ.α., όμως είσαι ο Έλληνας και η Ελληνίδα που συνταγματικά έχεις το αναφαίρετο δικαίωμα να απολαμβάνεις όσα αναφέρονται στο θεμέλιο του πολιτεύματος μας, και να διαμορφώσεις το μέλλον που εσύ επιθυμείς, αφού αυταπόδεικτα όπως εγώ δεν εμπιστεύεσαι κανένα αστικό πολιτικό κόμμα. 

Τόλμησε μαζί με χιλιάδες άλλους και άλλες από τον κοινωνικό σου περίγυρο, φίλους - φίλες, γνωστούς, ακόμα και όσους όσες γνωρίζεις από τα sosial media, να απλώσεις την ιδέα του πρώτου ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ( όπως το βλέπεις ) ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, και να είσαι σίγουρος και σίγουρη ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είσαι ο κυρίαρχος σε τούτο το τόπο.

Βάλτε από πέντε δέκα ευρώ κάθε ένας και κάθε μια, νοικιάστε ένα γραφείο, φροντίστε να είστε αρχικά ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους υπολοίπους, βάλτε στην άκρη τους εγωκεντρισμούς, τις ματαιοδοξίες, τα αρχηγιλίκια, και αρχίστε να απλώνετε με κάθε πρόσφορο τρόπο την ιδέα της κοινωνικής διακυβέρνησης, και της άμεσης Δημοκρατίας. 

Τα ήδη υφιστάμενα πολιτικά κόμματα είναι υπέργηρα, και δεν έχουν μέλλον σε τούτο το τόπο. ( Όταν το δημιουργήσετε, καλέστε και εμένα για την τελευταία θέση και ρόλο !)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Σημείωση: Τα αντίστοιχα, με όσα αναφέρονται, τα είχα περάσει ραδιοφωνικά πριν από δεκαετίες, και στη συνέχεια διαπίστωσα αρκετούς σχηματισμούς, οι οποίοι στο σύνολό τους με άφησαν ''απ' έξω''.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ψεύτικη εικόνα παρουσιάζει η δημοσκόπηση της Public Issue ( Φτιάξε το Κοινωνικό Κόμμα) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">