ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Κώστας Μπακογιάννης γιατί επέλεξε να κατέβει ανεξάρτητος;

Ένα σύντομο ερώτημα με δυο σκέλη σε ένα μανιακό, ο οποίος έχει διαρκές πρόβλημα να συκοφαντεί, και πάντα κατόπιν χρηματισμού, άλλοτε από τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, και ενίοτε από τα μέλη της ΝΔ.

Tsoutsou του διαδικτύου, ο Κώστας Μπακογιάννης γιατί επέλεξε να κατέβει στις δημοτικές εκλογές ανεξάρτητος, και επίσης, γιατί επέλεξε να μην βάψει γαλάζιο το νομό στον οποίο είναι περιφερειάρχης; 

Αν είναι αρκετά τα χρήματα που σου παρέχουν οι αιρετοί του δήμου Γλυφάδας, ώστε να καθυβρίζεις και να συκοφαντείς δημόσια, τεκμηρίωσε και μια εμπεριστατωμένη άποψη στα δυο σκέλη του ερωτήματος.

Από την απάντηση την οποία θα δώσεις, θα μετρήσουμε τον ακριβή δείκτη νοημοσύνης που διαθέτεις, αν τελικά έχει μείνει έστω και ελάχιστη φαιά ουσία στο κεφάλι σου. 

Σημείωση και βοήθεια: Η ανεξαρτησία της υποψηφιότητας ενός ανθρώπου, χωρίς πολικά βαρίδια, δηλώνει αρχικά τεράστιο επίπεδο δυνατοτήτων, καθώς και δυναμική την οποία δεν διαθέτουν τα περισσότερα εκατομμύρια πολιτών στη χώρα μας.

Αξίζει να σταθούμε σε όσα διακήρυξα προ δεκαετιών από το τοπικό ραδιόφωνο, όσων αφορά το καθεστώς της ανεξαρτητοποιημένης υποψηφιότητας μιας παρατάξεως, η ενός ανθρώπου,  ο οποίος διαθέτει το ψυχικό σθένος να συγκρουστεί με ολόκληρο το θεμελιωμένο καθεστώς των αστικών κομμάτων, χωρίς να απαιτεί αναγκαιότητα η υποστήριξη ενός αστικού κόμματος.

Σαφώς, όσων αφορά τον Κώστα Μπακογιάννη, δεν μπορεί να ισχύει μια ανάλογη κατάσταση η οποία υφίσταται με την περίπτωση του υποφαινόμενου, ο οποίος αντλεί το δικαίωμα από όσα διαμόρφωσαν κάκιστα τα αστικά κόμματα, και αποτελούν υφιστάμενες κοινωνικοπολιτικές παθογένειες, τις οποίες αύριο καλούμαστε να αλλάξουμε. 

Είναι τελείως διαφορετική η περίπτωση του Μπακογιάννη με του Γιάννη, δεδομένου ότι ο υποφαινόμενος δεν προέρχεται από μια πολιτική οικογένεια, προέρχεται από μια σοσιαλιστική, με ένα κομμουνιστή θείο τέως δήμαρχο Γλυφάδας, με ένα δεύτερο επίσης κομμουνιστή, και ένα πατέρα σοσιαλιστή μέχρι το τέλος της ζωής του.

Σημειώνω ότι γράφεις ηλιθιότητες, δεδομένου ότι συνολικά γνωρίζουν στη χώρα μας, όπως και στη Γλυφάδα, ότι δεχτήκαμε για πρόεδρο της δημοκρατίας τον δεξιό Πρ. Παυλόπουλο, προερχόμενο από τη ΝΔ, όπως επίσης δεχτήκαμε την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, με τον Π.Καμμένο, επίσης δεξιό και προερχόμενο από τη ΝΔ. 

Το ανάλογο είχε ισχύσει και για την δεξιά διοίκηση του δήμου Γλυφάδας, και τον Παπανικολάου, μέχρι το σημείο που επέλεξε να γίνει συνεχιστής των παρανομιών του Κ.Κόκκορη εις βάρος μας, καθώς επίσης και συμπαραστάτης του, άρα επί της ουσίας δεν άλλαξε τίποτα στο δήμο, και παραμένουν συνολικά οι διαμορφωμένες παθογένειες.

Προσωπικά, για όσους και όσες έχουν ακόμα τη δυνατότητα αντίληψης, ερχόμαστε ώστε να παρέχουμε ουσιαστική προοπτική στο σύνολο των κατοίκων - δημοτών, και άμεσες λύσεις σε όσα απασχολούν και θέλουν οι συμπολίτες μας, διότι έχουμε μερικές χιλιάδες κατοίκων σε φάση ανεργίας, οι οποίοι/ες θα προσληφθούν στο δήμο, και εν γένει στο δημόσιο, σύμφωνα με την αξιολόγηση των μορίων τους, σε 230 χρόνια !!!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Κώστας Μπακογιάννης γιατί επέλεξε να κατέβει ανεξάρτητος; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">