ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κάλεσμα να σταματήσουμε τους πλειστηριασμούς στα Νότια Προάστια

Ακόμα και μέσα στις γιορτές, κινδυνεύουν να χαθούν και να πέσουν στα χέρια των τραπεζών και των δανειστών σπίτια εργαζόμενων, συνταξιούχων, ανέργων όπως και μικρές επιχειρήσεις. 

Την απαράδεκτη αυτή πολιτική, που επιβάλλεται από τα μνημόνια μπορούν να σταματήσουν οι ίδιοι οι πολίτες με τα κινήματά τους, και το έχουν πετύχει μέχρι τώρα. Και επειδή η βουλιμία των αρπακτικών funds διαρκώς μεγαλώνει το κίνημα αυτό χρειάζεται ενίσχυση.

Η Εναλλακτική Δράση, που έχει πάρει πολλές πρωτοβουλίες για εκδηλώσεις κοινωνικής αλληλεγγύης καλεί τα μέλη τις φίλες και τους φίλους της να συμμετέχουν κάθε Τετάρτη 3.30 μ.μ. στις κινητοποιήσεις έξω από τα Ειρηνοδικεία της περιοχής που κατοικούν για να σταματήσουμε οριστικά το έγκλημα των πλειστηριασμών.

Στη Βούλα για διευκόλυνση των μελών και των φίλων που θέλουν να συμμετέχουν στην κινητοποίηση έξω από το Ειρηνοδικείο Κορωπίου, υπάρχει ραντεβού κάθε Τετάρτη 3 μ.μ στο πάρκινγκ της κεντρικής πλατείας, μπροστά στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη.


Σημείωση του ''Γ'': Τονίζεται ότι και άλλες συλλογικότητες, κάτοικοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις, όμως εμείς δεν αξιωθήκαμε ακόμα να καλύψουμε μια Τετάρτη το Ειρηνοδικείο του Κορωπίου. Θα προσπαθήσουμε αυτή τη Τετάρτη παραμονές Χριστουγέννων να βρεθούμε στο Κορωπί ώστε να έχουμε κάλυψη όσων ισχύουν σήμερα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κάλεσμα να σταματήσουμε τους πλειστηριασμούς στα Νότια Προάστια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">