ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τα Πρωτοχρονιάτικα Μηνύματα της Πολιτειακής και Πολιτικής Ηγεσίας

Η ΕΡΤ μετέδωσε τα πρωτοχρονιάτικα μηνύματα της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας, τα οποία εμείς ως ανεξάρτητοι στη πόλη της Γλυφάδας, τα θεωρούμε πέραν του δεόντως υποκριτικά, σύμφωνα με όσα ισχύουν σε τοπικό επίπεδο.

Σε τοπικό επίπεδο υπήρχε ένα τοπικό ραδιόφωνο το οποίο διώχθηκε επανειλημμένα, στο οποίο είχαμε διακηρύξει σαφείς θέσεις για την τοπική αυτοδιοίκηση.
Οι συνολικές θέσεις - πρωτοχρονιάτικα μηνύματα των παρατάξεων Γλυφάδας, εσείς που εμφανίζεστε στο Βίντεο της ΕΡΤ, μπορείτε να μας πείτε που βρίσκονται;;;

Δεδομένου ότι εμείς ως πρωτοπόροι στα FM, και ειδικότερα σε τοπικό επίπεδο, είχαμε σαφείς θέσεις, διακηρύξεις, αιτήσεις, κ.α., μέχρι σήμερα, καθίσταται σαφές ότι οι εκάστοτε κομματικές διοικήσεις του δήμου, όπως και οι αντιπολιτευόμενοι, δεν επιθυμούν ένα πολιτισμένο πλαίσιο στο τόπο μας.

Εσείς, ως πολιτειακή και πολιτική ηγεσία, έχετε την ΕΡΤ, και σειρά άλλων μέσων τα οποία θα φροντίσουν να περάσετε μια σειρά από μηνύματα, ενώ εμείς έχουμε αποκλειστικά τους ημέτερους φροντισμένους με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, από την εκάστοτε δημοτική αρχή, και αποκλειστικά συστημικό λιβάνισμα υπέρ μιας διοικήσεως και ενός δημάρχου.

Αυτό το κάκιστο μοντέλο, ως πολιτειακή και πολιτική ηγεσία δεν έχετε μεριμνήσει να παύσει, αντιθέτως επικροτείται και εσείς μια σειρά από διαπλεκόμενα στα χέρια λίγων οικογενειών, και όσων αφορά τον Δήμο να υπολείπεται κρατίας.

Δεδομένης της καθολικά ελλειμματικής τοπικής δημοκρατίας, ειδικά στους δήμους, και τη Γλυφάδα, εμείς τασσόμαστε κατά όσων διακηρύσσετε ως πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας, διότι χωρίς Ριζικές Αλλαγές σε όσα έχουν εδραιωθεί, και ισχύουν, δεν αλλάζει, (διαφοροποιείται), το ελάχιστο, και εμείς έχουμε μια μακρά εμπειρία.

Αιτηθήκαμε επανειλημμένα την δομή που απαιτείται στα Νότια και την Γλυφάδα, ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ, και διαμόρφωσαν και σειρά από συντεχνίες ώστε να ωφελούνται συγκεκριμένα άτομα και οι ημετεροί τους. Από το 2004 των αρχικών αιτήσεων, βρισκόμαστε στο 2017, και ακόμα και σήμερα κακοδιοικούνται οι Ο.Τ.Α και αποκομίζουν οι ημέτεροι.

Όσα προβάλλονται καθημερινά αναφορικά από τον φερόμενο ''τοπικό τύπο'', είναι αποκλειστικά εμπαιγμός και συστημική προπαγάνδα για τα οφέλη των ήδη ωφελημένων, άρα ΤΟΠΙΚΗ ΔΗΜΟ - ΚΡΑΤΙΑ μηδέν εις το πηλίκον.

Αν αδρανείτε στις αποκαταστάσεις οι οποίες απαιτούνται ΑΜΕΣΑ στους Ο.Τ.Α, όσα αναφέρετε δημόσια αποτελούν εμπαιγμό του κοινωνικού συνόλου.

Αν δεν υπάρχει ένα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΕΣΟ, όπως το είχαμε προτείνει το 2004 ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ σε σειρά ΑΙΤΗΣΕΩΝ οι σημερινοί συνεργάτες της διοικήσεως ( ΝΔ & ΠΑΣΟΚ), όπως και εν συνεχεία οι επόμενοι στην ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ του, αποκομίζουν οι συντεχνίες των γνωριζόντων, οι ημέτεροι, και κακοδιοικείται το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ.

Οι κύριοι αιρετοί στη πόλη της Γλυφάδας, από τη μια ο κάθε ένας βαυκαλίζεται για τις καταβολές του, και για όσα εκφράζει, και από την άλλη πατάνε παράλληλα σε δυο βάρκες, και ενίοτε και σε περισσότερες, και ενώ δεν παρέχουν απολύτως τίποτα στη τοπική κοινωνία, θέλουν τα κόμματά τους, και τις κομματικές τους γραμμές, εντός του δήμου.

Είναι χαρακτηριστικές οι περιπτώσεις αρκετών τοπικά, οι οποίοι ''κουβαλάνε'' ένα κόμμα στους Ο.Τ.Α, ως εφόδιο για την προσωπική τους σταδιοδρομία, και δεν προσφέρουν τίποτα στη τοπική αυτοδιοίκηση. 

Ενώ λοιπόν αντιτίθενται ορισμένοι εξ αυτών στο κεφάλαιο, τον καπιταλισμό, στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, κ.α., συμμετέχουν στα πάνελ των εθνικών κ.α. καναλιών του μεγάλου κεφαλαίου, ενώ ουδέποτε φρόντισαν να έχουν τη συνολική εικόνα όσων ισχύουν από τις εκάστοτε κομματικές διοικήσεις - δημάρχους, οι οποίοι ευεργετούν ημέτερους, και παρανομούν κατά των υπολοίπων. 

* Κατά την πώληση των δημοσίων αγαθών είχε κλειστεί και συμφωνία; Πως πετύχατε και πουλήσατε δυο (2) δημόσια αγαθά; Τουλάχιστον εσείς κερδίσατε εκατομμύρια από αυτή την Ιστορία, δεν είσαστε διωκόμενοι... Το ανάλογο θα ισχύσει αύριο και για τον Καρατζαφέρη, ο οποίος από ιδιόκτητο τριώροφο λειτουργεί κομματικό κανάλι και ραδιόφωνο με ειδικό νόμο, και καταλαμβάνοντας συχνότητα η οποία δεν του ανήκει ; 

Όπως δείχνουν όλα μέχρι σήμερα κάποιοι βρέθηκαν στο απυρόβλητο ώστε να καρπωθούν με πλάγιους τρόπους όσα δεν τους άνηκαν, και στον αντίποδα μάλλον, σαφώς, υφίσταται η συναδελφική αλληλεγγύη μεταξύ της συντεχνίας των πολιτικών. 

Ειδικότερα οι αριστεροί κάνουν πλάτες στους δεξιούς και τους ακροδεξιούς, και φροντίζονται τα συμφέροντα όσων είναι εξασφαλισμένοι και εκατομμυριούχοι. Ο Καρατζαφέρης καλύπτεται οικογενειακός από μια τηλεόραση, το δεύτερο μέσο είναι προϊών ληστείας, όπως και αρκετών ακόμα, άρα έχετε κάποια σχέση με την αριστερά; 

Εφιστώ την προσοχή των τοπικών βουλευτών - πολιτικών - Ο.Μ κομμάτων στο συγκεκριμένο ζήτημα, διότι δεν θα χαριστούμε σε κανένα.

Είμαστε στη χώρα που το Σύνταγμα και οι νόμοι παρακάμπτονται όταν τα συμφέροντα είναι είτε ολιγαρχών, είτε πολιτικών, όμως ποτέ της πλειονότητας των πολιτών. Κρατήστε το για το εγγύς μέλλον, διότι αυταπόδεικτα κανείς από τον δήμο δεν μας συνέδραμε τον κατάλληλο χρόνο, και εκεί που λειτουργούσαμε επί δεκαετίες εμείς έπειτα από σειρά διώξεων και κατασχέσεων βρίσκεται άλλος... ( Τυχαία ;;; )

Παράσταση του θεαθήναι σήμερα μπορούν να δίνουν συνολικά οι πολίτες, το θέμα είναι ποιοι παρέχουν τις αποδείξεις εκπροσωπήσεως. 

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις & Κατασχέσεις

Σημείωση: Aς αφήσουν τις βλ@κείες ορισμένα πιθηκάκια του παρόντος, διότι αυτά που αναφέρουν υποκριτικά δημόσια, τα τελευταία χρόνια στο διαδίκτυο, όταν ΕΜΕΙΣ τα περνάγαμε και τα είχαμε αιτηθεί, την δεκαετία του 70 και 80, αυτά ήταν αγέννητα. ( Αναφέρω την αίτηση του 2004, και τις μετέπειτα, διότι προγενέστεροι δήμαρχοι Γλυφάδας έχουν αποβιώσει )

Αν υπάρχουν ακόμα και σήμερα άτομα στα νότια προάστια, τα οποία αδυνατούν να κατανοήσουν τους λόγους που ένας ιδιώτης από την δεκαετία του 70 βαφτίζει ένα Ραδιοφωνικό μέσο με την επωνυμία μιας πόλης, χωρίς να είναι έμμισθος του δήμου, σε αντιδιαστολή των ημέτερων των τελευταίων ετών, προφανώς στερούνται καθολικά νοημοσύνης.

Υπήρχε ένας σαφής προορισμός, και αυτός ήταν ομαλή τοπική αυτοδιοίκηση όλων των δημοτών, και όχι των κομμάτων των ημέτερων και των πολιτικών. Όταν οι δήμαρχοι - διοικήσεις δεν γίνονται αρωγοί όσων απαιτούνται είναι σαφές ποιοι είναι οι λόγοι.

Υ.Γ.: Αναφορικά με τον τωρινό δήμαρχο Γλυφάδας, είναι αποκλειστικά για τις Φιέστες, τα πανηγύρια, το Facebook, και τις ιστοσελίδες των έμμισθων και των συνεργαζόμενων. Να παραιτηθεί και να ξαναβρεθεί στα παλιά του λημέρια, της επαγγελματικής αργομισθίας - πολιτικής. 

Για το δήμο είναι απαράδεκτος, και αν συνεχίζονται και μέσα στο 2017 οι παρανομίες, και δεν περάσει τον πρώτο (1) μήνα τις αιτήσεις μας στο Δ/Σ, θα τον συλλάβω και θα τον οδηγήσω στον Κορυδαλλό. (Μην έχουμε παραπονούμενο τον Άκη Τσοχατζόπουλο τον οποίο τον είχα στη ''μπούκα'', να βρεθεί και ένας δεξιός από τα Νότια προάστια, ώστε να επέλθει εξισορρόπηση.)

Όσα λέγονται ως μηνύματα της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας, δεν θα περιορίζονται για το Θεαθήναι, και αποτελεί υποχρέωση σας στους δήμους να μην ισχύουν ακριβός τα αντίθετα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα Πρωτοχρονιάτικα Μηνύματα της Πολιτειακής και Πολιτικής Ηγεσίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">