ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Το 2017 στη πόλη και το δήμο

Το 2017 στη πόλη της Γλυφάδας μας βρίσκει με μια απαράδεκτη δημοτική αρχή η οποία κουβαλάει από πίσω της το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Η τοπική αυτοδιοίκηση στο δήμο Γλυφάδας έρμαιο όσων κατέστρεψαν τη χώρα, την Ελληνική οικονομία, καθώς και τον Ελληνικό λαό.
# Σε πόσα κομμάτια κόβεται η Γλυφάδα για τα οφέλη των ημέτερων και αυλικών σας; 
Αυτή η δημοτική αρχή, της τοπικής Ο.Μ Νέας Δημοκρατίας, με τον Γιώργο Παπανικολάου δήμαρχο, από την ημέρα που βρέθηκε στο δήμο καθημερινά υποβαθμίζει την πόλη, τον τοπικό πολιτισμό, και την τοπική μας κοινωνία, όμως δεν είναι τα μοναδικά τους αρνητικά, διότι διαμορφώνουν και μακροπρόθεσμη ζημία, άλλη μια φορά λόγω των καταβολών τους και της νεοφιλελεύθερης ιδεολογίας τους.

Θέτουμε σαφή ερωτήματα: 

1) Σε μια πόλη 100.000 χιλ. κατοίκων πόσα δημαρχεία μπορούν να υπάρχουν;
2) Σε μια πόλη 100.000 χιλ. κατοίκων πόσοι δήμαρχοι εν ενεργεία μπορεί να υπάρχουν;
3) Σε μια πόλη 100.000 χιλ. κατοίκων πόσοι πρόεδροι Δ/Σ εν ενεργεία μπορεί να υπάρχουν;
4) Σε μια πόλη 100.000 χιλ. κατοίκων πόσες ΔΟΥ μπορεί να υπάρχουν; 
5) Σε μια πόλη 100.000 χιλ. κατοίκων πόσα Ι.Κ.Α μπορεί να υπάρχουν;  

Οι αριθμοί των προαναφερόμενων μπορεί να είναι απεριόριστοι ανεξέλεγκτα; 

Αν θεωρείτε ορθό όσα ισχύουν μέχρι σήμερα, πρέπει να εξετάσετε επαρκώς τα πεπραγμένα των συνεργαζόμενων στα έδρανα του δήμου, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και ειδικότερα του απαράδεκτου για το αξίωμα του δημάρχου Γ.Παπανικολάου, καθώς και του συνεργάτη του Σ.Σφακιανάκη, και συγκεκριμένα περισσότερο του δευτέρου, ο οποίος πριν υπάρξει ιστοσελίδα του δήμου είχε επίγνωση ότι λειτουργούσε ηλεκτρονικά ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ με την επωνυμία ''ΓΛΥΦΑΔΑ''.

Οι κύριοι τέως και νυν δήμαρχοι είχαν επίγνωση, όπως και χιλιάδες κάτοικοι Γλυφάδας πότε και από ποιους χρησιμοποιήθηκε ΑΡΧΙΚΑ ο όρος ΓΛΥΦΑΔΑ για ηλεκτρονικό μέσο, όπως και όσα διακηρύξαμε δημόσια, και πολύ περισσότερο γνώριζαν ότι δεν έχουμε καμία σχέση με τους εκβιαστές που χρηματοδοτεί σήμερα ο απαράδεκτος Παπανικολάου.

Το 2017 μπήκε έχοντας στα έδρανα του δήμου απαράδεκτους αιρετούς οι οποίοι συνεργάζονται για τα οφέλη των ημέτερων και της διαπλοκής διαμορφώνοντας και για το μέλλον όσα διαμόρφωσαν ως κόμματα εξουσίας κατά του Ελληνικού λαού και της χώρας.

Το αδιάψευστο γεγονός των παρανομιών Σ. Σφακιανάκη στις αιτήσεις μας, όπως και εν συνεχεία του Κ.Κόκκορη, και σήμερα του Παπανικολάου, ο οποίος αντί να αποκαταστήσει την ορθή διοίκηση του δήμου, μερίμνησε προσωπικά για εκμαυλισμό στη πόλη μας, και για τους ημέτερους του, καταμαρτυρά την ακαταλληλότητά τους για τα κοινά της Γλυφάδας.

Συγκεκριμένα: Ο Παπανικολάου φέρει ακέραια την ευθύνη για χρηματοδότηση ημέτερων και υποστηρικτών του στην αναγνώριση σειράς κακέκτυπων πάσης φύσεως στο διαδίκτυο με τον όρο ΓΛΥΦΑΔΑ - GLYFADA, και αυτό δηλώνει αυτούσια ότι αυτός ο δήμαρχος δεν έχει επίγνωση τι διαμορφώνει.

Αυτό σημαίνει ότι αν 100.000 χιλ. δημοτών Γλυφάδας κατοχυρώσουν ένα domain name με τον όρο ΓΛΥΦΑΔΑ ( οτιδήποτε ) η κοινωνική συνοχή σε τοπικό επίπεδο θα οδηγηθεί σε μηδενικό συντελεστή, διότι κάθε κάτοικος θα ασχολείται με το προσωπικό του καθρεφτάκι, και δεν θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει όσα γράφονται από 100.000 χιλ. ιστοσελίδες με τον όρο ΓΛΥΦΑΔΑ. ( Εσείς έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε καθημερινά 100.000 χιλ. ιστοσελίδες;;; Άρα Κοινωνική Συνοχή Μηδέν εις το Πηλίκον)

Άλλωστε δικό τους σχέδιο ο μηδενικός συντελεστής ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ και τοπικής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στη πόλη της Γλυφάδας, ώστε να καρπώνονται οι ίδιοι τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, και να ευεργετούν ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ.

Αν ερωτηθεί ο ίδιος πως χαρακτηρίζει τις ενέργειές του θα έχει σαφές κώλυμα, διότι με τις ίδιες του τις ενέργειες έβαλε τον λίθο να μην τον αναγνωρίζει κανείς ως μοναδικό δήμαρχο της Γλυφάδας, και κάθε δημότης να επικαλείται ότι είναι ο δήμαρχος της πόλης.

Αν αποχωρήσετε μια ώρα νωρίτερα από το δήμο θα επιτελέσετε θετικό έργο στο τόπο και τους κατοίκους, διότι τις αιτήσεις μας τις γνωρίζετε, όπως γνωρίζετε ποιος είναι ο χαρακτήρας τους για ορθή ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ στη πόλη της Γλυφάδας με γνώμονα όλους τους κατοίκους.

Προσωπικά εσείς που διαμορφώσατε τον κατακερματισμό για τα προσωπικά σας οφέλη, καθώς και των ημετέρων σας, ποιο κομμάτι θεωρείται πρότυπο και ποιο είναι το ορθότερο;;; ( Μη μου πείτε το δικό σας !!! )

Στο δήμο Γλυφάδας, χρειάζεται ένα δημοτικό άμεσο και μαζικό ΜΜΕ Ολων των δημοτών, και κάθε δημοσιογράφος η εκδότης, αν είναι εκδότης ας δραστηριοποιηθεί ιδιωτικά, όμως η ΓΛΥΦΑΔΑ - GLYFADΑ χίλια κομμάτια με την υποστήριξη της δημοτικής αρχής, του Παπανικολάου, της ΝΔ, και δεν ξέρω και ποιών άλλων κέντρων, μυρίζει άσχημα και παραπέμπει στην Εθνική Διαπλοκή. 

Καλή Χρονιά σε όσους και όσες διαθέτουν νοημοσύνη, και αν πράγματι διαθέτουν, θα ξηλώσουν μαζί μας αυτή την απαράδεκτη κομματική διοίκηση.

Σε καθολική αντιδιαστολή των ημέτερων και αυλικών σας, τους οποίους φροντίσατε με τα χρήματα των Γλυφαδιωτών, εμείς δεν έχουμε τη δυνατότητα να λειτουργήσουμε, όμως, σίγουρα μέσα στο 2017 θα ''αρπάξετε'' πολλά. Άλλωστε, ποτέ δεν υπήρξαμε οπαδοί όσων ακολουθεί κατά κόρον αυτός ο απαράδεκτος λαός, και ειδικότερα όσοι τους παρέχουν την οποία εξουσία.

Ποιος θυμάται σήμερα ότι ΕΜΕΙΣ προσωπικά είχαμε σηκώσει από το τοπικό ραδιόφωνο τη σημαία κατά της διαπλοκής, όπως και την αδειοδότηση των ραδιοτηλεοράσεων, ως κύριο παράγοντα, αντί των φροντισμένων ημέτερων κάθε πολιτικού κόμματος, το οποίο βρισκόταν στο Μαξίμου και στην διακυβέρνηση, και με μια απλή επιχείρηση μέσα από άλλη επιχείρηση κάθε ημέτερος ελάμβανε και ''ΑΔΕΙΑ'' ραδιοτηλεοράσεως ;


Η απλή θεώρηση ενός απαράδεκτου λαού 

Άφου έχουμε ένα παράνομο κανάλι, έχουμε το χώρο, έχουμε και τους εργαζόμενους, δεν ανοίγουμε μέσα από το ένα και δεύτερο , δεν ανοίγουμε και ένα ραδιόφωνο, και αφού EXOYME το χώρο δεν ανοίγουμε και ένα όμιλο με 800 ραδιοτηλεοράσεις ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΕΣ;;; Η πολιτεία θα μας προστατεύει γιατί παρέχουμε εργασία σε όσους εκμεταλλευόμαστε, άρα αφού έχουμε το άλλοθι παροχής εργασίας μπορούμε να κάνουμε οτιδήποτε με την ανοχή της πολιτείας.

Το ανάλογο και στο Δήμο, από τις κομματικές διοικήσεις. Αφού έχουμε τους μόνιμους του δήμου, έχουμε και τους συμβασιούχους, δεν παρέχουμε τα χρήματα του ΣΥΝΟΛΟΥ στους δικούς μας ημέτερους υπονομεύοντας τους υπολοίπους;;; Οι υπόλοιποι στο ΣΥΝΟΛΟ τους δεν έχουν επίγνωση.

Μολονότι το κοινωνικό σύνολο αποτελείται από ευφυέστατους πολίτες, αυτοί οι πολίτες στο Δήμο Γλυφάδας ποτέ δεν έκαναν μια απλή πρόσθεση πόσα χρόνια - δεκαετίες φροντίζονται οι εκάστοτε ΗΜΕΤΕΡΟΙ συγκεκριμένων κομμάτων κατά των ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ. 

Η πρόσθεση έχει γίνει από εμάς με απόλυτα στοιχεία ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ, και βγάζει ως αποτέλεσμα ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ.

Στον αντίποδα οι υπόλοιποι ποτέ δεν είχαν εργαστεί, οι εργαζόμενοι ήταν αποκλειστικά στους ομίλους ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ !!! Ακριβός το ανάλογο ισχύει και σήμερα απ' όσους εξαπάτησαν το λαό, παρέχοντας στη ζούλα - παράνομα - τα χρήματα σε ημέτερους, οι οποίοι ''εργάζονται'', ενώ οι υπόλοιποι είναι οι εσαεί διαμαρτυρόμενοι, οι οποίοι επαναλαμβάνω ποτέ δεν εργάστηκαν, δεδομένου ότι ποτέ δεν βρέθηκαν στους ομίλους διαπλοκής, η ακόμα επιλεγμένοι με ρουσφετολογικές διαδικασίες από τους εκάστοτε δημάρχους !!!

Εργαζόμενος λογίζεται όποιος έχει φροντιστεί με ρουσφέτια από πολιτικούς - αιρετούς, και απολαμβάνει τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, οι υπόλοιποι στο σύνολό τους ''δεν έχουν εργαστεί'' ποτέ.

Οι ''φροντισμένοι'' όλων των κομμάτων - Πολιτικών, στη συνέχεια, έχοντας τη δυνατότητα των χρημάτων από το κοινωνικό σύνολο, τους δίνετε η δυνατότητα να σκέπτονται και να πράττουν την διεύρυνση της δημιουργίας τους, ευεργετώντας τα κόμματα και πολιτικούς παροχής, εις βάρος των ''άλλων'' οι οποίοι δεν δέχτηκαν ποτέ τα ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, και είχαν σαφείς και ξεκάθαρες ΑΙΤΗΣΕΙΣ.

Η συνέχιση ΣΗΜΕΡΑ στο δήμο, όσων εφαρμόζατε στο Μαξίμου, για τους ημέτερούς σας, κατάμαρτυρά ότι δεν διορθώνεστε... 

Οι ''άλλοι'', στο Μαξίμου του παρόντος, έχουν επίγνωση των ενεργειών τους, όταν φρόντισαν πρόεδρος της Δημοκρατίας να είναι στέλεχος της ΝΔ, όπως και στο ΕΣΡ να βρεθούν υποστηριζόμενοι απ΄ αυτό το κόμμα, η θα επιστρέψουμε στην εποχή που αποκαλούσαμε το σύνολο των πολιτικών των αστικών κομμάτων Εθνικούς Προδότες ;  


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Copyright © 1977 - 2017 ΓΛΥΦΑΔΑ All Right Reserved

Υ.Γ.: Λόγω ενός μηνύματος το οποίο έφτασε ανώνυμα σε εμάς, και αναφέρει ''ότι μπορέσουμε και αρπάξουμε'', εμείς από την δική μας πλευρά αναφέρουμε: Το ''Ότι αρπάξετε'', όσοι θα τα αρπάξετε, παραπέμπει στον Καραγκιόζη, και δεδομένου ότι παραπέμπει ευθέως σε αυτόν, προσθέτουμε: ''Ότι κλέψετε, ότι φάτε, και ότι αρπάξει ο κ...... σας'', μέχρι να ''αρπάξετε'' όσα σας αρμόζουν...διότι κανείς δεν ξεχνά με πόση ευκολία ο τωρινός θα χάριζε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ένα οικόπεδο δυο εκατομμυρίων στην Μητρόπολη, η οποία διαθέτει στα Νότια προάστια ακίνητη περιουσία δεκάδων εκατομμυρίων, την ίδια περίοδο που παρίστανε τον Κινέζο αναφορικά με τις αιτήσεις μας οι οποίες χρονίζουν. 

Συνεχίστε να λειτουργείτε στη βάση της αρπαχτής και των ημέτερων, για τα οφέλη των ήδη ωφελημένων, χωρίς ανάλογες ενέργειες για το σύνολο των υπολοίπων, και με τη πάροδο του χρόνου θα κάνουμε συνολικά διαπιστώσεις...στο επτά (7). 

Όταν επί τρεις δεκαετίες παρακάμπτονται οι σύννομες ενέργειες, (Αιτήσεις), και φροντίζονται ημέτεροι πολιτικών - αιρετών, η σήψη είναι ΚΑΘΟΛΙΚΗ, και προφανώς αυτά τα κόμματα - πολιτικοί 42 ετών, ποτέ δεν είχαν φανταστεί, σύμφωνα των πεπραγμένων τους, ότι θα ερχόταν η μέρα συσσώρευσης όσων διαμόρφωναν. ( Τα ίδια θα κάνετε και εσείς σήμερα; )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Το 2017 στη πόλη και το δήμο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">