ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Οι χορηγοί της Διαπλοκής

Αναδρομή σε όσα πρότυπα μεταδώσαμε από τον επανειλημμένα κατασχεμένο ΓΛΥΦΑΔΑ FM έπειτα από διώξεις και κατασχέσεις με κίνητρο τα οφέλη των λίγων και διαπλεκόμενων, σε όλα τα επίπεδα.

Οι επιχειρήσεις - χορηγοί στη πόλη της Γλυφάδας , οι οποίες χορηγούν τα διαπλεκόμενα ραδιοτηλεοπτικά, είναι εκατοντάδες, και αυτό ισχύει επί δεκαετίες.

Επί δεκαετίες, όπως και μέχρι σήμερα, εκατοντάδες επιχειρήσεις, επιχειρηματίες, παρέχουν από είδη, μέχρι σημαντικά ποσά, για τις παραγωγές των διαπλεκόμενων ΜΜΕ, τα οποία ελέγχονται από λίγες οικογένειες του κεφαλαίου.

Όλα αυτά τα παρεχόμενα, επί 27 χρόνια, μέχρι σήμερα, αν είχαν αξιοποιηθεί σύμφωνα των δημόσιων προτάσεων μου, με μια δημοτική, η ιδιωτική - δημόσια δομή ραδιοτηλεοράσεως, τα οφέλη τους θα ήταν κατά 100% αποδοτικά.  

Συγκεκριμένα: Τα χορηγούμενα είδη η χρήματα, τα οποία έχουν παρασχεθεί για κυλιόμενους τίτλους σε σειρά εκπομπών, τους οποίους κανείς δεν βλέπει, άρα δεν υπάρχει καμιά χρησιμότητα, αν είχαν τοποθετηθεί συνολικά σε ένα συλλογικό - συνεταιριστικό κουμπαρά - αποθήκη, υπό μορφή καταθέσεως από το σύνολο όλων των χορηγών, θα μπορούσαν από κοινού να ιδρύσουν μια ραδιοτηλεόραση, η οποία θα τους παρείχε πραγματική προβολή.

Θέλετε ως συνεταιριστική, ως συλλογική επιχείρηση - εταιρία, θέλετε ως παροχή συλλογικού αιτήματος σε μια κυβέρνηση για μια δημόσια χρηματοδοτούμενη σ' αυτή τη βάση δομή, η ακόμα ως μια δημοτική ραδιοτηλεόραση η οποία θα ενισχύεται από το σύνολο των επιχειρήσεων, είναι βέβαιο ότι η απόδοσή των παρεχόμενων θα ήταν στο έπακρο ανταποδοτικά ωφέλιμη για το σύνολο των συμμετεχόντων.

Τι έχουμε στον αντίποδα: Στον αντίποδα, μετράμε σειρά διώξεων και κατασχέσεων σε όσους επιχείρησαν μια τοπική ραδιοτηλεόραση στη Γλυφάδα και τα νότια προάστια, με καθαρό γνώμονα πολιτικοοικονομικά διαπλεκόμενα συμφέροντα.

ΤΑ ΚΕΡΑΙΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
Δεν ξεχνούμε σειρά διώξεων - κατασχέσεων του ''ΓΛΥΦΑΔΑ'', ούτε πόσες φορές κίνησαν ενέργειες κάτοικοι της περιοχής κατά των κεραιοσυστημάτων μας στον Υμηττό της Γλυφάδας, πότε ως ληστές, πότε ως ενοχλημένοι, πότε ως οικολογικές οργανώσεις, ενώ στον αντίποδα όταν τοποθέτησε τις κεραίες μικροκυματικής ακτινοβολίας ο ΟΤΕ συνολικά έκαναν τις πάπιες.

#Γνωρίζετε στο σύνολό σας την διαφορά ανάμεσα στα ερτζιανά FM και στην μικροκυματική ακτινοβολία, και ειδικότερα σε όσες εγκαταστάσεις βρίσκονται εντός του οικιστικού ιστού.

Η διαπλοκή δεν χτίστηκε μόνη της, απαιτούσε τη στήριξη πολιτικών και επιχειρηματικών κύκλων, και αυτό ίσχυσε στη Γλυφάδα και τα νότια προάστια.

Εξετάζουμε τους λόγους: Άμεσα οφέλη πολιτικών, κομμάτων, εφοπλιστών, εργολάβων, κ.α., ενώ η τοπική δημοκρατία είναι μηδενική.

Προς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Έχοντας το σύνολο των αιτήσεων, και την άρνηση από τη πλευρά των προηγούμενων κυβερνήσεων - πολιτικών, οι οποίοι παραχώρησαν πέραν των 500 αδειών Ραδιοφωνίας, (ληγμένων επί 12 χρόνια), αξιώνω τον επίσημο χαρακτηρισμό δεύτερου κέντρου εκπομπής του Υμηττού στα όρια Γλυφάδας - Ελληνικού - Αργυρούπολης, αποκλειστικά για τους κατοίκους της περιοχής, ώστε να τοποθετήσουμε τα κεραιοσυστήματά μας, στο σημείο που λειτουργεί ο Ο.Τ.Ε.

Επίσης, επανεξέταση από το Ε.Σ.Ρ των αιτήσεων και παραβόλων μας για την χορήγηση των αδειών που δεν παρασχέθηκαν από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στα νοτιοανατολικά προάστια της Αττικής.

Τέλος, επιστροφή του συνόλου των κατασχεμένων με καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις, με το επιχείρημα της ''αδείας λειτουργίας'', όταν οι μηνυτές καθώς και οι καταγγέλλοντες έχουμε τα πειστήρια - αποδείξεις ότι ήταν τα κέντρα πολιτικοοικονομικής διαπλοκής, κόμματα, πολιτικοί, και συγκεκριμένοι κύκλοι οικονομικών συμφερόντων. 

Σας θυμίζουμε ότι συνολικά κρινόμαστε για τα πεπραγμένα μας, και η συνέχιση των θέσεων διακυβέρνησης εξαρτώνται από την ''ποιότητα'' του πολιτεύματος.

Υπάρχει αριστερά στο ΣΥΡΙΖΑ, η μήπως η πάλη των τάξεων και ο Μάρξ ήταν το όχημα για τον προσωπικό βιοπορισμό ορισμένων; 

Σοσιαλισμός, πάλη των τάξεων, και πραγματική δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη, δεν μπορούν να υπάρξουν όταν υπάρχουν τα προνόμια των ολιγαρχών εφοπλιστών, εργολάβων, πολιτικών, και το σύνολο των υπολοίπων είναι απλά οι υπάλληλοί τους, διότι το υφιστάμενο πλαίσιο χαρακτηρίζεται ευθέως οικονομικός Φασισμός με προεκτάσεις σε κοινωνικοπολιτικό επίπεδο.

Για την ορθή κοινωνική συνοχή στο Ν.Αττικής, απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι ενδογενείς μαζικές δημοκρατικές και συλλογικές δομές, οι οποίες θα λειτουργούν και θα πλαισιώνονται από τους κατοίκους, καλύπτοντας τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και δημοτών, παρέχοντας εργασία στους κατοίκους, αξιοποιώντας τη νεολαία δημοσιογράφων, τεχνικών, παραγωγών, κ.α., καθώς και με προβολή των τοπικών επιχειρήσεων.  

Έτσι χτίζεται η κοινωνική συνοχή, ενώ στον αντίποδα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχτισαν την άνοδο του  ΦΑΣΙΣΜΟΥ, καθώς και του οικονομικού Φασισμού. 


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ.: Έχουμε 800 κεραίες μικροκυματικής ακτινοβολίας, σε Γλυφάδα, Ελληνικό - Αργυρούπολη, και κανένα ραδιοτηλεοπτικό. Οι κεραίες ακτινοβολίας στις περισσότερες περιπτώσεις είναι των ιδίων συμφερόντων διαπλοκής, με μετοχές στην DIGEA, τα εθνικά ραδιοτηλεοπτικά, τις τράπεζες, τη ναυτιλία, κ.α. 

* Θα κάνουμε μεγιστάνα τον Ο.Τ.Ε και τους ολιγάρχες, όταν στη Γλυφάδα και τα νοτιοανατολικά προάστια δεν υπάρχει τίποτα; 

* Στη πρώτη φώτο άποψη του Υμηττού, με δεκάδες κεραιοσυστήματα, και κοντέινερ, αντισυνταγματικά, διαπλεκόμενα, πειρατικά, κ.α., και κυρίως με την πλειονότητα στον έλεγχο λίγων οικογενειών, το οποίο σημαίνει οικονομικός ΦΑΣΙΣΜΟΣ και μαφία.

ΕΞΩ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Οι χορηγοί της Διαπλοκής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">