ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νταβατζηλίκι, Διαπλοκή, Καψάλης, ΕΣΡ, Μαξίμου, Προσκυνημένοι

Δεδομένου ότι στη χώρα μας έχετε γίνει όλοι ειδικοί, και σύμφωνα με όσα ισχύουν είσαστε συνολικά για το θεαθήναι, ώστε να μην αναφέρω κάτι άλλο, φροντίστε άμεσα όσα χρειάζονται ΕΔΩ και ΤΩΡΑ.

Όπως φροντίσατε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, κ.α., την παραχώρηση των εθνικών δημοσίων αγαθών στους κολλητούς σας, και το ανάλογο το μεθοδεύεται και για τον Λάτση, φροντίστε άμεσα για όσα αιτηθήκαμε, και οι αυλικοί σας των κοινών στη Γλυφάδα κάνουν τους Κινέζους. 

Σε μια χώρα που καθιερώσατε το νταβαντζηλίκι και τον τραμπουκισμό ως ορθή λειτουργία, και οι δήθεν ειδικοί τη μια προτείνουν το ένα και την επόμενη το άλλο, είσαστε συνολικά για τα μπάζα.

Οι κύριοι επιστήμονες έγιναν υποχείρια των εκάστοτε πολιτικών ηγεσιών και των απαιτήσεων μια μικρής κλίκας, και ενώ αποφάσισαν να προτείνουν όσα συνέφεραν την ολιγαρχία της διαπλοκής και του συστήματος των αστικών κομμάτων, ετεροχρονισμένα επανέρχονται και από χρόνο σε χρόνο αλλάζουν τις προτάσεις τους.

Είμαστε στη χώρα που δεν μπορούσε από την αρχή να υπάρξει ένα πλαίσιο το οποίο είχε επεξεργαστεί ο πολίτης από τη δεκαετία του 90, όσων αφορά την ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ, και χρειαζόταν η ΕΡΤ να λειτουργήσει mpeg2, τα διαπλεκόμενα mpeg4, να ξεπουληθεί, (χαριστεί), η ψηφιακή πλατφόρμα στις οικογένειες διαπλοκής, των καναλαρχών, και αμέσως μετά να μην μας καλύπτει το DVB-T και να χρειάζεται το DVB-T2.

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;

Όσοι και όσες θα ρυθμίσουν την παροχή αδειών σε εργολάβους και εφοπλιστές, όπως και σε μεγαλοεκδότες, και παράλληλα τις αδειοδοτήσεις του Λάτση να έχουν υπόψιν τους:

Η προθεσμία μας εξαντλήθηκε και αρκετά σας ανεχτήκαμε

ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ FM ( Οι υπόλοιποι - διαπλεκόμενοι, και μη, να εναρμονιστείτε με το ΕΣΡ και με τον Καψάλη, και να σας γίνει παροχή για συμμετοχή στα DVB-T2, η στα DAB, η ακόμα και DAB+, T-DAB, DMB, η ακόμα και στο κέρατό σας το τράγιο.)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

Σημείωση: Αντιλαμβάνεστε επαρκώς όσοι και όσες επί δεκαετίες θέλετε τους δικούς σας σε συγκεκριμένες θέσεις και ρόλους, διότι όταν έχεις δεχθεί αναίτιες διώξεις, και κατασχέσεις, επί δεκαετίες, με το πρόσχημα της άδειας λειτουργίας, θέλεις την άδεια.

Οι δικοί σας πειρατές των ραδιοτηλεοράσεων, ( συχνοτήτων - ερτζιανών ) οι οποίοι μας ακολούθησαν ετεροχρονισμένα ( πέραν της δεκαετίας ) λειτουργούν τα 12 χρόνια που εμείς δεν λειτουργούμε.

Δώστε τις άδειες που χρωστάτε στα Νότια Προάστια Αττικής

ΥΓ: Λόγω ασάφειας, και δεδομένου ενός mail επεξηγώ: To 1997 υπήρξε το πρότυπο DVB-T, και δεδομένου αυτού του προτύπου, και παράλληλα έχοντας και τα δεδομένα όσων ισχύουν διεθνώς, και τις ευρωπαϊκές οδηγίες,  είχα προτείνει η ΕΡΤ να αναλάβει εξ' ολοκλήρου την ολοκλήρωση της Ψηφιακής Πλατφόρμας, και αν απαιτηθεί θεσμικά, σε δεύτερη φάση, να συμμετάσχουν και οι ιδιώτες, πλην των καναλαρχών. 

Ετεροχρονισμένα ίσχυσε ακριβός το αντίθετο, με ενέργειες των γνωστών κομμάτων, αποδεικνύοντας γι' άλλη μια φορά ότι αυτή τη χώρα την κυβερνά παρασκηνιακά μια οικονομική ολιγαρχία, αντί της λαϊκής βάσης.

Επίσης, την ίδια περίοδο είχα προτείνει να υπάρξει παράλληλα της ψηφιακής για την τηλεόραση και η δυνατότητα μετάδοσης των ραδιοφωνικών προγραμμάτων, είτε στα DAB, είτε στην ίδια πλατφόρμα DVB-T, στα VHF. 

Η συγκεκριμένη μπάντα στη δική μας χώρα, σε αντιδιαστολή των υπολοίπων, δεν χρησιμοποιείται από εκατοντάδες χιλιάδες πολιτών, δεδομένου ότι τοποθετούν στις στέγες αποκλειστικά κεραίες UHF για την διαπλεκόμενη DIGEA.

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις του ψεύτη, και .........

* Συμφωνώ ότι το πρότυπο DVB-T2 είναι περισσότερο εξελιγμένο και καλύπτοντας σε μεγαλύτερο βαθμό τις ανάγκες, πλην των καναλιών, και άλλων υπηρεσιών, όμως τη περίοδο των δικών μας προτάσεων δεν υπήρχε.

* Πως εμπλέκεται στο τίτλο και στο κείμενο ο καθηγητής: Ο Καψάλης ήταν ο αρμόδιος να δώσει στο αρ. υπουργείο τη μελέτη για τον χάρτη συχνοτήτων, και ο μοναδικός επιστήμονας σε ολόκληρο το πλανήτη ο οποίος είχε δηλώσει ότι στο Ν.Αττικής πρέπει να λειτουργούν 30 - 40 ραδιοφωνικοί σταθμοί μέχρι τους 102 μεγακύκλους. ( 102 έως 108 = 20 Ραδιοφωνικοί σταθμοί, και με καλύτερη ρύθμιση 25 )

Σαφώς τόσο τηλεοπτικά, όσο και ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εδραίωσαν ΔΙΑΠΛΟΚΗ, και ημέτερους, όπως και στο ΔΗΜΟΣΙΟ, και το ΣΥΡΙΖΑ όσο είχε καθαρά το υπουργείο δεν αποκατέστησε. Μη ξεχνάτε ότι στη αρχή το βρώμικο 87 - 91 δόθηκαν μια σειρά από βεβαιώσεις Ρ/Τ σταθμών καθαρά από πολιτικά κόμματα - πολιτικούς, και στη συνέχεια ήρθε το ΕΣΡ . * ( Και στη συνέχεια, τα κόμματα και οι πολιτικοί έδιναν τις βεβαιώσεις λειτουργίας )

ΟΙ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΧΘΕΣ - ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ

Ξέρετε πολύ καλά ότι δεν επιθυμώ την επιστροφή της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, όμως δεν θα δουλεύει κάθε Τσίπρας και Παππάς το κοινωνικό σύνολο, διότι οι υποσχέσεις ήταν αλληλεγγύη, δικαιοσύνη, δημοκρατία, εμείς είχαμε καταθέσει όταν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ παρείχαν στους ημέτερους, και δεν αποκατέστησαν το δίκαιο. 

Όσα δόθηκαν από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στους ημέτερους τους, σήμερα, πρέπει να δοθούν στους υπολοίπους ώστε να υπάρξει εξισορρόπηση. Δεν το πράττεται, άρα να αναλάβει την ευθύνη ο Σκαμπαρδώνης, ο Ταστάνης, και οι υπόλοιποι, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, και εν συνεχεία ο ΣΥΡΙΖΑ και το Μαξίμου, η ΝΔ και οι λοιποί. 

Από τα ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ έχουν ληστευτεί πέντε άδειες λειτουργίας ( Αυτό που αποκαλείται εσείς δημοκρατία, για να ισχύει στη πράξη, στο χώρο των ερτζιανών του Ν.Αττικής, πρέπει να δοθούν πέντε (5) άδειες λειτουργίας στα Νότια προάστια, στα οποία δεν λειτουργεί ούτε ένας (1) σταθμός. ) 

Με τη συμβολή συγκεκριμένων πολιτικοοικονομικών συμφερόντων, κατοχής του 90% και πλέον των συχνοτήτων, τα κόμματα απέκλειαν τους υπολοίπους για την υπηρέτηση των διαπλεκόμενων προνομιούχων, τους οποίους οι ίδιοι διαμόρφωσαν, διότι δεν μπορεί να υπάρξει δημοκρατία από αστικά κόμματα υπηρέτησης λίγων οικογενειών. 

Σαφώς στο κοινοβούλιο, το ΕΜΠ, το πανεπιστήμιο Αθηνών, κ.α., όπως και στη κοινωνία, ισχύουν διαφορετικοί όροι απ' όσους μεθόδευαν για την ραδιοτηλεόραση, και τελικά μέχρι σήμερα υπηρετούνται όσα εδραίωσαν συγκεκριμένα πολιτικοοικονομικά συμφέροντα αντί όσων πρωτοστάτησαν στο χώρο. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΗΔΕΝ

Τέλος, ακόμα και πέντε, η δέκα εκατομμύρια πολιτών ιδιοκτήτες μιας τηλεόρασης, η ενός ραδιοφωνικού σταθμού στη χώρα μας, η δημοκρατικότητα θα είναι μηδέν αν δεν υπάρχει η θέση των πρωτεργατών του χώρου.

* Όποιοι θεωρούν ότι υπάρχει έστω και ελάχιστη υπερβολή, να καταθέσουν μηνύσεις, διότι έχω ντοκουμέντα και καταγεγραμμένες μαρτυρίες, τα οποία ποτέ δεν έπαιξαν δημόσια στα ''μαζικά'' ΜΜΕ.

* Τα γνωστά κέντρα αντιπολίτευσης, από την ''άλλη'', με ιδιοκτήτες στα νότια, να σταματήσουν τις ανοησίες, διότι στα νότια χρειάζεται εξισορρόπηση με ενημερωτικά ΜΜΕ. Σήμερα χρειάζονται και στα νότια άμεσα και μαζικά ΜΜΕ, και δεδομένου ότι ορισμένοι το πάνε δια της πλαγίας εξ' ολοκλήρου για Λάτση, δεν θα τους κάτσει, γιατί έχουμε μια ΙΣΤΟΡΙΑ 40 ετών, και δεν θα μείνουμε απ' έξω, θα βγείτε εσείς απ' έξω. ( ''Παίξτε'' λίγο ακόμα )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νταβατζηλίκι, Διαπλοκή, Καψάλης, ΕΣΡ, Μαξίμου, Προσκυνημένοι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">