ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ελληνικό: Έκαναν πρωτοχρονιά στο κέντρο κράτησης

Μετά απο κάλεσμα των αλληλέγγυων κρατουμένων στα νότια 100 -150 άτομα βρεθήκαμε έξω από το κέντρο κράτησης ελληνικού  λίγο πριν τα μεσάνυχτα με συνθήματα, καπνογόνα και πυροτεχνήματα. Αυτό ήταν ένα ελάχιστο δείγμα αλληλλεγγύης αναφέρουν στο athens.indymedia.

Τόπος: Κέντρο Κράτησης Ελληνικού

Χρόνος: Πρωτοχρονιά 2016

Γεγονός: Αλλαγή της χρονιάς κοντά στις κρατούμενες μετανάστριες στο Ελληνικό, ένδειξη συμπαράστασης στους αγώνες τους των δύο τελευταίων μηνών. Πυροτεχνήματα, καπνογόνα και συνθήματα από 150 περίπου αλληλέγγυες και αλληλέγγυους.

Τα συνθήματα: Λευτεριά σ' όσες είναι στα κελιά. -  Το δίκιο το έχουν οι εξεγερμένες... - Ζούμε μαζί, δουλεύουμε μαζί, ντόπιοι μετανάστες τσακίστε στους ναζί - Οι μετανάστριες είναι της Γης οι κολασμένες, στον κόσμο των αφεντικών είμαστε όλες ξένες. -  Λευτεριά στη Σανά και σε όλες τους χαρτιά. - No borders, no nations, stop deportations.- FREEDOM, FREEDOM, FREEDOM !!!






Μαζευτήκαμε γύρω στα 200 άτομα στο σταθμό του μετρό και πορευτήκαμε μέχρι το κέντρο κράτησης Ελληνικού όπου μείναμε εως τη 1.
Φωνάξαμε πολλά συνθήματα, ρίξαμε βεγγαλικά, καπνογόνα και λοιπά. Οι μετανάστριες φωνάζανε από μέσα και έγινε μικρής διάρκειας επισκεπτήριο. 

Σημείωση του ''Γ'': Όπως διαπιστώσαμε στο σύνολο των ''ενημερωτικών'' συστημικών media, τοπικών εφημερίδων, κ.α., το θέμα σας δεν υπάρχει πουθενά, και δεν παίζει πουθενά. Η Ελληνική κοινωνία είναι βασισμένη στο μοντέλο της ζούγκλας για τα πρόσκαιρα οφέλη όσων έχουν δημιουργήσει τις γνωστές συντεχνίες, και όσα αναφέρετε δεν τους αγγίζουν όσα γεμίζουν οι τσέπες τους. Αντιθέτως, μπορεί να ασχοληθούν και 100 φορές ημερησίως με ένα εγκάθετο πολιτικό - δήμαρχο της κακίας ώρας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ελληνικό: Έκαναν πρωτοχρονιά στο κέντρο κράτησης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">