ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τα αναλυτικά αποτελέσματα των υπηρεσιακών συμβουλίων της Νομαρχίας Δυτικής Αττικής

Την ΤΡΙΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ημέρα πραγματοποίησης Πανελλαδικά των Αρχαιρεσιών για την εκλογή των δυο (2) αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια των Υπαλλήλων των Ο.Τ.Α. Α΄ Βαθμού οι «προληπτικοί» δεν επιβεβαιώθηκαν!!!

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με την συμμετοχή τους και την ψήφο τους ανέδειξαν πρώτη δύναμη και με μεγάλη διαφορά την «Συνδικαλιστική Ανατροπή στους Ο.Τ.Α.» στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο της Νομαρχίας Δυτικής Αττικής (Δήμοι Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας, Μεγαρέων και Φυλής).

Συγκεκριμένα για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο των Υπαλλήλων Δημοσίου Δικαίου (Μονίμων Υπαλλήλων) αναλυτικά τα αποτελέσματα είναι:

Εγγεγραμμένοι: 0000
Ψήφισαν: 0454
Έγκυρα: 0441
Άκυρα-Λευκά: 0013

Έλαβαν:
1. ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στους Ο.Τ.Α.: 250 ψήφοι (56,69%)
2. Δ.Α.Σ.-Ο.Τ.Α.: 174 ψήφοι (39,45%)
3. ΡΟΥΣΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: 16 ψήφοι (3,62%)

Από την παράταξη της «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στους Ο.Τ.Α.» εκλέγεται η ΛΙΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ (Τακτικός) και ο ΛΙΑΚΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ (Αναπληρωματικός).

Για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο των Υπαλλήλων Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (Ι.Δ.Α.Χ.) αναλυτικά τα αποτελέσματα είναι:

Εγγεγραμμένοι: 0000
Ψήφισαν: 0380
Έγκυρα: 0364
Άκυρα-Λευκά: 0016
Έλαβαν:
1. ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στους Ο.Τ.Α.: 218 ψήφοι (59,89%).
2. Δ.Α.Σ.-Ο.Τ.Α.: 131 ψήφοι (35,99%).
3. ΠΛΑΒΟΥΚΟΥ ΜΑΡΙΑ: 15 ψήφοι (4,12%).

Από την παράταξη της «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στους Ο.Τ.Α.» εκλέγεται η ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΟΡΣΑΛΙΑ (Τακτικός) και ο ΤΟΛΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (Αναπληρωματικός).

Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στους υποψήφιους της «Συνδικαλιστικής Ανατροπής στους Ο.Τ.Α.». Επέλεξαν και στήριξαν την μόνη ακομμάτιστη, πολιτικοποιημένη, αγωνιστική, ανεξάρτητη, ενωτική και κινηματική συνδικαλιστική έκφραση στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που έχει θέσει ως προτεραιότητά της τους εργαζόμενους και την προάσπιση των συμφερόντων τους, μακριά από κομματικές εξαρτήσεις και παραταξιακά συμφέροντα.

Αθήνα, Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Η Γραμματεία της Συντονιστικής Επιτροπής

Σημείωση του ''Γ'': Εμάς μας ενδιαφέρει αν θα το τηρήσετε μέχρι τέλους, βάζοντας ένα τέλος, στην διαπλοκή οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων, ορισμένων ελίτ, και των ανθρώπων τους, κατά των εργαζομένων. 

Η υποχρέωση της πολιτείας και των πολιτικών ήταν να παρέχει εργασία σε όλους τους πολίτες, και να προστατέψει την εργασία και τα εργασιακά δικαιώματα του κοινωνικού συνόλου. Οι ''φίλοι'' μας δεν το είδαν και δεν το βλέπουν ακριβός σε αυτή τη βάση. Τον ''άλφα'' τον αναγνωρίζουν σε αυτό που έκανε, ενώ τον ''βήτα'' δεν τον αναγνωρίζουν, ενώ ανάμεσα στον ''άλφα'' και τον ''βήτα'' ίσχυε το ίδιο πλαίσιο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα αναλυτικά αποτελέσματα των υπηρεσιακών συμβουλίων της Νομαρχίας Δυτικής Αττικής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">