ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ο υπαρκτός Φασισμός σήμερα

Περισσότερα από δυο χρόνια, ο δήμαρχος Παπανικολάου, ο οποίος έχει προβεί στα περισσότερα ψέμματα και εξαπάτηση των συμπολιτών μας κατά την προεκλογική περίοδο, έχει τοποθετήσει ορισμένους ημέτερους παράνομα ως δημοσιογράφους στο δήμο Γλυφάδας.

Δεδομένου ότι από την ημέρα που βρέθηκαν στο δημαρχείο Γλυφάδας, και έπειτα από τη πρώτη πληρωμή τους από το λογιστήριο, άρχισαν  φασιστικού τύπου ενέργειες, αρχικά αφαίρεσης της πλειονότητας των τοπικών ιστοσελίδων και τοπικών εκδοτών, από την ιστοσελίδα του δήμου, καθώς και κλοπή της κατοχυρωμένης μας επωνυμίας, θέτουμε τα ακόλουθα, τα οποία θα επιδοθούν στον αρμόδιο υπουργό. 

Οι δημοσιογράφοι του δήμου, καθώς και η διοίκηση, τον Γιάννη Κεραμιδά, ακόμα και έπειτα τον θανατό του, τον αναγνωρίζετε ως τοπικό εκδότη; Τον Κουρδομένο τον αναγνωρίζετε; Τον Ζαχαριάδη τον αναγνωρίζετε; Τους υπόλοιπους/ες που αφαιρέσατε συνολικά από την ιστοσελίδα του δήμου Γλυφάδας τους αναγνωρίζετε ως δημοσιογράφους η τοπικούς εκδότες; 

Αν δεν τους αναγνωρίζετε επίσημα, ως δήμος, και δημοτική αρχή, χρειάζεται να σας ανατρέψουμε, διότι όσα ασκείται ως διοίκηση χαρακτηρίζονται φασισμός, και ειδικότερα υπαρκτός.

Τι είναι ο υπαρκτός φασισμός στη Γλυφάδα; 

Είναι η ποιότητα της ζωής χιλιάδων ανθρώπων στο δήμο Γλυφάδας, η οποία καθημερινά διαρκώς χαμηλώνει, λόγω της ασυνέπειας λόγων και πράξεων των παρατάξεων - διοικούντων.

Ο υπαρκτός φασισμός είναι η διοίκηση του δήμου, η οποία αποτελείται απ' όσους εξαπάτησαν χιλιάδες κατοίκους, υποσχόμενοι βελτίωση της ποιότητας ζωής του συνόλου, και πρόοδο για το σύνολο.

Επίσης, ο υπαρκτός φασισμός σήμερα είναι όσοι αιρετοί, αντί να καλύψουν τις προεκλογικές τους υποσχέσεις, μερίμνησαν και μεριμνούν για προμήθειες από αγορές και πιστώσεις, για όσα διαθέτει ο δήμος Γλυφάδας σε πληθώρα στις αποθήκες του, φροντίζοντας τη δική τους ευημερία εις βάρος των υπολοίπων δημοτών.

Τέλος, επανέρχομαι στο πρώτο σκέλος, αναφέροντας ότι ο υπαρκτός Φασισμός σήμερα στο δήμο Γλυφάδας είναι οι πρακτικές της διοικήσεως, και των εκλεγμένων παρατάξεων, στο καθολικό έλλειμμα τοποθετήσεων σε σειρά ζητημάτων τα οποία αφορούν τους κατοίκους - δημότες/ισσες.

Αναφερόμαστε στον υπαρκτό Φασισμό του παρόντος, στη σημερινή εποχή, διότι δεν βρισκόμαστε στη δεκαετία του 40. 

Για εσάς που χαρακτηρίσατε ορισμένους που βρίσκονται στα δημοτικά έδρανα ''παρασιτικά διαβιούντες'', για εσάς που έχετε καταγγείλει απαράδεκτες πρακτικές και μεθοδεύσεις από τη πλευρά της διοικήσεως - αιρετών, για εσάς που έχετε καταγγείλει διασπάθιση και κακοδιαχείριση, για εσάς που έχετε καταγγείλει απομάκρυνση από τις θέσεις εργασίας σας ώστε οι εκλεκτοί των διοικούντων να βρεθούν στις θέσεις σας,  για εσάς που διαπιστώνετε σειρά από σκανδαλώδεις και παράνομες πιστώσεις εκατομμυρίων ευρώ, για εσάς που γνωρίζετε πόσες παρανομίες έγιναν ώστε να ευεργετηθούν ορισμένοι ημέτεροι, ποιος είναι ο υπαρκτός Φασισμός σήμερα;  

Σημειώνω ότι έχω αξιώσει τη μετατροπή από πλημμέλημα σε κακούργημα της ευεργεσίας ημέτερου, είτε με θέση εργασίας, είτε με ειδική πίστωση από τα κονδύλια του δήμου, να μετατραπεί σε κακουργηματική πράξη, και αν δεν μας καλύψει η σημερινή κυβέρνηση, οφείλουμε συνολικά να περάσουμε στην επόμενη, για όσα έχουν ζητήσει οι πολίτες δημόσια και επώνυμα ώστε να υπάρξει κάθαρση στη χώρα μας.

Ξέρετε, εμένα προσωπικά δεν με αγγίζει η απήχηση που μπορεί να έχει πρόσκαιρα ένα πολιτικό πρόσωπο, ένας αιρετός, κ.α., διότι το ανάλογο ίσχυε και με τον Χίτλερ, και με άλλους...


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

ΥΓ. Αποτελεί υποχρέωση να γνωρίζετε συνολικά ως κάτοικοι, ότι ορισμένοι εκ των συμπολιτών μας, οι οποίοι συνέστησαν κάποιες παρατάξεις, διέπονται από τάσεις συγκεντρωτισμού,(εννοούμε τη συγκέντρωση περισσοτέρων εξουσιών, άμεσα η έμμεσα ), και μηδενισμού του συνόλου των υπολοίπων, άρα υπαρκτός Φασισμός με προσωπείο δημοκρατίας.

Δεν γνωρίζω πόσοι θυμούνται τη προεκλογική περίοδο, κατά την οποία έπειτα από μια σειρά συζητήσεων, στο ενδεχόμενο δικής μου υποψηφιότητας στις δημοτικές είχα κλείσει την ιστοσελίδα, ενώ συμμετείχαν στις δημοτικές ως υποψήφιοι, ορισμένοι άλλοι, οι οποίοι παρουσιάζονται ως τοπικός τύπος και τοπική ενημέρωση.

Χρειάζονται όλοι αυτοί που κάποια στιγμή εμφανίστηκαν μαζικά στη πόλη μας, ως τοπικός τύπος, και συντελούν συνολικά στην συστημική προπαγάνδα βάζοντας όλοι τα ίδια δελτία τύπου του δήμου ; 

Δεν υπάρχει η ιστοσελίδα του δήμου, η μήπως δεν υπήρχαν εργαζόμενοι στο δήμο Γλυφάδας για τη κάλυψη των αναγκών του δήμου ; Γιατί δεν περιορίστηκαν αποκλειστικά στα sosial media οι υποψήφιοι όλων των παρατάξεων, και σειρά μελών των παρατάξεων τους εμφανίστηκαν ως τοπικός τύπος;  Επίσης, οι κορυφαίοι πολιτικοί σας, αιρετοί, αδυνατούν στη σύνταξη ενός δελτίου τύπου του δήμου όταν και όπου χρειάζεται;

Αντιλαμβάνεστε επαρκώς ότι υπάρχει συλλογική ευθύνη για την κατρακύλα στο τόπο μας, διότι δεν δικαιολογούνται μισθοί ώστε να παρακολουθούν ορισμένοι τι γράφετε για τον δήμαρχο η τον αντιδήμαρχο, η ακόμα για προσωπικούς φωτορεπόρτερ λες και ο αιρετός είναι ο πλανητάρχης ! Αλήθεια, ο Ομπάμα είχε προσωπικούς φωτορεπόρτερ μαζί του τις μέρες διαμονής του στη Βουλιαγμένη, η μήπως είχαν έρθει μια σειρά δημοσιογράφων από αμερικανικά ΜΜΕ;

Είναι ένα θέμα περισσότερο σύνθετο απ' όσο θεωρεί ο μέσος κάτοικος αυτής της χώρας, διότι πολλοί οι άνεργοι, και ειδικότερα οι ''δικοί'' μας, όμως καταργείτε η ισονομία, και η ισοπολιτεία, κάποιοι γίνονται πιο ίσοι, στη συνέχεια ως έμμισθοι των διοικήσεων κάνουν περισσότερες δημόσιες σχέσεις, απολαμβάνουν τα χρήματα του συνόλου, και εκτός αυτών, έχουν και την ενασχόληση εντός του δήμου στον ιδιωτικό τομέα, φροντίζοντας τις προσωπικές τους ιστοσελίδες ειδικής θεματολογίας, με επίκεντρο την διοίκηση που τους αμείβει. 

Ο ολοκληρωτισμός και ο συγκεντρωτισμός δεν αποτελούν σύγχρονο υπαρκτό Φασισμό ; 

Ειδικά όταν εσείς που δεν είστε ένας η δυο, και ποτέ δεν είδατε σε όσα δημοσιοποιούν όσοι πληρώνονται από την διοίκηση ένα δικό σας δελτίο τύπου, η ακόμα και ένα θέμα, πως χαρακτηρίζετε τα δρώμενα των διοικήσεων και του δήμου στον παραμερισμό σας, ως ανύπαρκτων στον ίδιο μας το τόπο; Εγώ τα χαρακτηρίζω ευθέως υπαρκτό φασισμό, ο οποίος πρέπει να εκλείψει από το τόπο μας. 

Δεν υφίσταται κορυφαία εξαπάτηση και εμπαιγμός από τη πλευρά τόσο των δημόσιων, όσο και των ιδιωτικών, και περισσότερο των εγκάθετων των εκάστοτε διοικήσεων, όταν υφίσταται ο παραμερισμός μεγάλου τμήματος της κοινωνίας;

Ο Χίτλερ πέτυχε να ελέγχει τη πλειονότητα, τα ''μέσα'' και τα ''έξω'', και με τη χρήση όπλων επιχειρούσε την εξάπλωση του φασισμού και τον έλεγχο των υπολοίπων λαών. Οι σημερινοί φασίστες τι πράττουν; Δεν είναι το ίδιο μετά την εκλογή σου να φροντίζεις τη διάδοση όσων επιθυμείς εσύ εις βάρος των υπολοίπων; 

Τι έγιναν οι μοναδικές προσωπικές μου αιτήσεις στο δήμο, και τις κυβερνήσεις σας, για ένα ΜΜΕ όλων των δημοτών, και συνύπαρξη όλων των κατοίκων, αντί της επιλεκτικής θεματολογίας από έμμισθους της διοικήσεως ; Αρκείστε σε όσα υπαγορεύει ο εκάστοτε εκλεγμένος/οι, η ακόμα οι συντεχνίες των γνωριζόντων ; Αν αρκείστε το πρόβλημα είστε εσείς. Μήπως είστε και οι δημιουργοί του Φ; Αν δεν είστε, που βρίσκονται οι δικές σας τοποθετήσεις για ένα μαζικό μέσο όλων των κατοίκων στα Νότια προάστια; 

Όσο σου διαμορφώνουν το πλαίσιο του ατομικισμού, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα επί της ουσίας στη χώρα μας. Η συντήρηση όσων ίσχυαν επίσης δεν διαφοροποιεί τίποτα προς το καλύτερο. Ο Ελληνικός λαός ποτέ στην Ιστορία του δεν υπήρξε ατομικιστής. Αυτό ίσχυσε μετά την Τουρκοκρατία, την Γερμανική κατοχή, την χούντα, τις κυβερνήσεις εξαπάτησης, και ειδικότερα μετά τα δωράκια της νέας τάξης πραγμάτων, η οποία ''καλούπωσε'' ένα λαό καταπιεσμένο επί εκατονταετίες να γίνει ατομικιστής, άδικος, και συντεχνιακών μεθοδεύσεων.

Το σύγχρονο γεφύρι της Άρτας θα χτίζετε και θα γκρεμίζετε εσαεί στο τόπο μας αν δεν υπάρξει ένα μέσο όλων των κατοίκων στα Νότια. Για 800 [οκτακόσια] χρόνια ο λαός και οι πολίτες της Ελλάδας θα είναι δέσμιοι. Προσωπικά δεν θα ζω ώστε να διαπιστώνω τι θα ισχύει έπειτα από 750 χρόνια, όμως γνωρίζω με μαθηματική ακρίβεια, και καλύτερα από τους κορυφαίους μας οικονομολόγους, διότι έχουμε μια Ιστορία χιλιετιών, και έχουμε τη δυνατότητα να θέσουμε τα δεδομένα ολόκληρου του κύκλου ζωής αυτής της χώρας, (λαού), ώστε να συμπεράνουμε τι χρειάζεται.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ο υπαρκτός Φασισμός σήμερα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">