ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας: Οι μαφιόζικου τύπου βανδαλισμοί δεν εκφοβίζουν κανένα!

Είναι σαφές ότι αρκετοί εκ των συμπολιτών μας παρακολουθείτε τις αναρτήσεις, τη θεματολογία, και την αρθρογραφία μας, οπότε γνωρίζετε ότι πρόσφατα, (δυο - τρεις μέρες), είχα θέσει δημόσια θέμα για την παντελή απουσία παρουσίας, τοποθετήσεων, όπως και δελτίων τύπου από το ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας.

Η παντελής απουσία της τοπικής Ο.Μ, σε όσα ταλανίζουν το κοινωνικό σύνολο, προσωπικά δεν περιμέναμε να συνδεθεί με μια επίθεση στο αυτοκίνητο και την οικία του κ. Ταστάνη, διότι αναμέναμε επί μακρόν την εξυγίανση και την αναβάθμιση του έργου από τη πλευρά της εν λόγω ΟΜ όπως και του συνόλου των εμπλεκομένων.

Όπως θυμάστε, είχαμε αναφέρει πριν από δυο τρεις μέρες, σχετικά με όσα διαδραματίστηκαν στο γειτονικό δήμο, με τα ''γκαζάκια'', ότι εμείς μαχόμαστε με τα μολύβια μας και την ιστορία μας, όμως δεν διαπιστώνουμε όσα απαιτούσαν επιβεβλημένη αναγκαιότητα από τη πλευρά των συμπολιτών μας. 


Η  Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας καταδικάζει με βδελυγμία τον μαφιόζικου τύπου βανδαλισμό του αυτοκινήτου του σ. Τ. Ταστάνη έξω από την οικία του.

Η υποκρυπτόμενη σύνδεση με κύκλους που θέλουν να αποτρέψουν την εξυγίανση και την αναβάθμιση του έργου των δημόσιων συγκοινωνιών θα βρει τους πολίτες και το μαζικό κίνημα απέναντι. Οι σκοτεινές εποχές των τραμπουκισμών έχουν παρέλθει και βρίσκουν τους πολίτες αποφασιστικά αντίθετους, δεν τους εκφοβίζουν αλλά τους συσπειρώνουν για να πάμε αυτή την κοινωνία μπροστά βγάζοντας τη χώρα από την κρίση με τους πολίτες όρθιους.


                                                                          Γλυφάδα 5/11/2016

Ακολουθεί ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τον βανδαλισμό του αμαξιού και την αναγραφή συνθημάτων στην οικία του προέδρου του ΟΑΣΑ Τάσου Ταστάνη από ομάδα κουκουλοφόρων. Τέτοιες ενέργειες προσιδιάζουν σε μαφιόζικες πρακτικές και δεν έχουν καμία σχέση με τις κοινωνικές διεκδικήσεις. Όσοι χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους είναι απομονωμένοι από το μαζικό κίνημα και δεν τρομοκρατούν, ούτε εκφοβίζουν κανέναν» καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημείωση του ''Γ'': Κάθε νόμισμα έχει δυο όψεις, και ενώ αναμέναμε τις ενέργειες και τις πολιτικές που απαιτούνται από την τοπική ΟΜ, προκύπτει το ζήτημα της επιθέσεως κατά του προέδρου. Να υπεραμυνθούμε για τον πρόεδρο, και να αγνοήσουμε τους υπολοίπους, και ειδικότερα όσους αιτούνται επί δώδεκα χρόνια διαβιώσεως των προέδρων, των στελεχών, των βουλευτών, των δημάρχων, των υπουργών,  και των παρατρεχάμενων τους.

Προσωπικά δεν γνωρίζω την εξυγίανση και την αναβάθμιση του έργου όσων ισχύουν σήμερα στο τόπο μας, παρά μόνον την άρνηση ισχύος όσων προτείναμε, αιτηθήκαμε, και μας υποσχέθηκαν.

Τοποθέτηση για το πρόεδρο κάνατε, για όσα ίσχυσαν και συνεχίζονται τοπικά ποτέ δεν κάνατε, και υπολείπεστε ενεργειών. 

Ο λαός δεν βρίσκεται στην εξουσία, και φέρετε τεράστιο μερίδιο ευθύνης.

Τις μαφιόζικες ενέργειες επιθέσεως οπλισμένων, με παρατεταμένα τα όπλα σε υπερήλικες, κατά τις νυχτερινές ώρες, σε άσχετο χώρο απ' αυτόν που λειτουργούσε το τοπικό ραδιόφωνο, δεν τις έχετε καταδικάσει, ούτε έχετε να επιδείξετε αποκατάσταση για την ληστεία σε πνευματική ιδιοκτησία έρευνας και τεχνολογίας του υποφαινόμενου. 

Τις αποκαταστάσεις θέσαμε ως μείζον και βασική προτεραιότητα, διότι δεν διακυβεύεται το ελάχιστο με όσους λαμβάνουν μισθούς, αποζημιώσεις, συντάξεις, κ.α. ( Έστω και ετεροχρονισμένα πρέπει να τοποθετηθείτε με τις πράξεις σας, για την αποκατάσταση όσων ακολουθούσαν οι προκάτοχοί σας στην εξουσία κατά πολιτών οι οποίοι ουδέποτε απασχόλησαν το ποινικό δίκαιο, και όπως αντιλαμβάνεστε η λειτουργία ενός καθαρά τοπικού Ρ/Σ μικρής ισχύος δεν αποτελεί κάποιας μορφής έγκλημα η κακούργημα ώστε να απαιτούνται οπλισμένοι, η ακόμα και αναίτιες διώξεις - κατασχέσεις, οι οποίες αποσκοπούσαν στα περαιτέρω οφέλη των ήδη ωφελημένων από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.)
Αναρωτηθήκατε έστω μια φορά γιατί απαιτήθηκαν 25 χρόνια ώστε να βρεθείτε στην εξουσία; ( Ρωτήστε τους σημερινούς συντρόφους σας του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για τις μεθοδολογίες του χθες ) 
* Να σας δώσουμε τη λίστα όλων των αναίτιων διώξεων και κατασχέσεων ώστε να δείτε ποιοι βρίσκονται από πίσω, και πως μια ολιγαρχία στρέφεται κατά χιλιάδων άλλων για τα οφέλη των λίγων; ( Κληθήκατε να επιλέξετε ανάμεσα στα ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ και την κοινωνική δικαιοσύνη, και δεν έχουμε ακόμα έργο και ενέργειες. )  

Συγνώμη για τον ριζοσπαστικό τρόπο - μέθοδο ''αλλοιώσεως'' όσων εδραίωσαν σε συστημική βάση ενημέρωσης στο τόπο μας συγκεκριμένα συμφέροντα, όμως ο Ταστάνης δεν αποτελεί την αιτία όλων των κακών, υπάρχουν χιλιάδες άλλοι.

Κοιτάξτε προσεκτικά ''δεξιά'' και ''αριστερά'' σε οτιδήποτε υφίσταται και σε τοπικό επίπεδο.

''Ευχαριστούμε θερμά όσους έχουν αποκτήσει περιουσιακά στοιχεία τα τελευταία χρόνια, και τα μεγιστοποιούν εις βάρος της ζωής μας, ενώ μας είχαν υποσχεθεί αλληλεγγύη''

Δράττομαι της ευκαιρίας να σας αναφέρω ότι ο κ. Ταστάνης σήμερα αποτελεί τμήμα της διαφημιστικής εκστρατείας των ολιγαρχών με διαφημίσεις στα λεωφορεία κατά της ίδιας μας της ζωής, καθώς επίσης τη συντεχνία του δήμου Γλυφάδας, η οποία επί σειρά τετραετιών καρπώνεται τα οφέλη της υπαίθριας διαφήμισης με ζημία εκατομμυρίων όλων των κατοίκων, όπως και συγκεκριμένων στελεχών, οι οποίοι προσέβλεπαν σε ενίσχυση των συμπολιτών μας ώστε να έχουν μερίδιο επί των διαφημίσεων σε τοπικό επίπεδο.

Μαφιόζικοι τύποι; Όσοι διαθέτουν νοημοσύνη κρίνουν, οι υπόλοιποι/ες να παραμείνουν στο κόσμο τους. 

Εσείς που αδυνατείτε ακόμα να κρίνετε το σύνολο της λειτουργίας όλων των εμπλεκομένων, είστε οι βασικοί συνδιαμορφωτές. 

Εμείς επενδύσαμε τα χρήματά μας, καταθέσαμε αίτηση και παράβολο, δεχτήκαμε σειρά από αναίτιες διώξεις και κατασχέσεις ώστε να καρπώνονται τα οφέλη των διαφημίσεων οι πρώτοι τυχόντες. Μπορείτε να τους χαρακτηρίσετε; Τη δική σας λειτουργία μπορείτε; Τις ενέργειες σας ώστε να μην υπάρξει αποκατάσταση μπορείτε να τις χαρακτηρίσετε; 

Και εμείς προσωπικά θα επιθυμούσαμε να καταδικάσουμε με βδελυγμία όσα θεωρείται ότι υπερβαίνουν τα εσκαμμένα, όμως, έχουμε μια σειρά από δεδομένα τα οποία δεν τιμούν κανένα σε τοπικό επίπεδο. 

Επαναλαμβάνω: Εμείς επενδύσαμε τα χρήματά μας, καταθέσαμε αίτηση και παράβολο, δεχτήκαμε σειρά από αναίτιες διώξεις και κατασχέσεις, δεν λειτουργούμε επί 12 χρόνια, ώστε να καρπώνονται τα οφέλη των διαφημίσεων οι πρώτοι τυχόντες. Κρατήστε το για τις επόμενες εκλογές, στις οποίες όσοι διαθέτουν νοημοσύνη θα κρίνουν επαρκώς, δεξιούς - αριστερούς, δημάρχους, συμβούλους, προέδρους, αντιπροέδρους, βουλευτές, υπουργούς, διευθυντές, υποδιευθυντές, διορισμένους, κ.α. για το ποιοι έχουν το ηθικό και δίκαιο πλεονέκτημα.

* Έπειτα από τη σύντομη τοποθέτησή μας, μεταφερθείτε στη δική σας πραγματικότητα, όπως και στις χιλιάδες ιστοσελίδες και sosial media με χιλιάδες θέματα, όμως απόλυτα κενά από αλήθεια. Εμείς είμαστε αντικαπιταλιστές, άρα κατά της πληθώρας, του υπερκαταναλωτισμού, του συγκεντρωτισμού και του ελέγχου από λίγους, ενώ εσείς τι είστε; Έχετε καταλήξει; 

Για εμάς, σύμφωνα της ιστορίας μας, ήταν αρκετό ένα τοπικό ραδιόφωνο όπως υπήρχε, για πέντε ανακοινώσεις και για τοπική κοινωνική συνοχή, και επί 2,5 χρόνια δεν μας συνδράματε ώστε να επαναλειτουργήσει. Δεξιοί - αριστεροί (σοσιαλιστές), κ.α., και στα έδρανα του δήμου, όλοι ίδιοι. ( 12 χρόνια αιτήσεων, και πάνω από 30 ανακοινώσεων. )  
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας: Οι μαφιόζικου τύπου βανδαλισμοί δεν εκφοβίζουν κανένα! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">