ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Το συνέδριο δεν ανταποκρίθηκε στις ανάγκες των εργαζομένων


Το Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ δεν ανταποκρίθηκε στις ανάγκες των εργαζομένων, πολλές φορές επιχειρήθηκε η κατάφωρη παραβίαση του Καταστατικού, και απουσίαζε η πολιτικό - συνδικαλιστική συζήτηση για τον κλάδο των εργαζομένων, αναφέρουν από την δημοσιοϋπαλληλική ανατροπή. 
''Γ'': Στην Ελλάδα εξακολουθούμε να βρισκόμαστε, τίποτα δεν άλλαξε, και έχουμε τη γνωστή μέση νεοελληνική οικογένεια και τις νοοτροπίες αυτού του λαού. ( Όπως αναφέραμε πριν από δεκαετίες, σ'αυτή τη χώρα χρειάζεται κάτι δραστικότερο της Ανατροπής !!! )
Με σημαντικές ανατροπές ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των Οργάνων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. (Γενικό Συμβούλιο, Ελεγκτική Επιτροπή και Επιτροπή Πιστοποίησης) την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016.

Ένα Συνέδριο που δεν ανταποκρίθηκε ούτε κατ΄ ελάχιστο στις προσδοκίες και ανάγκες των εργαζομένων στο Δημόσιο σε μια κρίσιμη χρονική περίοδο. Ένα Συνέδριο που επιχειρήθηκε πολλές φορές η κατάφωρη παραβίαση του Καταστατικού, με αποτέλεσμα να απουσιάζει η πολιτικοσυνδικαλιστική συζήτηση για τον κλάδο των Δημοσίων Υπαλλήλων και όχι μόνο. 

Επιχειρήσαμε σαν παράταξη χωρίς να υπολογίζουμε το πολιτικό κόστος να προασπίσουμε το κύρος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στην συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Δημοσίων Υπαλλήλων που κινηματικά και αγωνιστικά της γυρίζουν την πλάτη. Και αυτή η φιλοδοξία απαιτεί την οργανωτική ανασυγκρότηση της παράταξης. Αυτό που τελικά έμεινε είναι τα αποτελέσματα της εκλογικής και μόνο διαδικασίας που συνοψίζεται στα εξής.

Συγκεκριμένα, από τους 645 Αντιπροσώπους που νομιμοποιήθηκαν και συμμετείχαν στο 36ο Τακτικό Συνέδριο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., ψήφισαν 633 

Αντιπρόσωποι και προέκυψαν τα εξής αποτελέσματα:

Δ.Α.Κ.Ε. ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ: 136 ψήφους, 18 Μέλη στο Γ.Σ.
Δ.Α.Σ. (ΠΑ.Μ.Ε.): 112 ψήφους, 15 Μέλη στο Γ.Σ.
ΔΗ.ΣΥ.Π. (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ): 107 ψήφους, 14 Μέλη στο Γ.Σ.
ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ: 93 ψήφους, 13 Μέλη στο Γ.Σ.
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ-ΚΙΝΗΣΕΙΣ-ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ: 70 ψήφους, 10 Μέλη στο Γ.Σ.
ΜΕ.Τ.Α. (ΜΕΤΩΠΟ ΤΑΞΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ): 57 Ψήφους, 8 Μέλη στο Γ.Σ.
ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: 40 ψήφους, 5 Μέλη στο Γ.Σ.
ΑΓΩΝΑΣ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ: 13 ψήφους, 2 Μέλη στο Γ.Σ.
ΕΡΓ.Α.Σ.-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ: 3 ψήφους, 0 Μέλη στο Γ.Σ.
Από τη «Δημοσιοϋπαλληλική Ανατροπή» εκλέγονται στο Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. πέντε (5) 

Γενικοί Σύμβουλοι.

1. Μπαλασόπουλος Θεμιστοκλής (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.).
2. Κακλαμάνη Ευαγγελία (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.).
3. Σαβόπουλος Στέφανος (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.).
4. Παπουτσής Μιλτιάδης (Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α.).
5. Κουκούλης Δημήτριος (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.).

Αθήνα, Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Το συνέδριο δεν ανταποκρίθηκε στις ανάγκες των εργαζομένων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb