ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τον αποτροπιασμό του για τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη εξέφρασε ο Δ.Βίτσας


Θέλω να εκφράσω τον αποτροπιασμό μας για την δολοφονική επίθεση στον πρέσβη της Ρωσίας στην Άγκυρα. Εκφράζω την συμπαράστασή μας στο φίλο λαό της Ρωσίας και την κυβέρνηση της χώρας» σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας.

Από τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Δημήτρη Βίτσα ήρθε η πρώτη αντίδραση στη Βουλή για την δολοφονία του πρέσβη της Ρωσίας στην Άγκυρα. Ο Δ.Βίτσας διερμηνεύοντας, όπως είπε, τις θέσεις όλων των πτερύγων εξέφρασε «αποτροπιασμό για το τρομοκρατικό χτύπημα.

«Θέλω να εκφράσω τα συναισθήματα όλης της αίθουσας και να εκφράσω τον αποτροπιασμό μας για την δολοφονική επίθεση στον πρέσβη της Ρωσίας στην Άγκυρα. Εκφράζω την συμπαράστασή μας στο φίλο λαό της Ρωσίας και την κυβέρνηση της χώρας», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας.




Σημείωση του ''Γ'': Το μοναδικό που θυμάμαι από τον σημερινό αναπληρωτή υπουργό εθνικής άμυνας είναι το παράδειγμα που είχε χρησιμοποιήσει πριν από λίγα χρόνια στο οποίο όπως είχε αναφέρει '' Πολλά χρόνια περιμέναμε να έρθουν κάποιοι κατάλληλοι για την διακυβέρνηση της χώρας μας, και όσο περιμέναμε διαπιστώναμε ότι κανείς καταλληλότερος από εμάς. Έτσι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να γνωρίζουμε ότι εμείς είμαστε οι κατάλληλοι οι οποίοι περιμέναμε.''

Δεδομένου του παραδείγματος, και σύμφωνα με όσα ισχύουν, συμφωνώ και επ΄ αυξάνω, διότι όσα ισχύουν και στα 2,5 χρόνια διακυβέρνησης της χώρας, όσο και διοίκησης του δήμου, και ειδικότερα σε τοπικό επίπεδο, εμάς δεν μας κάλυψαν ούτε για μια φορά.

Οι φίλοι του ''δασκάλου'' αντιλαμβάνονται καλύτερα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τον αποτροπιασμό του για τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη εξέφρασε ο Δ.Βίτσας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">