ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πρώτη δύναμη η «Συνδικαλιστική ανατροπή στους Ο.Τ.Α.»

Την ΤΡΙΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ημέρα πραγματοποίησης Πανελλαδικά των Αρχαιρεσιών για την εκλογή των δυο (2) αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια των Υπαλλήλων των Ο.Τ.Α. Α΄ Βαθμού οι «προληπτικοί» δεν επιβεβαιώθηκαν!!!

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με την συμμετοχή τους και την ψήφο τους ανέδειξαν πρώτη δύναμη και με μεγάλη διαφορά την «Συνδικαλιστική Ανατροπή στους Ο.Τ.Α.» στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο της Νομαρχίας Πειραιά (Δήμοι Αίγινας, Αγκιστρίου, Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Κορυδαλλού, Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Περάματος, Πόρου, Σαλαμίνας, Σπετσών, Τροιζηνίας και Ύδρας).

Συγκεκριμένα για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο των Υπαλλήλων Δημοσίου Δικαίου (Μονίμων Υπαλλήλων) αναλυτικά τα αποτελέσματα είναι:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Εγγεγραμμένοι: 1137
Ψήφισαν: 1057
Έγκυρα: 1035
Άκυρα-Λευκά: 0022

Έλαβαν:
1. ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στους Ο.Τ.Α.: 772 ψήφοι (74,58%)
2. Δ.Α.Σ.-Ο.Τ.Α.: 207 ψήφοι (20,00%)
3. Α.Σ.Κ.-Ο.Τ.Α.: 56 ψήφοι (5,41%)

Από την παράταξη της «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στους Ο.Τ.Α.» εκλέγονται και οι δυο (2) αιρετοί ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ και ΚΑΡΑΠΑΚΛΑ ΑΡΙΑΔΝΗ (Τακτικοί) και οι ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και ΔΟΥΜΕΝΗΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ (Αναπληρωματικοί).

Για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο των Υπαλλήλων Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (Ι.Δ.Α.Χ.) αναλυτικά τα αποτελέσματα είναι:

Εγγεγραμμένοι: 0957
Ψήφισαν: 0911
Έγκυρα: 0878
Άκυρα-Λευκά: 0033

Έλαβαν:
1. ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στους Ο.Τ.Α.: 690 ψήφοι (78,58%).
2. Δ.Α.Σ.-Ο.Τ.Α.: 168 ψήφοι (19,13%).
3. Α.Σ.Κ.-Ο.Τ.Α.: 20 ψήφοι (2,27%).

Από την παράταξη της «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στους Ο.Τ.Α.» εκλέγονται και οι δυο (2) αιρετοί ΨΑΡΑΥΤΗ ΜΙΝΑ και ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Τακτικοί) και οι ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ και ΚΙΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Αναπληρωματικοί).

Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στους υποψήφιους της «Συνδικαλιστικής Ανατροπής στους Ο.Τ.Α.». Επέλεξαν και στήριξαν την μόνη ακομμάτιστη, πολιτικοποιημένη, αγωνιστική, ανεξάρτητη, ενωτική και κινηματική συνδικαλιστική έκφραση στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που έχει θέσει ως προτεραιότητά της τους εργαζόμενους και την προάσπιση των συμφερόντων τους, μακριά από κομματικές εξαρτήσεις και παραταξιακά συμφέροντα.

Αθήνα, Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016




Η Γραμματεία της Συντονιστικής Επιτροπής
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πρώτη δύναμη η «Συνδικαλιστική ανατροπή στους Ο.Τ.Α.» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">