ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ομιλία της Νάντιας Βαλαβάνη στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου "ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ - Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΙΑΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ"

Ομιλία της Νάντιας Βαλαβάνη στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου "ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ-Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΙΑΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ"

Όπως αναφέρει η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας ο κανιβαλισμός γνώρισε νέες όψεις, λέγοντας ότι δεν αξίζει ο Γιάννης Βαρουφάκης, όπως και η ίδια όσα γίνονται.

Παρακολουθείστε το βίντεο, στο οποίο η κ. Βαλαβάνη με το δικό της τρόπο καταθέτει όσα βίωσε τα τελευταία χρόνια, σε μια χώρα που προσωπικά για εμάς, ακόμα και σήμερα, δεν έχουμε πετύχει να έχουμε ένα κράτος και μια πολιτεία με διαφάνεια, με σαφή διαχωρισμό των εξουσιών, όπου ο λαός θα εκπροσωπείται από τη πλευρά των πολιτικών, και ο τύπος θα διαδραματίζει το ρόλο του ελέγχου και όχι της διαπλοκής, των ημέτερων, των εργολάβων, των μεγάλων έργων, και των δις που δημιουργούν διαπλοκή, με ένα λαό δέσμιο και προσκυνημένο των συμφερόντων, και δέσμιο των παθών του.

Δεν χρειάζεται απλά ανατροπή μιας ανατροπής, απαιτείται η ριζική *αναδιάρθρωση ολόκληρης της δομής του πολιτικού και οικονομικού συστήματος. (*συγκρότηση εκ νέου, συνένωση και οργάνωση όλων των επί μέρους στοιχείων πολιτικής - οικονομίας σε νέες, καλύτερες βάσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πολιτών και της χώρας μας. Όχι πάλι, και ξανά από την αρχή των ίδιων, και των ίδιων, και των ιδίων συμφερόντων τα οποία επί έξι δεκαετίες απομυζούν το τόπο και αυξάνουν τα δις της προσωπικής τους αυτοκρατορίας.) 

Αρκετά με αυτούς, και αρκετά ίσχυσαν για τα οφέλη τους, δεν θα έχουν μια χώρα και ένα λαό πειραματόζωο για την προσωπική τους ευημερία.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ομιλία της Νάντιας Βαλαβάνη στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου "ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ - Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΙΑΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ" Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">