ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μαξίμου: "Άβυσσος η ψυχή του κ. Μητσοτάκη"

«Ο κ. Μητσοτάκης χρειάστηκε 3.370 λέξεις για να μας πει, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πως με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τον χωρίζει άβυσσος. Συμφωνούμε απόλυτα!» σημειώνουν κυβερνητικοί κύκλοι, σημειώνοντας στην συνέχεια ότι:

«- Μας χωρίζει άβυσσος γιατί οι χαμηλοσυνταξιούχοι σήμερα πήραν την εφάπαξ 13η σύνταξη, ενώ η ΝΔ τους γύρισε την πλάτη της μόλις… φτερνίστηκαν οι ακραίοι κύκλοι των δανειστών.

- Μας χωρίζει άβυσσος γιατί η κυβέρνηση μάχεται για την επαναφορά της ευρωπαϊκής κανονικότητας στην αγορά εργασίας με αποκατάσταση των συλλογικών διαπραγματεύσεων, τις οποίες ο κ. Μητσοτάκης και η ολιγομελής ελίτ συμφερόντων που συσπειρώνεται γύρω του, χαρακτηρίζουν «ιδεοληπτική εμμονή της Αριστεράς».

- Μας χωρίζει άβυσσος γιατί ο κ. Μητσοτάκης, ο υπουργός των απολύσεων, έχει το θράσος να μιλά για ανεργία. Την ώρα που μέσα σε δύο χρόνια η κυβέρνηση έχει επιτύχει να την ρίξει από το 27% που την παρέλαβε στο 23% και εργάζεται για την περαιτέρω αποκλιμάκωσή της.

- Μας χωρίζει άβυσσος διότι ο κομιστής της «αλήθειας», κ. Μητσοτάκης, αποδεικνύεται κοινός συκοφάντης. Αναπαράγει τα ψέματα περί δέσμευσης της κυβέρνησης για πλεονάσματα 3,5% για δέκα χρόνια, τα οποία ακόμα και ο κ. Βρούτσης που «αποκάλυψε», δεν τόλμησε να επαναλάβει. Πέραν του ότι η κυβέρνηση της ΝΔ είχε δεσμεύσει τη χώρα με πλεονάσματα με μέσο όρο 4% μέχρι το 2030, δέσμευση την οποία ανέτρεψε η σκληρή διαπραγμάτευση της σημερινής κυβέρνησης, καλό θα είναι να διαβάζει λίγο καλύτερα τα «ντοκουμέντα» που του φέρνουν τα… λαγωνικά του για να μην γίνεται ρεζίλι.

- Μας χωρίζει άβυσσος, διότι την ώρα που η Ελλάδα διασώζει την αξιοπρέπεια ολόκληρης της Ευρώπης και βρίσκεται στο επίκεντρο του παγκοσμίου ενδιαφέροντος για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, ο κ. Μητσοτάκης υιοθετεί χωρίς ντροπή την ακραία ρητορική των χωρών του Βίσεγκραντ.

- Μας χωρίζει άβυσσος γιατί ενώ η κυβέρνηση δίνει μάχες με γνώμονα το συμφέρον των πολλών, κερδίζοντας διαρκώς συμμάχους σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ο κ. Μητσοτάκης επιμένει να εκλιπαρεί τους ακραίους κύκλους των δανειστών, προκειμένου να οδηγήσουν τη χώρα σε εκλογές. Ματαιοπονεί και αποδεικνύει ότι δεν τον ενδιαφέρει η καταστροφή της χώρας…»

Σημείωση του ''Γ'': Βάζοντας το γράμμα γάμμα στις σημειώσεις μας, κάθε ένας μπορεί να βγάζει αυθαίρετα συμπεράσματα, εμείς όμως το θέτουμε έχοντας υπόψιν μας ότι έπειτα από δεκαετίες σταθερότητας, στις προσωπικές μας θέσεις, έχουμε γίνει γραφικοί για ορισμένους, όμως δεν πρέπει να ξεχνούν οι υπόλοιποι ότι είμαστε το άλφα και το ωμέγα των σταθερών θέσεων.

Εμάς μας ενδιαφέρει η καταστροφή της χώρας, διότι πριν από δεκαετίες τοπικά είμαστε οι μοναδικοί λειτουργοί δημόσια που δεν χρηματιστήκαμε από τα κέντρα και τους πολιτικούς των κομμάτων στο δήμο, και καταδικάζαμε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις απαράδεκτες νεοφιλελεύθερες καπιταλιστικές πολιτικές τους.

Σήμερα δεν συμμετέχουμε στο story μιας χώρας που την έσυραν στο πάτο για τα δις και τα τρις των ημετέρων τους, και το απέδειξαν και τοπικά με σειρά ειδικών ρουσφετιών, καθώς και παράνομων πιστώσεων και αποφάσεων για τους δικούς τους. 

Σήμερα μας χωρίζει άβυσσος με όλους, διότι εργαστήκαμε επί χρόνια ώστε να ανατραπούν τα κόμματα του παλαιοκομματισμού, ως νεοφιλελεύθερα και συνεργαζόμενα κόμματα από την διακυβέρνηση, και το κάναμε γιατί πιστεύαμε ότι πρέπει να φύγουν για την ωφέλεια του τόπου και των πολιτών, ενώ εσείς στο Μαξίμου, όπως και αρκετοί ακόμα, ωφελήσατε και ωφελείτε όσους διαδραματίζουν ένα ρόλο επιστροφής του χθες.

Έχετε κώλυμα να αντιληφθείτε ότι αν δεν καλύψετε τον διωκόμενο επί τέσσερις δεκαετίες θα επιστρέψει το χθες; Έχετε πρόβλημα αντίληψης ότι χιλιάδες που φροντίστηκαν από τα κόμματα του παλαιοκομματισμού σήμερα έχουν σημαντικά περιουσιακά στοιχεία, ενώ στον αντίποδα εμείς δεν έχουμε ούτε αυτά για τα οποία επενδύσαμε τη περίοδο που οι υπόλοιποι ''φροντιζόντουσαν''; 
Επίσης, έχετε αδυναμία να συλλάβετε ότι πρέπει να καλύψετε τους αδύναμους κρίκους διότι είναι περισσότεροι από τους ισχυρούς; Μήπως έχετε δυσκολία να κατανοήσετε ότι οι ''ισχυροί'' δεν χρειάζονται άλλη φροντίδα της πολιτείας; 

Προσωπικά δεν γυρίζω στο χθες, επιθυμώ το αύριο, ακόμα και αν είναι λίγο ''ανώριμο'' να βρεθεί στους χειρισμούς. Άλλωστε όλοι όσοι κυβέρνησαν τελείως ανώριμοι ήταν για την διακυβέρνηση της Ελλάδας, και απεδείχθη ετεροχρονισμένα. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μαξίμου: "Άβυσσος η ψυχή του κ. Μητσοτάκη" Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">