ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τα Χριστούγεννα, ο Ηρώδης, και ο Λάτσης

Γεννήθηκα σε μια ''φάτνη'' στο Βόσπορο Ελληνικού - Γλυφάδας, ο οποίος απαλλοτριώθηκε για την επέκταση του αεροδρομίου, το οποίο ετεροχρονισμένα χαρίστηκε στον όμιλο του Λάτση. 

Πριν τη γέννηση μου, τρεις ''σοφοί'' επισκέφθηκαν την πολιτική ηγεσία εκείνης της εποχής, για να ρωτήσουν, πού θα γεννηθεί ο ''άρχων'' της κοινωνικής δικαιοσύνης και της άμεσης δημοκρατίας. 

Η πολιτική ηγεσία εκείνης της εποχής αναστατώθηκε απ’ τα νέα για τη γέννηση ενός πιθανού σφετεριστή, ο οποίος θα άλλαζε τα δεδομένα της χώρας μας, και όσων είχαν κατά νου όσοι πολιτεύονταν εκείνη τη περίοδο στη χώρα μας.

Έτσι λοιπόν, έχοντας υπόνοιες ότι σε μια μελλοντική φάση διακυβεύονται τα συμφέροντα των κεντρώων και των δεξιών, και έχοντας τα δεδομένα γέννησης του σφετεριστή όσων είχαν ασπαστεί οι ίδιοι, θεώρησαν σκόπιμο να εξαφανίσουν τη συγκεκριμένη συνοικία. 

Η πολιτική ηγεσία εκείνης της περιόδου έστειλε τους τρεις ''μάγους'' στο Βόσπορο του Ελληνικού, με εντολές να διαμορφώσουν το πλαίσιο απαλλοτριώσεως.

Έτσι λοιπόν λίγο χρονικό διάστημα μετά την γέννησή μου φύγαμε από το Βόσπορο Ελληνικού, διότι αν μέναμε οι κρατούντες εκείνη τη περίοδο θα μας σκότωναν.

Φύγαμε όλοι και σκορπιστήκαμε δεξιά - αριστερά στην ευρύτερη περιοχή, και ο ''Ηρώδης'' εκείνης της περιόδου μεθόδευσε ετεροχρονισμένα η απαλλοτριωμένη έκταση να χαριστεί στο μεγάλο κεφάλαιο, και συγκεκριμένα στον Λάτση.

Η συνέχεια λίγο πολύ είναι γνωστή, διότι όταν έφτασα στην ηλικία των 33 ετών, και έχοντας μια σειρά από δημόσιες ομιλίες για όσα πρέπει να γίνουν για το κοινωνικό σύνολο, κάποιοι επέλεξαν για τους δικούς τους λόγους συμφερόντων και σκοπιμοτήτων την ''σταύρωση'' μου. 

Όσοι παριστάνουν τους χριστιανούς, είτε τους κοινωνικά ευαισθητοποιημένους, είτε συμμετέχουν στα πολιτιστικά δρώμενα του δήμου, προσωπικά για εμένα είναι οι μεγαλύτεροι απατεώνες όλων των εποχών. 

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις και Κατασχέσεις έπειτα από ΑΙΤΗΣΗ και ΠΑΡΑΒΟΛΟ. (Τα αναφέραμε δεκαετίες πριν και συνεχίζουμε ακόμα και σήμερα)

* Όσοι και όσες κάνουν το λάθος να αναρωτηθούν το γιατί, για πολλοστή  φορά αναφέρω, ότι όλους είτε λίγο είτε πολύ τους ενισχύσαμε ως κάτοικοι, ενώ από τη δική τους πλευρά είναι οι σημερινοί ''σταυρωτές''. Ο Χριστός σας σταυρώθηκε μια φορά, ενώ αυτοί σταυρώνουν καθημερινά τους υπολοίπους, και με βασικό δεδομένο ότι οι υπόλοιποι τους παρείχαν όσα οι ίδιοι αξίωσαν.

Ο Βόσπορος ιδιοκτησιακά ανήκει στους Βοσποριώτες του Ελληνικού, της Γλυφάδας, του Αλίμου, και σε κανένα Λάτση. Το ανάλογο και για τα ερτζιανά της περιοχής μας, όπου παρέχουμε ανταποδοτικό τέλος για την ΕΡΤ, ενώ οι εκάστοτε κυβερνώντες - διοικούντες, δεν μας παρέχουν την αρωγή ώστε να διαμορφωθεί μια άμεση τοπική δομή στα ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ για όλους τους κατοίκους.

Τέλος, καλείστε όσοι και όσες βαυκαλίζεστε ότι είστε Ριζοσπάστες, είτε προοδευτικοί, να παρέχετε και τις αποδείξεις. Εμείς επί δεκαετίες παρείχαμε εμπράκτως κάποια συγκεκριμένα δείγματα γραφής, διότι τα ''θαύματα'' στις μέρες μας είναι απίθανο να γίνουν. ( Τα ''θαύματα'' σήμερα γίνονται μόνον με 7D, και 3D hologram, όμως μην αναρωτηθείτε για το 7, γιατί όλα αυτά λίγο πολύ είναι ψεύτικα. Μπορεί να γίνουν κτήμα του συνόλου σε μια μελλοντική φάση αν υπάρξουν οι κατάλληλοι φακοί.)

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα Χριστούγεννα, ο Ηρώδης, και ο Λάτσης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">