ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Η Μίνα Αρναούτη άνοιξε σαμπάνια !!

Όπως έγραψε στο facebook η τρελομυτιλινιά, Μίνα Αρναούτη, παρασύρεται εύκολα, και παρασυρμένη από έτερη βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε γνωστό μαγαζί της Γλυφάδας.

Αφού παρασύρθηκε - παρασυρμένη και άνοιξε και μια σαμπάνια, στην συνέχεια επιστρέφοντας στο σπίτι της έγραψε το ακόλουθο κείμενο: 

''Δεν ξαναμιλαω.. εχω να δω την υγεια μου, και το χειρουργειο που προκειται να κανω!! Εξαλλου εσας δεν σας ενοιαξε ποτε για μενα... Τελος...''

Βλέποντας προσεκτικά την φώτο με την Mina, διαπιστώνουμε μια εξέχουσα προσωπικότητα, η οποία διατείνεται από έντονο πάθος για τα φουσκωτά χείλη, τα οποία με απόλυτο στυλιστικό τρόπο προτάσσει ώστε να τονιστεί υπέρμετρα ο εσωτερικός της διάκοσμος και η μοναδικότητα του χαρακτήρα της !!

Αλήθεια τι ακριβός χειρουργείο θα κάνεις Μίνα; Μήπως πρόκειται να τονίσεις ακόμα περισσότερο τα προταγμένα χείλη, η μήπως θα κάνεις και νέα ραφή - τσίτα ; 

Πάντως να έχεις υπόψιν σου ότι προσωπικά διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα από σαμπάνιες του 1740, καθώς και του 1680, και ελάχιστες του 1474, οι οποίες σήμερα κοστίζουν μια περιουσία, και δεν προορίζονται για μαζική κατανάλωση, διότι τις έχουμε στην κάβα μας για το ενδεχόμενο της πρώτης λειτουργίας του PLAYBOY channel της Ελλάδας, όμως η ''αριστερή'' κυβέρνηση δεν μας το επιτρέπει, διότι έχει ένα υπουργό ψηφιακής πολιτικής ...Παππά !!!

Όπως μάθαμε από έγκυρες πηγές, έντονο ενδιαφέρων έχει εκδηλώσει γνωστός πορνοεκδότης των Νοτίων προαστίων, για μια adult περιεχομένου έκδοση, άλλωστε είναι γνωστός τοπικά από άσεμνα και προσβλητικά δημοσιεύματα, όμως σκοντάφτει στο ενδεχόμενο στις επόμενες δημοτικές εκλογές να χάσει το 40.000 χιλ. από την διαφημιστική προεκλογική φυλλάδα με μαύρα και αδήλωτα, τα οποία του εξασφαλίζουν την διαβίωση.

Η πλάκα της ιστορίας, είναι ότι τόσο οι τοπικοί εισαγγελείς, όσο και οι πολιτικοί, καθώς και οι αιρετοί, γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται, και δεδομένου ότι γνωρίζουν, το έλλειμμα της συνδρομής τους, καθιστά σαφές ότι και οι ίδιοι είναι επιρρεπείς στον διευρυμένο τοπικό ευτελισμό του υποτιθέμενου τοπικού πολιτισμού, διότι όπως είναι γνωστό, συνολικά η πόλη της Γλυφάδας, όπως και τα νυχτομάγαζα, καθώς και το δημαρχείο, όπως και τα τοπικά αστυνομικά τμήματα, είναι στο σύνολό τους αυθαίρετα, γιατί είναι χτισμένα σε καταπατημένη δασική έκταση, η οποία με μια ορθή Ελληνική κυβέρνηση πρέπει στο σύνολό τους να απαλλοτριωθούν. 


* Ολόκληρη η Γλυφάδα είναι καταπατημένο δάσος, δασική έκταση, η οποία ληστεύτηκε, οικοπεδοποιήθηκε με χαλκευμένους τίτλους ιδιοκτησίας, και στη συνέχεια κατοικήθηκε.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Η Μίνα Αρναούτη άνοιξε σαμπάνια !! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">