ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μη με μπερδεύεις !!!

Στις προσωπικές μας σημειώσεις, τις  οποίες κρατάμε ως δημόσια κειμήλια, και παρουσία του κοινωνικού συνόλου, σε αντιδιαστολή των περισσοτέρων, οι οποίοι/ες εφ' όρου ζωής δίνουν μια παράσταση υποκρισίας, τα γράφουμε όλα.

Όταν φτάνει κάποιος να τον ρωτάς κάτι συγκεκριμένο, και να απαντά ''μη με μπερδεύεις'', υπάρχει εμπάθεια, και υποκρύπτει την δική του, προσωπική διάθεση, κρίνοντας ο ίδιος εξ ιδίων τα αλλότρια.

Αναφορικά με το ''μη με μπερδεύεις'', έχω να αναφέρω ότι: Προσωπικά επί 40 χρόνια δεν μπέρδεψα ποτέ κανένα, και είμαι σε όλο το βίο μου τόσο επεξηγηματικός, και καθαρός στις τοποθετήσεις μου, όσο δεν θα μπορέσει να υπάρξει κανείς άλλος.

Άλλωστε, όπως θυμάσαι δεν σε μπέρδεψα εγώ, διότι δεν γνωριζόμαστε, και ακόμα και όταν γνωριστήκαμε ποτέ δεν σε μπέρδεψα, και ποτέ δεν κινδύνεψες, και θεωρώ ούτε κάποιος από τον οικογενειακό σου περίγυρο σε μπέρδεψε όταν βρέθηκες λόγω απερισκεψίας στην Φυλακή. Το ξέχασες; 

Προφανώς έχεις ξεχάσει πόσες φορές φώναζες το όνομά μου, βρίζοντας, εκεί στο βάθος του σπιτιού σας, ενώ ποτέ δεν σε ενόχλησα, δεν σε μπέρδεψα, δεν σε έβρισα, και ποτέ δεν σε κατηγόρησα.

Αντιθέτως, ενώ ποτέ δεν σε μπέρδεψα, κινδύνεψα να βρεθώ πάμπολλες φορές μπερδεμένος, διότι κάποιο άτομο ''της γειτονιάς σας'', είναι επαγγελματίας χαφιές, δοσίλογος, καταδότης, και συκοφάντης. Μήπως τον γνωρίζεις ;;;

Κάποιο άτομο ''της γειτονιάς σας'' διατηρεί σχέσεις με αιρετούς της Γλυφάδας, και με διορισμένους υπαλλήλους από τα αστικά κόμματα, και πλην από πολλές πλεκτάνες τις οποίες συνθέτουν, κινεί διαρκώς νήματα κατά των υπολοίπων, και κυρίως κατά όσων ποτέ δεν τον μπέρδεψαν. Μήπως τον γνωρίζεις ;

Αλήθεια προσωπικά σε ποιο θεό πιστεύεται; Στον μπατίρη Ιησού, η στον Μαμμωνά ο οποίος είναι ο Διάολος; Κάποια στιγμή να το αποσαφηνίσετε, και να μπορέσετε να βρεθείτε στο επίπεδο που αρμόζει σε υγιή σκεπτόμενο άνθρωπο, διότι όποιος προσπαθεί να ρίξει τον αδερφό του, ρίχνει ολόκληρο το κοινωνικό σύνολο. Δεν έχει ενδοιασμούς, στο να ρίξει κάθε ένα από το κοινωνικό σύνολο.  

Προσωπικά, όπως γνωρίζετε είμαι διανοούμενος, δεν είμαι πιστός.

Γνωρίζεις ότι μου οφείλεις, δεν σου οφείλω, διότι προσωπικά έτρεχα σειρά ετών ώστε εσύ, και πολλοί ακόμα, να απολαμβάνετε όσα απολαμβάνετε τα τελευταία χρόνια, τα οποία αν υπήρχαν οι χθεσινοί, τους οποίους υποστηρίζεις, δεν θα τα έπαιρνες. Τα έπαιρνες τα προηγούμενα χρόνια ; 

Από αυτούς θα εξασφάλιζες ένα εξάμηνο στη ζούλα, εις βάρος του συνόλου των δημοτών Γλυφάδας, και τίποτα περισσότερο. 

Είναι Αλήθεια, εγώ έτρεχα για όλους εσάς, διότι δεν έχω πάρει τίποτα στα 2,5 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχω κερδίσει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Αναφορικά με τους κομματάρχες και πολιτικούς των αστικών κομμάτων, στις Ο.Μ,  ας συνεχίσουν την καθολική αδυναμία αντιλήψεως, και θα έρθουν καλύτερες ημέρες, στις οποίες θα γίνετε και πλανητάρχες !!! ( Εδώ κάνεις παροχές, και αυτοί που λαμβάνουν υποστηρίζουν τους αντιπάλους σου, οι οποίοι τους δούλευαν τα προηγούμενα χρόνια. )

Επί 40 χρόνια, από το 1977 μέχρι σήμερα, το 2017, σήκωσα απόλυτα μόνος το προσωπικό μου σταυρό, ενώ οι σταυρωτές ήταν εκατοντάδες, και ανάμεσά τους και δεκάδες αιρετοί Γλυφάδας, πολιτικοί, παπάδες, και όσοι επί χρόνια μου ανέφεραν ότι είμαι άρχοντας. ( Το θέμα είναι ότι κρύβεις την αλήθεια, γιατί ποτέ δεν ρώτησες ποιοι, και ΓΙΑΤΙ μου φόρτωσαν το σταυρό ) 

Όλοι μαζί φανατικά ''ζήτω οι ολιγάρχες της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, και της πολιτικής'', οι οποίοι κέρδισαν δισεκατομμύρια, και τα κορόιδα ακόμα τους κάνουν πλάτες.

Μένετε στο ίδιο σπίτι και τα αδέρφια δεν μιλάτε μεταξύ σας; Τι δηλώνει το συγκεκριμένο ; Ο ένας θέλει να αποκτήσει όλα τα περιουσιακά στοιχεία, και γίνετε περισσότερο κολλητός της μαμάς, ώστε να ρίξει τον έτερο ; 

Το συγκεκριμένο ως ενέργεια παραπέμπει ευθέως στον ''σατανά'', η αν προτιμάτε καλύτερα στο κακό, το οποίο διαβάλλει τους εγκεφάλους των ανθρώπων, ώστε να γίνονται πλεονέκτες, εγωκεντρικοί, και φιλάργυροι. Από την άλλη, είστε οικογένεια πιστών !!!

Παρεμπιπτόντως, ρώτα τον αδερφό σου για τις εικόνες τις οποίες έχει δει με τους επιτρόπους και τους παπάδες '' με τις βαλίτσες'', οι οποίοι μετέφεραν τα τούβλα του εύκολου πλουτισμού. Και μη ξεχάσεις γιατί απαγόρευσαν δια νόμου τις κάμερες και τα καταγεγραμμένα ως δικαστικά πειστήρια, από την ημέρα που ο Τριανταφυλλόπουλος είχε προβάλει το μεγάλο φαγοπότι των εξουσιών πάσης φύσεως. ( Α, ξέχασα, δεν μιλάτε !!! )

Θυμάσαι τι έλεγε ο συγχωρεμένος πατέρας σου, για όσα μεταδίδονταν τοπικά από τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM; Μακάρι εκείνη την εποχή να υπήρχαν τοπικά 300 άτομα, δεν χρειαζόμουν περισσότερα, και αυτή η χώρα και λαός θα είχαν σωθεί από τα μύρια όσα. Σήμερα ΥΠΑΡΧΟΥΝ; Προσκυνάτε ΣΥΝΟΛΙΚΑ όσους σας υπονομεύουν το ΜΕΛΛΟΝ, και σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια. 

Πάσχετε και από το σύνδρομο της υποταγής, διότι απ' όσο ξέρω παρακολουθείτε περισσότερο τα υπογείως χρηματισμένα ΜΜΕ από τους ολιγάρχες, είτε και αυτούσια των ολιγαρχών, οι οποίοι σήμερα λιβανίζουν ελαφρά την εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εχθές δεν ήθελαν καν να γνωρίζουν την ύπαρξη του, και όποτε ασχολήθηκαν μαζί του ήταν αποκλειστικά για θάψιμο.

* Σήμερα τρώγονται μεταξύ τους και τα αδέρφια, άρα πως να μην είναι ''φαγωμένη'' η χώρα και ο λαός, και κυρίως το μέλλον της. 

Το συγκεκριμένο είναι αληθινό και χαρακτηριστικό παράδειγμα όσων ισχύουν στη χώρα μας. Σύμφωνα με αυτό το παράδειγμα, κρίνουμε όσα ισχύουν και εις βάρος ημών, και εις βάρος των πολλών, διότι με ανάλογο τρόπο λειτουργούν συνολικά οι πολιτικοί μας, καθώς και οι αιρετοί του δήμου Γλυφάδας. 

Μόλις εξασφάλισαν τη δική τους νίκη, μας άδειασαν, και σήμερα γεμίζουν τα πουγκιά τους, ώστε να εμφανιστούν ξανά αύριο, με τα χρήματα που στέρησαν από εμένα και από εσάς, ως κατάλληλοι να μας στερήσουν περισσότερα. Δεξιοί, αριστεροί δεν έχει καμία σημασία. 

Αυτό μπορείτε να το κάνετε και εσείς, συνολικά και εύκολα, εκτός από ΕΝΑ άτομο, ένα και μοναδικό. Τον πραγματικά ιδεολόγο σοσιαλιστή, ο οποίος δεν ΑΔΕΙΑΖΕΙ την ιδεολογία του, και τα πιστεύω του, ακόμα και όταν ξεπουληθούν όλοι - συνολικά.

Τους είπαμε αναλογικότητα και νομιμότητα επί παντός επιστητού, και αυτοί είχαν υποσχεθεί, δεξιοί - αριστεροί, τα πάντα όλα χωρίς αντίκρυσμα. Στη χώρα μας, σε χιλιάδες τομείς, δεν διαφεντεύει η τρόικα και οι δανειστές, άρα μπορούσαν να υπάρξουν χιλιάδες λύσεις για εκατοντάδες χιλ. πολιτών, όμως το πρόβλημα είσαι ΕΣΥ, η λαθεμένη νοοτροπία σου, η οποία αυτούσια εμπεριέχεται σε εκατομμύρια άλλους. 

ΕΣΥ βλέπεις εμένα, όμως δεν βλέπεις τι έχει ισχύσει με εμένα, ενώ εγώ δεν βλέπω εσένα, βλέπω το κοινωνικό σύνολο και κάθε ένα ξεχωριστά, ως οντότητες, οι οποίες πρέπει αναλογικά και δίκαια να διαβιώσουν στο τόπο τους. Η αναλογικότητα δεν υφίσταται, το δίκαιο δεν υφίσταται, η δημοκρατία χωρίς Ανεξαρτησία της χώρας και του λαού είναι κουτσή, άρα μένει ο ''σατανάς'' και όσα άπλωσε, τα οποία ορθότερα λέγονται καπιταλισμός, υπεραξία και υπερκέρδος των λίγων, κατά των πολλών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μη με μπερδεύεις !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">