ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δεν εξεγείρεται κανείς !!!

Η απάντηση για το έλλειμμα μαζικών, δραστικών, και άμεσων ενεργειών, κατά όσων κυβέρνησαν και κυβερνούν τη χώρα μας είναι μια και απόλυτα κατατοπιστική.

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί, και στην Ελλάδα δεν εξεγείρεται  κανείς πλέον, διότι αρχικά όποιος, η οποίοι κάνουν την αρχή, χαρακτηρίζονται γραφικοί και ''τους τρώει η μαρμάγκα'', και σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε υπάρχει η υπαιτιότητα του κοινωνικού συνόλου για όσα ισχύουν στη χώρα μας.

Σε μια χώρα όπως είναι η Ελλάδα, με ένα συγκεκριμένο λαό, ο οποίος φέρει ακέραια την ευθύνη για όσα ισχύουν εις βάρος του, δεν πρόκειται πλέον να εξεγερθεί κανείς, διότι διαμορφώθηκε κοινωνικό τέλμα, στο οποίο συνολικά - άπαντες ευελπιστούν σε μια ανάλογη συνέχεια αρκεί την επόμενη φορά να είναι αυτοί που θα έχουν τον πρώτο ρόλο και λόγο.

Από τα λίγα - ελάχιστα - τα οποία θυμάμαι και γνωρίζω, ήμουν ο πρώτος πολίτης, σε ανύποπτο χρονικό διάστημα, που βγήκα δημόσια με συγκεκριμένες θέσεις κατά των κυβερνήσεων και των αστικών κομμάτων εξουσίας, αξιώνοντας από τους υπολοίπους να επαναστατήσουν και να κινηθούν μαζικά κατά όσων τους εξαπατούν και τους εμπαίζουν αναλαμβάνοντας οι ίδιοι/ες τα ηνία διοικήσεως - διακυβερνήσεως, και όπως θυμάστε μου ''κρέμασαν'' ένα παράσημο ''του γραφικού''.

Ο υποφαινόμενος αξίωσε το ξήλωμα των αστικών κομμάτων από την διακυβέρνηση της χώρας την δεκαετία του 90 και του 2000, άρα θα είχαμε προλάβει τα χειρότερα αν υπήρχε μια ανάλογη θεώρηση των πραγμάτων με την δική μου, και αντί αυτού όπως γνωρίζετε δεχόμουν διώξεις και κατασχέσεις, ώστε να κερδίζουν υπέρμετρα όσοι κατέστρεψαν τόσο την ελληνική οικονομία, όσο και τον Ελληνικό λαό.

Σήμερα, με τα δεδομένα του παρόντος, τα οποία ισχύουν διευρυμένα, για εκατομμύρια πολιτών, λογικά το ελάχιστο θα έπρεπε να με παρασημοφορήσουν, μέχρι και να με αναγορεύσουν επίσημα κυβερνήτη.  

Τι λέτε; Μήπως ξεχάσατε ; Σήμερα λογίζεται επαναστάτης π.χ ο Τσίπρας, ο οποίος είναι αυτούσια καθ΄ολοκληρίαν ''ο επαναστάτης κατάργησης της Αλήθειας''. Εσείς τι είστε;  Mεταξύ σας λέτε την αλήθεια, όμως δεν υπάρχει μια μαζική κινητοποίηση του λαού αξιώνοντας να κυβερνήσει, και αφήνει όσους τον εξαπάτησαν, και ζουν πλουσιοπάροχα συνεχίζοντας να τον εξαπατούν.

Και προσωπικά σας λέω μπαίνω πρώτος στη σειρά, οι υπόλοιποι έρχεστε να πάμε να ξηλώσουμε την κυβέρνηση; 

Δεν χρειάζεται να το σκεφτείτε, εδώ και τώρα έρχεστε ; 

Προφανώς ξεχάσατε ότι προσωπικά σας είχα δοκιμάσει πριν από δεκαετίες, και δεν κουνήθηκε φύλλο !!!

Γνωρίζεις τι σου λέει το ''πολιτικοοικονομικοκοινωνικό'' σύστημα της χώρας μας ; Γίνε απατεώνας, σε παίρνει. Κλέψε όσα περισσότερα μπορείς, σε παίρνει. Αν πηγαίνεις με το σταυρό στο χέρι κάηκες, και θα είσαι καμένος δια βίου. Ντε φάκτο. Ακόμα και σε διεθνές επίπεδο ισχύει ένας κανόνας. Ο ''κλέψας του κλέψαντος'', και όποιος πρόλαβε - πρόλαβε, και όσα άρπαξε - άρπαξε.

Δες και εμάς που πηγαίναμε ''με τον σταυρό στο χέρι'', σαφώς όχι των παπάδων, και θα έχεις την πλήρη εικόνα τι επιβραβεύει η σημερινή κοινωνία, η οποία δεν έχει καμία σχέση με των αρχαίων Ελλήνων, οι οποίοι επιβράβευαν τον αγαθό, ευσυνείδητο  και τίμιο πολίτη. 

Οι ''υγιείς'' ασθενείς χρήστες αμφεταμίνης - συνθετικής κοκαίνης 

Τέλος, ξέρεις πόσο τα έχω πάρει στο κρανίο με την σημερινή κυβέρνηση ; 
Συγκεκριμένα, γνωρίζεις ότι έρχονται Αλβανοί στη χώρα μας με μια σακούλα αμφεταμίνες τις οποίες βαφτίζουν ( ''κόκα'' ), και μέσα σε ένα χρόνο φτιάχνουν περιουσίες που εσύ δεν θα δημιουργήσεις μια ολόκληρη ζωή ; 

Γνωρίζεις τι κονόμα κάνουν ορισμένοι ''πολιτικοί'' των γειτονικών χωρών, οι οποίες έχουν εργοστάσια παρασκευής αμφεταμίνης και λοιπών διεγερτικών και ναρκωτικών ουσιών;  

Γνωρίζεις ότι χιλιάδες άνθρωποι, στη παρούσα φάση της χώρας μας διαθέτουν καθημερινά όσα χρήματα κερδίζουν από τις εργασίες τους για την πρόσκαιρη ''απόλαυση'' λίγων λεπτών της ώρας ;

Και επί τέλους, αν πρέπει να φτιάχνονται συγκεκριμένες οικονομίες χωρών, όπως και τα οικονομικά συγκεκριμένων πολιτικών, καθώς και ορισμένων αλλοδαπών, οι οποίοι διακινούν τις ουσίες στη χώρα μας, δεν το πράττει απ' ευθείας το Κράτος ;  

Δεδομένου ότι στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στο Ν.Αττικής, όπως και στην Θεσσαλονίκη, έχουμε πολλές χιλιάδες χρήστες αμφεταμινών, (''συνθετικής κόκας''), δεν την παρέχει απ' ευθείας το κράτος διασφαλίζοντας την οικονομία της χώρας, καθώς και την ζωή των χρηστών, οι οποίοι ποτέ δεν γνωρίζουν τι θα προμηθευτούν την επόμενη φορά; 

Γνωρίζω, και βλέπω πολλούς ανθρώπους, όπως και εσείς, διότι βρίσκονται και στον καλλιτεχνικό χώρο, οι οποίοι είναι φανατικοί χρήστες αμφεταμινών - συνθετικής κόκας, και είναι θλιβερό ως φαινόμενο να βρίσκονται σε δεινή θέση οι ίδιοι/ες και τα χρήματά τους να φτιάχνουν τις ζωές αλλοδαπών, ορισμένων του συστήματος, και ελαχίστων επιτήδειων εκτός των συνόρων μας.

Είναι ορισμένα πράγματα τα οποία με ενοχλούν αφάνταστα, γιατί μπορεί να υπάρξουν ορθές πολιτικές πάταξης της παραοικονομίας, οι οποίες δεν δρομολογούνται στη βουλή με θέσπιση, αρχικά πρόληψης, και στη συνέχεια διασφάλισης, και τέλος να κλείσει το κεφάλαιο της εμπορίας διεγερτικών και ναρκωτικών. 

Μια πολιτεία η οποία δεν θεσπίζει στη βάση που απαιτείται είναι συμμέτοχη στο έγκλημα. 

Να παρασχεθεί λύση σε αυτές τις χιλιάδες πολιτών, και το κράτος να μεριμνήσει να παρέχει τις αμφεταμίνες από τα δημόσια νοσοκομεία, ώστε να υπάρξει πάταξη της εμπορίας. Είναι προτιμότερο όσοι είναι χρήστες να πληρώνουν ένα συγκεκριμένο ποσό στα δημόσια νοσοκομεία για τις ουσίες που χρησιμοποιούν, αντί να διακινούνται νοθευμένες και παράνομα, και εν τη πάροδο του χρόνου ελεγχόμενα να μπαίνουν σε φάση αποτοξίνωσης.

Σημειώνω ότι χιλιάδες χρήστες αμφεταμινών κ.α., θεωρούν ότι είναι υγιείς, όμως νοσούν - είναι άρρωστοι, και απαιτεί επιβεβλημένη αναγκαιότητα η θέσπιση ενός νομικού πλαισίου διασφάλισης αρχικά της νομιμότητας με πάταξη της παράνομης εμπορίας διεγερτικών - ναρκωτικών, και εν συνεχεία ελεγχόμενα η χορήγηση σε όσους νοσούν από δημόσια νοσοκομεία μέχρι την ελεγχόμενη απεξάρτησή τους. 


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Μη κάνεις πάλι το λάθος να με αποκαλέσεις ρατσιστή, διότι έχω τα αποδεικτικά στοιχεία.

* Παρακάμπτω την δεύτερη κατηγορία χρηστών κάνναβης, και τις υπόλοιπες, λόγω των στοιχείων που διαθέτω τα οποία δείχνουν αύξηση στη χώρα μας της χρήσης αμφεταμινών.

Γνωρίζετε γιατί μεγαλούργησαν οι αρχαίοι Έλληνες; Μεγαλούργησαν γιατί στην αρχαία Ελλάδα δεν υπήρχε ούτε κοκαίνη, ούτε ηρωίνη, ούτε αμφεταμίνες, ούτε ινδική κάνναβη, κ.α., και ως δήμος - κράτος λειτουργούσαν οργανωμένα. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δεν εξεγείρεται κανείς !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">