ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κυριάκο Μητσοτάκη o Ρέμος είναι διάσημος

Κυριάκο Μητσοτάκη o Ρέμος είναι διάσημος, ενώ ο Κουρδομένος είναι άσημος, και πρωτεργάτης των υπερβραχέων κυμάτων ( FM ) στη χώρα μας.

Ρέμος και Μητσοτάκης στη συνάντηση την οποία είχαν μίλησαν για μουσική!!!
Μα ο Ρέμος είναι άσχετος από Μουσική, διότι δεν είναι μουσικός, η μουσουργός. 

Αν και δεν πήγε ποτέ του ο πρόεδρος της ΝΔ να ακούσει τον Αντώνη Ρέμο, ωστόσο του είπε ότι όταν θέλει να χαλαρώσει, αυτό που ακούει είναι μόνον ελληνική μουσική. Στο σπίτι του μόλις μπαίνει βάζει ελληνικά τραγούδια (όχι όμως τα λεγόμενα καψουροτράγουδα), αλλά ποιοτικά τραγούδια, και αγαπημένος του τραγουδιστής όλων των εποχών, όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης, είναι ο Κώστας Χατζής και το αγαπημένο τραγούδι... «όταν κοιτάς από ψηλά» (αυτό που λέει «πολύ με πίκρανες, ζωή / μακριά θα φύγω ένα πρωί / θα ανέβω σ' ένα αεροπλάνο / να δω τον κόσμο από εκεί πάνω).

Αρχικά, δεδομένου ότι διαβάσαμε το άρθρο στο οποίο αναφέρετε ότι αγαπημένος τραγουδιστής όλων των εποχών, όπως είπε ο Μητσοτάκης, είναι ο Κώστας Χατζής, και το αγαπημένο τραγούδι «Απ' το αεροπλάνο », θεωρούμε σκόπιμο να ρωτήσουμε πότε το άκουσε για πρώτη φορά, και ειδικότερα που το άκουσε ;

Το αναφέρουμε διότι ήταν ένα από τα πολλά ποιοτικά τραγούδια του ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM - 1977 - 2005'', το οποίο έπαιζε ραδιοφωνικά από ένα συλλεκτικό σήμερα δίσκο του 1973.

Σε μια περίοδο που στη χώρα μας δεν υπήρχαν Ιδιωτικοί Ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί, το συγκεκριμένο που το ανακάλυψες Κυριάκο, και πότε;;;
Μήπως έχει τύχει να το ακούσεις στο ραδιόφωνο τυχαία, πριν από δεκαετίες, χωρίς να γνωρίζεις ποιος το μετέδιδε; Άλλωστε το μεταδίδαμε στα μεσαία κύματα για ολόκληρη τη χώρα και τις Βαλακανικές και λοιπές χώρες, το μεταδίδαμε και τοπικά στα FM κύματα.

Επιπροσθέτως, διότι είναι γνωστό ότι ο Κώστας Χατζής έχει ρίζες από τους Ρομά, και ποτέ δεν το έκρυψε, η Δεξιά, σήμερα, μετασχηματίστηκε σε αντιρατσιστικό κόμμα;

Απ' όσα γνωρίζουμε οι Ρομά στη χώρα μας, επί δεκαετίες Ευρωπαϊκής Ενώσεως ποτέ δεν εκπροσωπήθηκαν από το σύνολο των αστικών κομμάτων, διότι δεν είχαν έστω και ένα δικό τους Βουλευτή στο κοινοβούλιο, και πάντα όσα χρήματα προορίζονταν για τους Ρομά κατέληγαν βορά επιτήδειων. Σου λέει κάτι το συγκεκριμένο;

Όπως ανέφερε ο Α. Ρέμος, ''οι πρώτοι που πλήρωσαν την κρίση το 2005 και μετέπειτα ήταν οι τραγουδιστές'', όταν τα μαγαζιά έκλειναν το ένα μετά το άλλο, και αυτό που είπε στον κ. Μητσοτάκη ήταν ότι και οι τραγουδιστές είναι ενεργοί πολίτες και θέλουν να ενεργοποιηθούν, φτάνει να μην τους περιφρονούν και να τους απαξιώνουν οι πολιτικοί, γιατί και το τραγούδι και η μουσική μπορούν να προσφέρουν.

Ο πρώτος που πλήρωσε, και τα περισσότερα είναι ο ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ των FM, ο οποίος δεν αναφέρετε ΠΟΥΘΕΝΑ.

Το θέμα είναι ότι ο Ρέμος δεν αναφέρει, γιατί μπορεί να μην γνωρίζει ο άνθρωπος, ότι την κρίση αρχικά την πλήρωσε ο πρωτεργάτης, ο οποίος ήταν εκτεθειμένος δημόσια ενημερώνοντας τους συμπολίτες μας για όσα έρχονται, από την δεκαετία του 90. Δεχτήκαμε μια μαζική δίωξη - κατάσχεση το 1999, και στη συνέχεια ήρθε η μεθεπόμενη το 2005, άρα ποιοι πλήρωσαν πρώτοι ;;; 

Και βουλευτής και υπουργός

Όπως είπε ο τραγουδιστής αναφορικά με τη συμμετοχή του στην πολιτική: «Αστειότητες, μία φορά αναμείχθηκα στα κοινά, τότε με τον Ηρακλή, και το πλήρωσα πολύ ακριβά».

Σημείωση: Όπως βλέπεις σου κάνω και δωρεάν ρεκλάμα, όμως πρέπει να τονιστεί ότι αντιγράφεις τον Τσίπρα, και αυτό θα το πληρώσεις. Ο Τσίπρας με Κόκκινο πίνακα, ο Μητσοτάκης με Γαλάζιο, και ο Κουρδομένος του Μέλλοντος με ΜΑΥΡΟ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ.

Όλα τα κόμματα έχετε κάνει τραγικά λάθη, διότι ακόμα και από ένα Ρομά να διέθετε κάθε αστικό κόμμα, η ισχύς σας, και το έρεισμά σας, θα ήταν μεγαλύτερο σε επίπεδο κοινωνίας. (Σαφώς δεν πειράζει, διότι σε μελλοντικές εκλογικές αναμετρήσεις θα τους έχω όλους μαζί μου, και αρχικά τους ''Βασιλείς τους'', διότι ο υποφαινόμενος μπορεί να υπάρξει ΔΙΚΑΙΟΣ με όλους.)

Επιλέξτε όσο είναι καιρός το ορθό, διότι υπάρχει ένα μεγάλο τμήμα της κοινωνίας το οποίο σας επιθυμεί ΟΛΟΥΣ ισόβια, δια παντός, και μέσα σε αυτούς συγκαταλέγονται και οι ''Βασιλείς'' και οι Ρομά Ελλάδος. Προσωπικά έχω κάνει περισσότερες επαφές από εσάς που προεδρεύεται των ήδη υφισταμένων αστικών κομμάτων, και έχω αφουγκραστεί πολλά κοινωνικά στρώματα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κυριάκο Μητσοτάκη o Ρέμος είναι διάσημος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">