ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Η πόλη των γαλάζιων και της ''προόδου'' λιμνοθάλασσα με πέντε σταγόνες βροχής (VIDEO)

Η πόλη της Γλυφάδας παραμένει τριτοκοσμική - μπανανία. Ο κόσμος το'χει τούμπανο και οι δήμαρχοι - αιρετοί - πολιτικοί κρυφό καμάρι, ότι με πέντε σταγόνες βροχής η πόλη γίνετε  λιμνοθάλασσα !!!

Παρέλασαν επί 40 χρόνια κάθε λογής τυχάρπαστοι, με την ιδιότητα των στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, και ενώ στις τελευταίες τετραετίες έχουν δαπανηθεί - φαγωθεί περισσότερα από 10 δις ευρώ, στη πόλη της Γλυφάδας ο τόπος παραπέμπει σε τριτοκοσμική χώρα.



Η παιδεία του χωριάτη οδηγού

Με πέντε σταγόνες βροχής η μίση πόλη μετασχηματίζεται σε λιμνοθάλασσα, με αρκετούς χωριάτες ''οδηγούς'', οι οποίοι προφανώς πήραν νύχτα το δίπλωμα, άλλωστε στην Ελλάδα της απόλυτης διαφθοράς βρισκόμαστε, οι οποίοι βλέποντας πεζούς προσπαθώντας να διασχίσουν την λιμνοθάλασσα πατάνε γκάζι ώστε να τους κάνουν μούσκεμα.

Όπως βλέπετε στο βίντεο, ακόμα και ο ''επαγγελματίας οδηγός ταξί'', αντί να σταματήσει κάνει μούσκεμα τον πεζό, ο οποίος διασχίζει την οδό Α.Παπανδρέου (...), και ενώ έχουν σταματήσει από το ένα ρεύμα τρεις οδηγοί. Και μη μου πείτε γιατί δεν πήγε στο φανάρι, διότι στο φανάρι είχε περισσότερα νερά, και οι ασυνείδητοι οδηγοί πέρναγαν με τσίτα το γκάζι από την παλιά Βουλιαγμένης.

Δυστυχώς για τον ίδιο, έπειτα από τα μπινελίκια τα όποια έσυρα στους ασυνείδητους οδηγούς, δεν σταμάτησε κανείς, και δεν κατέβηκε κανείς να ζητήσει τα ''ρέστα'', διότι θα τον έλιωνα σαν σκουλήκι.

Σε άλλο σημείο στο ρεπορτάζ θα δείτε άλλο ''οδηγό'', ο οποίος και αυτός το δίπλωμα το απέκτησε νύχτα, διότι δεν εξηγείτε διαφορετικά ο τρόπος στάθμευσης ώστε να παραλάβει το παιδί του από το δημοτικό σχολείο, κόβοντας την κυκλοφορία επί πέντε λεπτά, και έχοντας ακόμα και τις αστικές συγκοινωνίες ακινητοποιημένες για χατήρι του ''οδηγού'' Γλυφάδας.

Είμαστε σε μια πόλη που οι επιτήδειοι χωριάτες των αστικών κομμάτων, και εν συνεχεία ψηφοφόροι τους, κατακερμάτισαν με δόλο τον τοπικό πολιτισμό, καθώς και την συνοχή, ώστε να καρπώνονται με πλύση εγκεφάλου από τα διαπλεκόμενα την διαχείριση του δήμου, όμως οι μέρες και τα ''έργα'' τους συμφωνιών και διαπλοκής τελειώνουν.

Η τριτοκοσμική Γλυφάδα

Στη πόλη της Γλυφάδας, επί δεκαετίες, όλα τα αστικά κόμματα, καθώς και τα στελέχη τους, επιθυμούν μερίδιο των χρημάτων των δημοτών, όπως και μερίδιο επί των δημοτικών εδράνων, όμως οι εικόνες ακόμα και σήμερα αποδεικνύουν την παντελή τους ακαταλληλότητα για τα κοινά.


Είναι γνωστό ότι το σύνολο των έμμισθων τους, ποτέ δεν θα γράψουν, και δεν θα παρουσιάσουν το ελάχιστο από τις γνωστές σε όλους μας παθογένειες στο τόπο μας, όμως, επαναλαμβάνω οι μέρες τους στο δήμο τελειώνουν.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ  ΓΛΥΦΑΔΑ 

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κουρδομένος

Υ.Γ: Άλλαξε η μοίρα του λαού μας, και του τόπου με την ''Ενωμένη Ευρώπη'', η γίνετε ακόμα το μεγάλο φαγοπότι της τοπικής ΙΣΤΟΡΙΑΣ;;;

* Και μετά μου λένε ότι δεν μεταχειρίζομαι σωστά τον τοπικό μας πολιτισμό.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Η πόλη των γαλάζιων και της ''προόδου'' λιμνοθάλασσα με πέντε σταγόνες βροχής (VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">