ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καθυβρίζουν την κυβέρνηση και την Θεανώ Φωτίου

Όπως γίναμε μάρτυρες τις τελευταίες ημέρες, οι πολίτες δικαιούχοι του κοινωνικού επιδόματος βρίζουν την κυβέρνηση και ειδικότερα την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, δεδομένου ότι τον μήνα Ιανουάριο καθυστέρησε η καταβολή του ''Κοινωνικoύ Εισοδήματος Αλληλεγγύης''.

Κυρία Φωτίου, οι άνεργοι πολίτες, οι οποίοι είχαν συνηθίσει την καταβολή του σημαντικού ποσού των 70 ευρώ, τα οποία το μήνα Ιανουάριο δεν έχουν μπει στην καθιερωμένη ημερομηνία, δυσανασχετούν, διότι οι άνθρωποι είχαν προγραμματίσει με αυτό το ποσό να διαχειριστούν τόσο τις καθημερινές τους υποχρεώσεις, οφειλές, τέλη, λογαριασμούς, καθώς, και να προμηθευτούν τα απαραίτητα ώστε να διαβιώσουν, και πολύ περισσότερο, οι πολίτες λόγω της καλής παρεχόμενης ζωής ήθελαν παράλληλα και να διασκεδάσουν το Σαββατοκύριακο αγοράζοντας μια κάσα μπύρες.

Κυρία αναπληρώτρια υπουργέ, πως η αριστερή κυβέρνηση βγήκε εκτός από την καθιερωμένη ημερομηνία δημιουργώντας δυσαρέσκεια στους πολίτες ; 

Είναι ανεπίτρεπτο ότι η κυβέρνηση χάλασε τα σχέδια των πολιτών, οι οποίοι θα διασκέδαζαν το Σαββατοκύριακο πίνοντας μια κάσα μπύρες !!!

Ντροπή, την επόμενη φορά να είσαστε συνεπείς στην καταβολή.

Σημείωση: Για εσάς που βρίζατε τις τελευταίες ημέρες σας θυμίζουμε ότι υπάρχουν και χιλιάδες πολίτες οι οποίοι στα δυο χρόνια των μέτρων της κυβερνήσεως δεν δέχτηκαν να συμμετάσχουν.

Όπως αντιλαμβάνεστε εσείς σε σχέση με τους υπολοίπους είστε προνομιούχοι, αν και ποτέ δεν συνδράματε την αλλαγή διακυβέρνησης, και μη ξεχνάτε ότι επί κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν σας παρείχαν τίποτα.

Οι Σαμαροβενιζέλοι υποσχέθηκαν πολλά και δεν ολοκλήρωσαν το ελάχιστο.

Η προσωπική μας άποψη είναι σαφής: Όσοι κυβέρνησαν και κυβερνούν στη χώρα μας, επί δεκαετίες, πρέπει να βρεθούν συνολικά στη Χάγη, διότι έπρεπε ήδη να ισχύουν οι πολιτικές διαχείρισης από την πλευρά των δήμων, στους οποίους κάνουν γλέντι με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου οι εκατοντάδες γαλάζιοι δήμαρχοι μαζί με ημέτερους, κόλακες, και τους παρατρεχάμενους.

Σας θυμίζουμε και τις δικές μας τοπικές πολιτικές,  με καταβολή δημοτικού εγγυημένου εισοδήματος 500 ευρώ το μήνα, οπότε επανεξετάστε αν πρέπει να υπάρχουν τα κόμματα στο δήμο Γλυφάδας.

Τονίζετε ότι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού εισοδήματος αν λαμβάνουν 200 ευρώ από την κυβέρνηση θα λαμβάνουν επιπροσθέτως άλλα 300 από τον δήμο, και αναλογικά σε σχέση με όσα λαμβάνουν οι δικαιούχοι θα υπάρχει προσαύξηση από τον δήμο μέχρι τα 500 ευρώ το μήνα.

Οι δικαιούχοι του Κοινωνικού εισοδήματος θα προσκομίζουν τα στοιχεία τους, καθώς και το ποσό το οποίο λαμβάνουν, και θα υπάρχει η προσαύξηση διαμορφώνοντας το τελικό ποσό των 500 ευρώ το μήνα, διότι όπως και σε σειρά άλλων χωρών, στις οποίες εφαρμόζεται πιλοτικά το πρόγραμμα, θεωρούμε ότι αυτό το ποσό ανταποκρίνεται σε ένα βαθμό στις ανάγκες των πολιτών.

Οτιδήποτε έχει εφαρμοστεί μέχρι σήμερα στη χώρα μας, για εμάς βαφτίζετε κοροϊδία και ελεημοσύνη, ώστε όσοι κυβερνούν, καθώς και τα στελέχη των κομμάτων στη βουλή, και τους δήμους, και έχουν την ανοχή της κοινωνίας.

Δεν μπορεί να γίνετε το μεγάλο πάρτι - φαγοπότι των πλασαρισμένων κομματικών στελεχών, καθώς και των ημετέρων τους, και στον αντίποδα για τους πολλούς να παρέχετε ελεημοσύνη χείριστου είδους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ - ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ : Ιδρυτική Διακήρυξη
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καθυβρίζουν την κυβέρνηση και την Θεανώ Φωτίου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">