ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Όσοι εμφανιστούν ως δήμαρχοι για το Δήμο Γλυφάδας θα τους πετσοκόψουμε !!!

Του Γιάννη Κουρδομένου

Επί παντός επιστητού υπάρχουν όρια, σε ότι μας περιβάλει υπάρχουν σαφή όρια, ακόμα και στην ανθρώπινη ζωή υπάρχουν όρια, όμως, υπάρχει ένας νεοελληνικός παράγοντας ο οποίος δεν έχει όρια, και ειδικότερα στο δήμο Γλυφάδας η ατιμία είναι ο πλέον αστάθμητος παράγοντας.

Έχοντας μια σειρά από εγκληματίες, στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας, οι οποίοι αποθρασυμένοι κατέβηκαν στις δημοτικές εκλογές αποκλειστικά με εξαπάτηση, έχοντας αβάντα τα αστικά κόμματα, και σύμφωνα με όσα ίσχυσαν και ισχύουν μέχρι σήμερα εις βάρος μας, στις επόμενες δημοτικές εκλογές, όσοι εμφανιστούν τοπικά με γνώμονα την εξαπάτηση των κατοίκων, θα τους πετσοκόψουμε στην κυριολεξία. 

Αδιαφορούμε παντελώς πόσοι, ποιοι, και γιατί, θα συνασπιστούν με γνώμονα την εξαπάτηση των κατοίκων, με στόχο την δική τους ευημερία, εις βάρος του τόπου μας, του τοπικού πολιτισμού, της τοπικής κοινωνικής συνοχής, και εν γένει της πραγματικής δημοκρατίας και ευημερίας του κοινωνικού συνόλου.

Έχοντας ως βασικά δεδομένα, και κυρίως όσα δεν αμφισβητούνται από κανένα κάτοικο Γλυφάδας, τις παρανομίες επί σειρά τετραετιών από τη πλευρά στελεχών αστικών κομμάτων, οι οποίοι/ες βρέθηκαν στα έδρανα του δήμου λειτουργώντας κατά του δημόσιου συμφέροντος, καθώς και της ίδιας της ζωής των δημοτών, όσοι παρανόμησαν αποθρασυμένοι οργανώσουν τη συμμετοχή τους στις δημοτικές εκλογές, θα δεχθούν ευθεία επίθεση.

Όσοι και όσες εκ των κατοίκων Γλυφάδας, θεωρείτε ορθό να υπάρξει υποστήριξη, όχι απλά των αποδεδειγμένα παρανομούντων, άλλα των κοινών εγκληματιών, (κοινών κακοποιών), καταδικασμένων, υπόδικων, και δακτυλοδειχτούμενων, οι οποίοι βρέθηκαν στα έδρανα του δήμου, μεριμνώντας παράνομα τόσο για την τσέπη τους, όσο και για σειρά ημέτερων,οι οποίοι από κοινού οργάνωσαν την κοινή συντεχνία κατά των δημοτών, κατά του τόπου, κατά της τοπικής δημοκρατίας, της κοινωνικής συνοχής, πολιτισμού, καθώς και της ίδιας της ζωής των κατοίκων, θα τύχουν της ίδιας μεταχειρίσεως.

Όλα έχουν κάποια όρια, ενώ σε τοπικό επίπεδο, δήμου, ορισμένοι αμετανόητοι ενώ είναι αποδεδειγμένο ότι είναι κοινοί πλιατσικολόγοι, ψεύτες, κλέφτες, και συμμορίτες, θεωρούν ότι όσοι και όσες γνωρίζουν ποιοι είναι, για πολλοστή φορά θα γίνουν συνδρομητές και αρωγοί τους.

Ελέγχοντας από τα αστικά τους κόμματα, απάτης, ληστείας, και εκμετάλλευσης, σε ένα βαθμό τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, και έχοντας αποσπάσει πολλά εκατομμύρια τόσο ως κόμματα, όσο και ως στελέχη κομμάτων από θέσεις διορισμού τους, καθώς και από καραμπινάτες ληστείες - υπεξαιρέσεις του δημοτικού χρήματος, μπορεί να πετυχαίνουν να επηρεάζουν σε ένα βαθμό όσα προβάλλονται, όμως σήμερα κανείς δεν αμφισβητεί ότι είναι κοινοί λωποδύτες και ανάρμοστοι στους θεσμούς.

Όσοι από εσάς θεωρείτε ότι δεν είναι εγκληματίες, κοινοί λωποδύτες, και δεν λειτουργούν με γνώμονα την ζημία του δημοσίου συμφέροντος, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Βγείτε δημόσια, και επώνυμα, να αμφισβητήσετε την αλήθεια την οποία υπογράφουμε.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Είναι απίθανο να ισχύει ορθή νοοτροπία από τη πλευρά του κοινωνικού συνόλου, οπότε χρειάζονται και συγκεκριμένα παραδείγματα. Εσείς που έχετε τοπικά μια επιχείρηση, η εργάζεστε τοπικά σε μια επιχείρηση, μπορείτε να αντιληφθείτε πλήρως τι σημαίνει επενδύω τα χρήματά μου, βάζω την εργασία μου, δαπανώ χιλιάδες ώρες ώστε να υπάρχει τοπικά κοινωνική συνοχή και πολιτισμός, και αντί νομιμοποίησης, οι κάφροι των αστικών κομμάτων φροντίζουν παρασκηνιακά διαπλοκή, ολιγάρχες, ημέτερους και αυλικούς με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, χωρίς καμιά προσφορά στο σύνολο, ενώ για εμάς επεφύλαξαν διώξεις και κατασχέσεις, αντί για αδειοδότηση, και εν συνεχεία δεκάδες παρανομίες στις αιτήσεις μας επί 40 χρόνια, και μέχρι σήμερα !!! 

Ενώ έχουμε τα αυταπόδεικτα σε τοπικό επίπεδο, εμφανίζεται κάθε τυχάρπαστος ως αδικημένος, και χιλιάδες κάτοικοι γίνονται αρωγοί του ''αδικημένου'', ο οποίος δεν είχε υποστεί ποτέ το ελάχιστο, και ποτέ ο παρτάκιας δεν προσέφερε στους υπόλοιπους το ελάχιστο !!!

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 ΔΙΩΞΕΙΣ & ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, ΑΝΤΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΣ ( Αποδεδειγμένα, τα στελέχη - μέλη των αστικών κομμάτων λειτουργούν κατά της τοπικής δημοκρατίας, και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν αμεσότητα, διαφάνεια, πολυφωνία, πλουραλισμό, και ενδογενή ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ όλων των κατοίκων. Η λειτουργία τους περιορίζεται στα οφέλη των ήδη ωφελημένων, και πάντα ωφελημένων από κάθε κομματική διοίκηση, και κυρίως τα οφέλη των ιδίων, των κομμάτων τους, και των ημετέρων τους.)

Τοπική Δημοκρατία μηδέν εις το πηλίκον, διότι αν δεν λειτουργεί 24 ώρες το 24ώρο άμεσο και μαζικό μέσο όλων των δημοτών, ώστε να ακούγονται οι φωνές των κατοίκων, οι αξιώσεις τους, τα προβλήματά τους, οι προσδοκίες τους, κ.α., δεν υφίσταται τοπική δημοκρατία υφίσταται κομματοκρατία χείριστου είδους. 

Κοιτάξτε τη ''δουλίτσα'' σας, και τα συμφέροντά σας, όμως όσοι εμφανιστούν στις επόμενες δημοτικές για το δήμο, δεδομένου του συνόλου παρανομιών και άρνησης ώστε να ισχύει η δική μας, θα δεχθούν ευθεία επίθεση και θα τους πετσοκόψουμε !!! 

Ξερέτε τι σημαίνει να έχεις δαπανήσει περισσότερα από 140.000 χιλ. ευρώ, και έπειτα από τέτοια δαπάνη να μην έχεις εργασία, και να σου στερούν με δόλο την εργασία σου και το μέλλον σου  ;;;

Υποψήφιος δήμαρχος στη πόλη της Γλυφάδας, από τους παρανομούντες τόσων ετών, κατά της ίδιας μας της ζωής, και με το σύνολο των στοιχείων δημοσιοποιημένα, και αυτή τη φορά δεν θα τους πετσοκόψουμε ;;;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Όσοι εμφανιστούν ως δήμαρχοι για το Δήμο Γλυφάδας θα τους πετσοκόψουμε !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">