ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μακρυχέρηδες και στενόμυαλοι

Αν υπάρχουν λίγες λέξεις να περιγράψουν όσους αρέσκονται στο παραμύθι, και το παραμύθιασμα του κοινωνικού συνόλου, αυτές είναι οι δύο που ακολουθούν '' Μακρυχέρηδες και στενόμυαλοι ''

Αναφερόμαστε στο χάρτινο ''παλάτι'', ( κάστρο ), της πλατείας Καραϊσκάκη, το οποίο τοποθετήθηκε από τον Γ.Παπανικολάου, ώστε από το πρώτο στάδιο ενός ανθρώπου, το οποίο είναι η παιδική του ηλικία, να προσαρμόζεται σε πλασματικές καταστάσεις - παραμύθι - ώστε και στη συνέχεια, ως ενήλικος, να προσαρμόζεται στην πλάνη των εκάστοτε εξουσιών, καθαρά για τα οφέλη των λίγων.

Σαφώς γνωρίζουμε ποιες είναι οι καταβολές πολλών γαλάζιων στελεχών της ΝΔ, οι οποίοι διαχρονικά τάσσονται υπέρ της βασιλείας, και άλλωστε δεν το κρύβουν, διότι ως αυλικοί του έκπτωτου βασιλέα - βασιλείας ξεκίνησαν όλοι τους.

Το ''παλάτι'' ήταν η αφετηρία του φτωχοκαραμανλή, και δια μέσω αυτού βρέθηκαν στα πράγματα συνολικά οι υπόλοιποι, το θέμα όμως είναι να εξετάσουμε την αρχική είσοδο του Καραμανλή στο ''παλάτι'', από που ακριβός έγινε ώστε να έχουν μετεξέλιξη ορισμένοι αμετανόητοι.

Σας θυμίζουμε ότι όταν ολοκληρώθηκε η συγκεκριμένη πλατεία στην Τερψιθέα Γλυφάδας, στο εσωτερικό της υπήρχαν βαριάς κατασκευής ξύλινες κατασκευές, οι οποίες έπειτα από λίγα χρόνια είχαν γίνει σπαράλια, οπότε το χάρτινο ''κάστρο'' της σημερινής διοίκησης, έπειτα από ελάχιστα χρόνια, θα έχει γίνει στην κυριολεξία χαρτοπόλεμος.

Βεβαίως αυτό δεν ενδιαφέρει κανένα από τους ''τρουπωμένους'' στα έδρανα του δήμου, διότι η προμήθεια για την εργολαβία ήδη έχει μοιραστεί και τρώγεται !!!

Μας ενδιαφέρει σε σημαντικό βαθμό τι διαμόρφωση γίνετε επί του παρόντος στη πόλη μας, από τους γαλάζιους, μέχρι να αποχωρήσουν από το δήμο, γιατί ακόμα και η έμφυτη τάση τους επαναφοράς της βασιλείας, η ακόμα και η ασυδοσία τους, όποτε τους παρασχεθεί εξουσία, η οποία μετατρέπετε σε ασυδοσία και πάρτι μακρυχέρηδων καταμαρτυρά ότι είναι στενόμυαλοι.

Εμείς για άλλη μια φορά τονίζουμε επιστημονικά ότι δεν συντελεί θετικά σε κάθε άνθρωπο, και ειδικότερα σε παιδιά μικρής ηλικίας, να γαλουχηθούν στην απάτη, στο παραμύθι, και σε ''κάστρα'', ''βασιλείς'' και ''βασίλεια'', διότι το ορθό τους μέλλον είναι η συμμετοχική - πολυφωνική - πλουραλιστική άμεση Δημοκρατία, και η αναγέννηση του πρώτου κυρίαρχου παγκόσμιου πολιτισμού, τον οποίο έθαψαν στην κυριολεξία οι μασόνοι, οι εξωθεσμικοί, και οι καλοθελητές εγχώριοι ξεπουλημένοι. 

Επισημαίνεται, ώστε να έχετε μια άρτια εικόνα, ότι στη χώρα μας πάρα πολλά εδραιώθηκαν από ημιμαθείς και αστοιχείωτους, όπως ενδεικτικά η Ελληνική σημαία, η οποία δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την Ελλάδα και τον Ελληνικό Πολιτισμό των Αρχαίων Ελλήνων.

Η πρώτη υπερδύναμη του πλανήτη, και ο λαός που μεταλαμπάδευσε την δημοκρατία, τον πολιτισμό, τις επιστήμες, τον αθλητισμό, την φιλοσοφία, κ.α, σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, δεν είχε σταυρούς και σταυρικά μαρτύρια, είχε χιλιάδες άλλα ενδογενή στοιχεία.

Όσα δεν σας λέει κάνεις άλλος, αποκλειστικά μόνο στον ''ΓΛΥΦΑΔΑ WEB'', μαζί με την ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ'', η οποία έρχεται ώστε να μας απαλλάξει από τους καπήλους, τους μακρυχέρηδες, και όσους αλλοιώνουν την Ιστορία μας και τον Πολιτισμό μας, ώστε να πετύχουμε κόντρα σε όλους αυτούς την αναγέννηση των Ελλήνων και της Ελλάδας.




Οι Έλληνες δεν είχαν τέτοια κάστρα, ούτε Κάστρο, είχαν άμεση συμμετοχική Δημοκρατία και τον Παρθενώνα.




Ελληνικό ''Κάστρο'' με παραθυράκια ''σαράι'' πρώτη φορά βλέπουμε, και προφανώς δεν είναι Ελληνικό. !!! 




Η κατασκευή της πλατείας μοιάζει περισσότερο με το κάστρο του δράκουλα στη Ρουμανία, παρά με οτιδήποτε Ελληνικό. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μακρυχέρηδες και στενόμυαλοι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">