ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Θερμά συγχαρητήρια στον συμπολίτη μας πρόεδρο του Ο.Α.Σ.Α

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα πρέπει να παρέχουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον αρχιτέκτονα συμπολίτη μας Τάσο Ταστάνη, ο οποίος καταλαμβάνει τη θέση του προέδρου του Ο.Α.Σ.Α., σαφώς για την ψηφική - ηλεκτρονική υποδομή του οργανισμού.

Σαφέστατα, και παράλληλα των θερμών συγχαρητηρίων, πρέπει να σας θυμίζουμε ότι ο υποφαινόμενος, είναι μηχανολόγος - ηλεκτρονικός, και ο πρώτος πολίτης ο οποίος ανέπτυξε δημόσια επιχειρήματα - προτάσεις - σχέδια για ψηφιοποίηση του Ελληνικού δημοσίου, των Ο.Τ.Α, κ.α., σε μια εποχή που μεταδίδοντας τις καινοτόμες ιδέες του από τον κατασχεμένο ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'', δεν ήταν λίγοι όσοι είχαν τη τάση ειρωνείας. Άλλωστε στην τριτοκοσμική Ελλάδα βρισκόμαστε.

Επίσης, θερμά συγχαρητήρια αρμόζουν και στην σύζυγο του κ. Ταστάνη, η οποία πριν από λίγα χρόνια, στην ψηφοφορία στο Δήμο Γλυφάδας, η οποία γινόταν σε τρεις χάρτινες κάλπες, γνωρίζοντας όσα μετέδωσα από τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM αναφορικά με την ψηφιοποίηση, ειρωνεύτηκε λέγοντας χαρακτηριστικά ''Στις επόμενες εκλογές θα έχουμε και ψηφιακή - ηλεκτρονική κάλπη ;;;''

Όπως γνωρίζετε, εκείνο το χρονικό διάστημα, πριν από τέσσερα χρόνια, ούτε είχαν αναλογιστεί ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθεί ο Τ.Ταστάνης πρόεδρος των αστικών συγκοινωνιών, και δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα μικρό κόμμα αντιπολίτευσης, από τη πλευρά τους ήταν διάχυτη η ειρωνεία σε κάθε τι τεχνολογικό, και ειδικότερα όταν υπήρχε το τοπικό προηγούμενο ενός δημότη, γνώστη του αντικειμένου, και πρωτεργάτη της ιδιωτικής και δημοτικής ραδιοτηλεοράσεως στη χώρα μας. 

Είναι γνωστό πως βρέθηκε μετέπειτα ο εν λόγω συμπολίτης μας πρόεδρος του Ο.Α.Σ.Α, και πως επί ημερών του καθιερώθηκε το ηλεκτρονικό εισιτήριο, η τηλεματική, όπως και εκατοντάδες προσλήψεις, όμως σε πολλούς από εσάς δεν είναι γνωστό ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ατιμία από το να βρίσκεται ένα άτομο το οποίο υποστήριξες όσο κανένα άλλο, σε μια θέση κατόπιν πολιτικών ενεργειών, και ενώ είχαν βασικό σύνθημα ''σε πρώτη προτεραιότητα ο άνθρωπος'', '' δικαιοσύνη, αλληλεγγύη, δημοκρατία'', κ.α., να διαπιστώνεις από τη πλευρά τους την πλήρη άρνηση ισχύος των αυτονόητων.

Ο κ. Ταστάνης, ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με την ηλεκτρονική και την ψηφιοποίηση, βρέθηκε εκ του μηδενός πρόεδρος εφαρμόζοντας επί ημερών του το ηλεκτρονικό εισιτήριο, τη τηλεματική κ.α., ενώ στον αντίποδα ο πολίτης ο οποίος είχε το τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό υπονομεύτηκε όσο κανείς άλλος επί ημερών βολέματος των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Για εμάς αποτελεί ντροπή και προδοσία να έχουμε τέτοιους συμπολίτες στη Γλυφάδα, και δεν μας φταίνε ούτε οι Νεοδημοκράτες, ούτε οι Πασόκοι, διότι έχουμε το σύνολο των αποδείξεων ότι συνολικά οι κάτοικοι Γλυφάδας, όπου και να ανήκουν πολιτικά είναι απολίτιστοι, και ενώ έχουμε τα αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία τα συζητούν καθημερινά χιλιάδες συμπολίτες μας, ορισμένοι επιθυμούν να εκμαυλίσουν περισσότερο τα κοινά στο δήμο Γλυφάδας.

Σήμερα είναι δοκιμασμένοι και οι δεξιοί, και οι πασόκοι, και οι συριζαίοι, και οι αριστεροί, και έχουμε τις αποδείξεις ότι με όλους αυτούς ανάπτυξη, πρόοδος, ευημερία και πραγματική δημοκρατία δεν μπορεί να υπάρξει στο τόπο μας, στη Γλυφάδα.

Είναι ο βασικός λόγος που εμείς έπειτα από το σύνολο των αποδείξεων θα κατεβάσουμε την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ για τον δήμο της πραγματικής προόδου, κοινωνικής δικαιοσύνης, και πραγματικής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Όσο για τον κ. Ταστάνη, και όσους θεωρήσουν πρέπον να τον υποστηρίξουν αύριο για το δήμο, έπειτα από την θέση, τα προνόμια και τις αποδοχές του προέδρου, ας αναλογιστούν για λίγα δεύτερα  πως πρέπει να τους αποκαλούν οι συμπολίτες μας.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Καταχρηστικές Διώξεις και Κατασχέσεις 
( Η δημοκρατία, η δικαιοσύνη, και η αλληλεγγύη που μας υποσχέθηκαν ήταν περιορισμένου εύρους και αφορούσε λίγα άτομα, ενώ στην πραγματική κοινωνική δικαιοσύνη και δημοκρατία καλύπτεται σε καθεστώς ισοπολιτείας το ΣΥΝΟΛΟ.)

Ξέρετε τι σημαίνει να έχουν αποκτήσει προνόμια πολλά στελέχη, και να μην σου επιστρέφουν την δικαιοσύνη και την δημοκρατία ;;; Επί της ουσίας, να μην μας επιστρέφουν όσα μας ανήκουν, ενώ σήμερα έχουν το σύνολο των αρμοδιοτήτων, και από την άλλη να διεκδικούν το δήμο ;;;

Σημείωση: Μόνο με τα χρήματα της τηλεματικής, μπορούσε να δημιουργηθεί μια Ελληνική αυτοκινητοβιομηχανία, η οποία να παρέχει εργασία σε 150 - 200 πολίτες, και παράλληλα η χώρα μας να κατασκευάσει ένα μαζικό αυτοκίνητο παραγωγής. 

Η τριτοκοσμική Ελλάδα, η οποία δεν παράγει απολύτως τίποτα, να κατασκευάσει ένα ηλεκτρονικό αυτοκίνητο, ευρείας παραγωγής για χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες, αντί για οθόνες σε αρχαία λεωφορεία.

Αλήθεια, εσείς κύριε πρόεδρε, ως Έλληνας πολίτης, ποιας χώρας αυτοκίνητα διαθέτεται στην οικογένειά σας ;;; Με ποιας χώρας αυτοκίνητο πηγαίνετε στο γραφείο σας του προέδρου ;;; Οι υπόλοιποι ''σύντροφοί'' σας, που από κοινού θα δημιουργούσατε ανάπτυξη και πρόοδο στο τόπο μας, ποιας χώρας διαθέτουν ;;;

Λόγω του γεγονότος να έχετε προμηθευτεί, αρκετοί από εσάς, το τελευταίο χρονικό διάστημα, σειρά αυτοκινήτων από αρκετές χώρες, ''παίζει'' έστω και ένα (1)  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ;;; 

Αναφέρουμε τα ανωτέρω, διότι σήμερα υπάρχει επαλήθευση όσων μεταδώσαμε πριν από δεκαετίες στον ΓΛΥΦΑΔΑ FM, και είναι βέβαιο ότι σήμερα στη χώρα μας δεν υπάρχει ούτε ένας (1) ΕΛΛΗΝΑΣ, στα χνάρια των Ελλήνων.

Τα σέβη μου στον Αλέξη, και στο σύνολο των υπολοίπων, οι οποίοι μας έχετε υποχρεώσει με την πάγια αριστερή προοπτική !!!

* Πείτε ότι θέλετε εις βάρος μου, χαρακτηρίστε με ποικιλοτρόπως, όμως μη ξεχνάτε, ότι οι ευθύνες κάποια στιγμή θα αποδοθούν αποκλειστικά σε εσάς.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Θερμά συγχαρητήρια στον συμπολίτη μας πρόεδρο του Ο.Α.Σ.Α Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">