ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κοράκια και νεκροθάφτες της Γλυφάδας


Δήμαρχε νεκροθάφτη ψυχών και ανθρώπων, που το μοναδικό σου μέλημα είναι το νεκροταφείο, και η κονόμα των επιτήδειων που ρίχνουν στη τσέπη τα μαύρα και αδήλωτα ώστε να χτίζουν καινούργιες μεζονέτες και να αγοράζουν BMW, μπορείς να πεις στους συμπολίτες μας ποια συμφέροντα εξυπηρετείς ;

Αν σου έχει μείνει έστω και ίχνος ευθιξίας και εντιμότητας, έπειτα από τόσα χρόνια έμμισθο κομματόσκυλο και ευρωβουλευτής, δώσε μια εξήγηση στους συμπολίτες μας τι συμφωνίες έχετε κλείσει πίσω από τη πλάτη των συμπολιτών μας, και πόσα είναι τα κέρδη των επιτήδειων, όπως και το προσωπικό σου, και πολύ περισσότερο του κόμματος στο οποίο ανήκεις,  το οποίο έβαλες στο δήμο εξευτελίζοντας το πρόσωπό σου, δεδομένων όσων ανέφερες από πλατεία σε πλατεία την προεκλογική περίοδο.


Επίσης, θέλουμε με απόλυτη σαφήνεια να εξηγηθεί πόσα κοστίζουν ετησίως έκαστος από τους δεκάδες ημέτερους, συγγενείς, κομματικούς και παραταξιακούς τους οποίους έβαλες στο δήμο,  ποιοι πληρώνουν τα εν λόγω άτομα, και για ποιους λόγους. 

Σας γνωστοποιούμε ό, τι είναι η τελευταία φορά κομματικής διοικήσεως στο δήμο Γλυφάδας, αυταπόδεικτα ανέντιμων και πρόστυχων σύμφωνα με όσα ισχύουν και γνωρίζουν οι συμπολίτες μας, καθώς επίσης, η τελευταία φορά απατεώνων των θεσμών, οι οποίοι λειτουργούν το δήμο με γνώμονα την αδιαφάνεια και την υποβάθμιση του τόπου μας για τα συμφέροντα διαμορφωμένων γραφικών καταστάσεων, και επιτήδειων. 

Λόγω του ό,τι η κοινή σας συντεχνία, πολλών αιρετών στο δήμο, αρέσκεται στην συντήρηση λαϊκίστικων και γραφικών καταστάσεων, αρκεί να εξυπηρετούνται τα ιδιοτελή σας συμφέροντα, καθώς και ορισμένων γραφικών, κινούμενοι στο ίδιο μήκος κύματος σας παρουσιάζουμε την πραγματική σας εικόνα.Αντί να είσαστε η δημοτική αρχή όλων των δημοτών, και να λειτουργείτε στη βάση της ορθής χρηστής διοικήσεως με γνώμονα το τόπο και το σύνολο των δημοτών, αποδεδειγμένα έπειτα από τρια χρόνια καθίσταται σαφές ό, τι αποτελείτε μια συντεχνία από κοράκια τα οποία θάβουν στην κυριολεξία την τοπική μας δημοκρατία και πολιτισμό για λόγους ιδιοτελών συμφερόντων.

Όσοι συμπολίτες μας δεν έχουν χάσει ακόμα τη νοημοσύνη τους, δεδομένων όσων ισχύουν τοπικά, σαφώς μπορούν να κρίνουν την άτυπη συνεργασία για άλλη μια φορά μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και σαφέστατα και κάποιων ''αριστερών'', οι οποίοι από κοινού έχετε συστήσει ένα ''γραφείο τελετών'' κηδεύοντας τη Γλυφάδα μας και τους κατοίκους καθαρά για τα ιδιοτελή σας συμφέροντα.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com  

Σημείωση: Για την ολοκλήρωση του παράνομου νεκροταφείου, το οποίο κατασκευάζεται στην Α' Ζώνη του Υμηττού, μέσα στο πρώην στρατόπεδο της αεροπορίας, έχει στηθεί ένας ολόκληρος μηχανισμός συμφερόντων, και έχοντας τα δεδομένα συμφέροντα, πίστωσαν μερικά χιλιάρικα για τις ξυλοκατασκευές της πλατείας Καραϊσκάκη, ώστε να αποπροσανατολίσουν τους κατοίκους. 

Για πολλοστή φορά, τοπικά, λειτουργεί ένα απολίτιστο παραταξιακό σύνολο, από κοινούς παπατζήδες, οι οποίοι στα 42 χρόνια διακυβέρνησης και διοικήσεων, εκτός από νεκροταφεία, πλατείες, και ρουσφέτια, δεν έχουν να επιδείξουν ούτε μια Ελληνική βιομηχανία, ούτε ένα εργοστάσιο, ούτε μια βιοτεχνία. 

Η ''προσφορά'' των επιτήδειων είναι να οδηγούν Ιαπωνέζικα, Γερμανικά, Ιταλικά, και Γαλλικά αυτοκίνητα, να κρατάνε Κινέζικα τηλέφωνα, και να φορούν Ιταλικά και Αμερικάνικα ρούχα - παπούτσια !!! Ακόμα και τα ''βρακάκια'' τους ιταλικά και κινέζικα είναι !!! Στο γραφείο τους τα laptop και οι υπολογιστές είναι Κινεζικής κατασκευής, οι γλάστρες και τα λουλούδια είναι Ιταλικά και Ισπανικά, τα γραφεία τους είναι Ισπανικής κατασκευής, και ακόμα και οι μοκέτες είναι εισαγωγής.

Τα μπιχλιμπίδια που τοποθετούν, με πίστωση των χρημάτων του συνόλου των δημοτών, τι είναι ;;; Απ΄αυτούς τους Παπατζήδες της πολιτικής και των κοινών επιθυμούμε μια σαφή τεκμηριωμένη απάντηση: Τι είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ - δικό μας - στην Γλυφάδα του παρόντος ;;; Οι εισαγόμενες εκκλησίες καθώς και πίστη είναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ, η μήπως είναι τα κόμματά σας που υιοθέτησαν τον εισαγόμενο νεοφιλελευθερισμό και τον κομμουνισμό  ;;;  

Το μοναδικό αμιγώς ΕΛΛΗΝΙΚΟ που υπήρχε στο τόπο μας ήταν ο ΓΛΥΦΑΔΑ FM, και σήμερα η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κοράκια και νεκροθάφτες της Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">