ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Καταγγελία - Αίτηση του Αναστάσιου Γιαννακόπουλου

Με εξαιρετικά επείγουσα καταγγελία - αίτηση ο κ. Αναστάσιος Γιαννακόπουλος, ενημερώνει την αποκεντρωμένη διοίκηση, καθώς και τον πρωθυπουργό, και τους αρμοδίους, όπως και την σύνθεση του Γ' Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, σχετικά με την δίκη του σκανδάλου της αγοράς δημόσιας έκτασης, η οποία χαρακτηρίστηκε οικόπεδα, τα οποία απευθείας αγόρασε ο τέως δήμαρχος Κ. Κόκκορης, επιφέροντας εκατομμύρια οικονομική ζημία του δήμου Γλυφάδας.

Είναι χαρακτηριστικά όσα αναφέρονται από τον κ. Γιαννακόπουλο, ώστε να αντιληφθούν οι Γλυφαδιώτες ποιοι βρίσκονται σήμερα στην διοίκηση του δήμου Γλυφάδας, ο οποίος έχει περιπέσει απόλυτα σε κανιβάλους των θεσμών, της τοπικής μας κοινωνίας, και των κατοίκων.

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Δ/νση προς την οποία απευθύνεται: 

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δ/νση προς την οποία απευθύνεται:
Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜ. ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ Ν.Π.
Αριθ. Πρωτοκόλλου:
2875 / 2017 Γενικός Αρ. Πρωτοκόλλου
7795

Θέμα: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΠΟ ANAΣΤΑΣΙΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ.

29-01-2017
ΠΡΟΣ: ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΔΗΜΑΡΧΟ, ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.
ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, (ΔΙΑ ΤΟΥ 2ΟΥ ΕΞ ΥΜΩΝ). ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.

ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ:

1) ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, Κο ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.
2) ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ.
3) ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, κ. ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ.
4) ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
5) ΕΛΕΓΚΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ.
6) ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.
7) ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ Γ΄ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, (δικάσιμη 06 Φεβρουαρίου 2017 ή και σε κάθε μετ΄αναβολή δικάσιμη).

ΔΗΜΑΡΧΕ, αν και προεκλογικά, όσο και τον πρώτο χρόνο της θητείας σου ως δήμαρχος, δημόσια, όπως και προσωπικά σ΄εμένα, δήλωνες ότι θα προστατεύσεις τα οικονομικά συμφέροντα του Δήμου Γλυφάδας καί ως προς το θέμα της περιβόητης παράνομης αγοράς των οικοπέδων, με πωλητές τους Παπαδημητρίου, σύμφωνα με τα Πρακτικά της αριθ. 34ης 28-11-2011 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Επειδή, αφενός μεν «συμπεθέριασες» με τον τέως δήμαρχο, Κώστα Κόκκορη-νυν κατηγορούμενο στην πιο πάνω δικάσιμη-, αφετέρου δε, επειδή στην Παράταξή σου εν γνώση της πιο πάνω δικογραφίας, στην ΠΑΡΑΤΑΞΗ σου προεκλογικά συμπεριέλαβες στο ψηφοδέλτιό σου κατηγορουμένους για κακουργηματική απιστία περί την υπηρεσία, εκ των οποίων οι έξι εκλέχθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι και στους οποίους έχεις αναθέσει υπεύθυνες θέσεις στο Δήμο Γλυφάδας, αν και γνώριζες ότι είναι υπόδικοι για κακουργηματική απιστία περί την υπηρεσία, (πλην την ανεπίσημη (…) στον Δημήτρη Αγγελάτο, ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΟΡΙΣΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΠΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟ 09-01-2016& 09-01-2016 ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ.

Ανεπίσημα πληροφορήθηκα, ότι στο γραφείο σου είχες συνάντηση με τους κατηγορουμένους, προκειμένου να «χαράξετε σχέδιο» για την αθώωση αυτών, αφού προηγουμένως, επιτύχετε την αναβολή της δίκης.

Τι σύμπτωση !!! Χθες στο πολιτικό γραφείο του Κώστα Κόκκορη, στην οδό Επιδαύρου, συνάντηση με τους κατηγορουμένους είχε και ο Κόκκορης, με σκοπό την κοινή γραμμή υπεράσπισης και για την αναβολή της δίκης, στο πρόσωπο του ΚΟΥΓΙΑ !!!.

Δήμαρχε (της επάρατης δεξιάς, αυτή αποκλειστικά ευθύνεται για την πτώχευση της Ελλάδας και τις χιλιάδες αυτοκτονίες πολιτών), θυμάσαι που προεκλογικά (έτος 2014) τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης –ηλεκτρονικά και έντυπα, είχαν αναρτήσει την εξής δήλωσή μου: «Αν ξανά εκλεγεί δήμαρχος ο Κόκκορης, θα ξεβρακωθώ μπροστά στο Δημαρχείο της Γλυφάδας».

Όπως γνωρίζεις δικαιώθηκα επειδή τον κατέστησα πολλαπλά υπόδικο αφενός και αφετέρου επειδή στήριξα εσένα ''το πολιτικό λαμόγιο''. Εχω δει πολιτικούς απατεώνες, αλλά πολιτικούς απατεώνες σαν και εσένα, Ποτέ !!! Πιστεύω ότι θα είσαι ο Βασιλιάς τους, αν κάνετε Κόμμα πολιτικών Απατεώνων.

Δήμαρχε, σε ότι σε αφορά προσωπικά, δηλώνω, ότι πολύ σύντομα θα είσαι παρελθόν στο Δήμο Γλυφάδας, αν οι εκπρόσωποι της δικαιοσύνης, συνειδητά πράξουν το καθήκον τους. (δεν σε σώζουν ούτε οι τέως Πρωθυπουργοί – κολλητοί σου φίλοι, ούτε οι τέως υπουργοί (1,2,3,4,5,6,7), επίσης φίλοι σου, ούτε & ο αδελφός σου (…).

Δήμαρχε, επίσης, σήμερα πληροφορήθηκα, ότι δεν θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο την 01-02-2017 για να ορίσει δικηγόρο προκειμένου να παραστεί ο Δήμος Γλυφάδας πολιτική αγωγή ενώπιον του Γ΄Τριμ. Εφ. Κακουργημάτων Αθηνών ΚΑΤΑ των κατηγορουμένων, αλλά θα συγκαλέσεις έκτακτο Δημ. Συμβούλιο άλλη ημέρα.

Διερωτώμαι, έχεις πρόθεση κωλυσιεργίας της δίκης ή νομίζω;;; Τυχούσα εκ μέρους σου, κωλυσιεργία της δίκης, σκοπό θα έχει το παράνομο όφελος των κατηγορουμένων, & με αντίστοιχη οικονομική ζημία του Δήμου Γλυφάδας. 

Η μη έγκαιρη έκδοση απόφασης του Δ.Σ. για διορισμό δικηγόρου Πολιτικής Αγωγής, σκοπό θα έχει την αναβολή της δίκης, αφού ο δικηγόρος που θα ορίσετε, (μήπως θα είναι ο κ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, συγγενής εξ αγχιστείας της Νατάσας …), θα υποβάλει αίτημα στο Δικαστήριο για αναβολής της υπόθεσης, επειδή δεν είχε προλάβει «τάχα» να μελετήσει τη δικογραφία για σωστή εκπροσώπηση των κατηγορουμένων  !!!

Δήμαρχε, σε παραπέμπω στη λαϊκή παροιμία: «Όταν εσύ πήγαινες εγώ γύριζα», για πολλοστή φορά.

Με την παρούσα μου σε καλώ δια του Δ.Σ. (ή της Οικ. Επιτροπής, όπως πάντα αποφασίζεις σε αντίστοιχες περιπτώσεις), να ορίσεις άμεσα πολιτική αγωγή και ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΛΩ, με δικές σου άμεσες ενέργειες, Ο ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΝΑ ασκήσει αγωγή, ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, για αναστροφή της πώλησης των επίμαχων οικοπέδων «παπαδημητρίου), με σκοπό την, με τους τόκους υπερημερίας, επιστροφή όλου του ποσού της αγοράς των οικοπέδων, άλλως από 01-09-2014 συνεχίζεις να διαπράττεις το αδίκημα της απιστίας περί την υπηρεσία, επειδή αποδείχθηκε ότι τα οικόπεδα αυτά είναι καταπατημένες δημόσιες εκτάσεις και έχουν απόλυτη συνάφεια με την δίκη «ΑΙΞΩΝΗΣ», με καταδικασθέντες δικηγόρους, συμβολαιογράφους κ.λπ. πρόσωπα, ΚΑΙ ΕΣΥ & ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ως δικηγόρος, έχεις ειδικευτεί - εντρυφήσει στο διοικητικό δίκαιο, όπως μου είχες δηλώσει προεκλογικά, (όταν κάθε ημέρα με «έγλυφες» για να σε στηρίξω), χωρίς το παραμικρό αντάλλαγμα όπως κατηγορηματικά σου είχα δηλώσει όταν με προέτρεπες να εγγραφώ στο Νομικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου προκειμένου (εξ αποστάσεως), να πάρω το πτυχίου του δικηγόρου, (θυμάσαι τον φάκελο που μου παρέδωσες, με τα εντός σ΄αυτόν ενημερωτικά έγγραφα για την εγγραφή μου;;;), πρότασή σου την οποία απέρριψα αμέσως, επειδή απεχθάνομαι το ψέμα, όπως σου δήλωσα.

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου.

Να μου χορηγηθεί αντίγραφό της για δικαστική χρήση κατά Κων/νου Κόκκορη κλπ., Ενώπιον του Γ΄ Τριμ. Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, στη δικάσιμη της 06-02-2017.

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Σημείωση του Γιάννη Κουρδομένου: Τόσο ο Κώστας Κόκκορης, όσο και ο Γιώργος Παπανικολάου, πρέπει να δικαστούν για κακουργηματικού χαρακτήρα πρόθεση κατά του δημοσίου συμφέροντος, και κυρίως, διότι έχουν συστήσει οργανωμένο κύκλωμα για τη βλάβη τόσο των οικονομικών του δήμου Γλυφάδας, όσο και των δημοτών, και υπάρχουν οι αποδείξεις. 

Απ' όσα αναφέρονται από τον κ. Γιαννακόπουλο, και σύμφωνα με την πρόθεση αναβολής της δίκης, όπως και του αδιάψευστου γεγονός υπόδικοι για κακουργηματικού χαρακτήρα υπόθεση να διαχειρίζονται εκατομμύρια στο Δήμο Γλυφάδας, λίαν συντόμως θα βγουν αβίαστα συμπεράσματα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Καταγγελία - Αίτηση του Αναστάσιου Γιαννακόπουλου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">