ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΠΟΕ - ΟΤΑ: Αυστηρή εφαρμογή της νομοθεσίας για την υγιεινή και ασφάλεια

Αυστηρή εφαρμογή της νομοθεσίας για την υγιεινή και ασφάλεια ζητούν από την ΠΟΕ - ΟΤΑ, με κατοχύρωση του εργατικού ατυχήματος και της επαγγελματικής ασθένειας στους Ο.Τ.Α.

Το θέμα είναι ότι ορισμένοι απαράδεκτοι δήμαρχοι, ( Βλέπε Παπανικολάου), ενώ έχουν μεριμνήσει αναξιοκρατικά και αντιεραρχικά υπέρ των δικών τους ημέτερων, τους οποίους τους έχουν παράνομα αμειβόμενους με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, με ανανεούμενες συμβάσεις επί τρία χρόνια, ώστε να εξυπηρετούν ανάγκες συστημικής προβολής, στρέφονται κατά της νομιμότητας, και της ίδιας της ζωής των υπολοίπων δημοτών, και η δικαιοσύνη είναι απούσα.

Επίσης, έχουμε μια πλειάδα φροντισμένων ημέτερων, κατά τις δικές μας πληροφορίες  κομματικά - πολιτικά ρουσφέτια, οι οποίοι δια μέσω συγκεκριμένων μεθοδεύσεων, οι οποίες αντιβαίνουν κάθε θεσπισμένη - νόμιμη διαδικασία, εξασφάλισαν σε μια συγκεκριμένη συγκυρία, την οποία διαμόρφωσαν συγκεκριμένα αστικά κόμματα και πολιτικοί, δια μέσω των ιδίων, την προσωπική τους βιωσιμότητα εις βάρος των υπολοίπων δημοτών.

Σε αυτές των περιπτώσεων, αναφερόμαστε σε κακουργηματικού χαρακτήρα πράξεις, (ρουσφέτια), ισχύει μια άτυπη συναδελφικότητα μεταξύ των πολιτικών, και οι παραβάτες των θεσπισμένων, οι οποίοι πρέπει να τύχουν κυρώσεων κακουργηματικού χαρακτήρα ξεφεύγουν από την δικαιοσύνη.

Η αυστηρή τήρηση της νομοθεσίας διασφαλίζει τόσο το πολίτευμα, όσο και τους πολίτες, και ειδικότερα τους εργαζόμενους, όμως κύριοι και κυρίες μην έχετε αυταπάτες, διότι ορισμένοι φρόντισαν οι δικοί τους ημέτεροι να απολαμβάνουν προνομίων, και μισθών, και στον αντίποδα να βάλλονται οι υπόλοιποι δημότες - δημότισσες, - πολίτες, από τις κακουργηματικού χαρακτήρα πολιτικές τους.

Όπως γνωρίζετε είναι κάτι εντελώς διαφορετικό οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, από τους επιλεγμένους - φροντισμένους με ρουσφέτια από τις εκάστοτε δημοτικές αρχές, και σε καμία περίπτωση δεν συγχέονται οι μεν με τους δε, αν και δημιουργείται μια σαφής παθογένεια, και σύγχυση, διότι υπάρχουν οι αξιοκρατικά προσληφθέντες, και παράλληλα και οι ειδικές κατηγορίες, με ''ειδικές'' συμβάσεις.

Ενώ έχουμε δεκάδες νεκρούς, είτε ακόμα και εργαζόμενους με βλάβη της υγείας τους, οι καλύτερα αμειβόμενοι με τις ειδικές συμβάσεις, απολαμβάνουν προνομίων, σε αντιδιαστολή του εργατικού δυναμικού στους ΟΤΑ, και ως παρατρεχάμενοι των αιρετών αποκτούν δικαιώματα τα οποία δεν έχει το σύνολο των υπολοίπων πραγματικά εργαζομένων των δήμων.

Εμείς έχουμε υποχρέωση να τονίζουμε ότι ορισμένοι, με τις ειδικές συμβάσεις, κ.α, σε μια τετραετία αποκτούν όσα δεν θα αποκτήσει ένας εργαζόμενος στον Ο.Τ.Α σε δέκα χρόνια, και σαφώς εκ του ασφαλούς, διότι δεν διακυβεύεται το ελάχιστο της δικής τους ζωής. !!!





  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΠΟΕ - ΟΤΑ: Αυστηρή εφαρμογή της νομοθεσίας για την υγιεινή και ασφάλεια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">