ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πως βρέθηκε έμμισθος του δήμου ο Σκούφης ;

Πως βρέθηκε έμμισθος του δήμου ο Σκούφης ;

1) Πως βρέθηκε έμμισθος του δήμου ο Γιάννης Σκούφης ;

2) Ποιος του ανανεώνει τις συμβάσεις περισσότερα από δυο χρόνια ; 

3) Κάτω από ποιες συνθήκες βρέθηκε έμμισθος στο δήμο, και από που αντλείτε νομικά - θεσμικά ; 

4) Το σύνολο των υπολοίπων στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας τι σχέση έχετε με τα κοινά και την εκπροσώπηση των δημοτών ;

5) Τι θέλατε στο δήμο ; 

6) Συνεχίζετε να παριστάνεται τους ανήξερους με όσα διαδραματίζονται σε τοπικό επίπεδο δήμου κατά της ζωής μας ;

7) Μήπως είστε συνολικά συμμέτοχοι ;  

Όσα κάνετε, όπως τα στήνετε, θα επιστρέφονται στο ακέραιο.

Η πολιτική αλητεία έχει όρια, και εσείς τα έχετε υπερβεί. Ενώ είστε συνολικά συμμέτοχοι σε όσες παθογένειες ισχύουν τοπικά, σιωπηλά επικροτείται τους εγκληματίες, οι οποίοι μεθόδευσαν τα οφέλη των ημετέρων τους, και εν συνεχεία καθυβρίζουν κατά των δημοτών οι οποίοι έχουν απόλυτα δίκιο.

Οι υπόλοιποι αποδέχεστε τις πρακτικές τους ;;; Η συνδρομή αυτού του απαράδεκτου ατόμου, καθώς και των λοιπών, είναι η διεύρυνση της βλάβης της υγείας μας, ενόσω εξαπατούν το κοινωνικό σύνολο, και καθυβρίζουν πληρώνοντας κοινούς απατεώνες, εκβιαστές, και τέως προαγωγούς - και παιδεραστές.

Είναι δυνατόν να αρμόζουν αυτοί οι απατεώνες - κακούργοι στο δήμο ;;; Έχουν στήσει μια συντεχνία, και ενώ παρανομούν επί σειρά ετών στις σύννομες αιτήσεις μας, μας προκάλεσαν βλάβη της υγείας μας χωρίς επέμβαση της δικαιοσύνης ;;;

Που είναι η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ;;; Που είναι οι εισαγγελείς ;;; Στα έδρανα του δήμου βρίσκονται κοινοί κακοποιοί - δολοφόνοι.

Την εξυπηρέτηση, και τη μέριμνα όσων εμφανίστηκαν τοπικά πριν από λίγα χρόνια, γνώριζαν να την πράξουν παρασκηνιακά, ενώ εμείς παλιάνθρωποι, και κακούργοι, σας παρείχαμε επι δεκαετίες ανιδιοτελώς ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, και αποδείχθηκε ότι είστε κοινοί κανίβαλοι, διότι συνολικά παρανομήσατε στις αιτήσεις μας, άρα είστε συντεχνία παλιανθρώπων.

Που είναι η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ;;; Που είναι οι εισαγγελείς ;;; Αναρίθμητες φορές ακούσαμε τον όρο κοινωνική δικαιοσύνη, στην πράξη όμως δεν υπάρχει ούτε ίχνος της, και στον αντίποδα αναρίθμητες φορές ακούσαμε τον όρο δικαιοσύνη, ώστε να βρεθούν ορισμένοι σε θεσμικές καρέκλες και αμειβόμενοι πλουσιοπάροχα, επίσης χωρίς να ισχύει ίχνος δικαιοσύνης.

Όταν τα ελάχιστα αποβράσματα της κοινωνίας, στράφηκαν κατά χιλιάδων δημοτών, οι οποίοι/ες ήταν οι καθημερινοί ακροατές και ακροάτριες μας, στήθηκε αυτεπάγγελτα ολόκληρος στρατός ώστε να τελέσουν διώξεις και κατασχέσεις κατά του τοπικού σταθμού, ο οποίος ετύγχανε αποδοχής χιλιάδων κατοίκων.

Στον αντίποδα, σήμερα οι ελάχιστοι βολεμένοι με τις ψήφους μιας μερίδας του κοινωνικού συνόλου, δεν καλύπτουν σε κανένα βαθμό την ορθή διοίκηση του δήμου, παρανομούν επί σειρά ετών σε σειρά σύννομων αιτήσεων, βάλουν και προσβάλουν τις ίδιες μας τις ζωές, και η δικαιοσύνη είναι ανύπαρκτη.

Απαιτούμε από την Ελληνική κυβέρνηση άμεσα την επέμβαση της δικαιοσύνης, και των εισαγγελικών λειτουργών, ώστε να έχουν τα πειστήρια κακούργων οι οποίοι με εξαπάτηση βρέθηκαν στα έδρανα του δήμου, και με δόλο μεθοδεύουν την εξόντωσή μας, παρανομώντας επί σειρά ετών σε όλες τις αιτήσεις μας, ενώ στον αντίποδα παρανόμως μεθόδευσαν την ευημερία των ημέτερων τους.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

ΥΓ: Απατεώνα της Γλυφάδας, και των κοινών, σου δίνω τη δυνατότητα να καταθέσεις μήνυση ώστε να αποδειχθεί ότι είσαι αποκλειστικά κάθαρμα.

* Για όσους/ες εκ πρώτης εντυπώσεως ενοχληθείτε από το προσβλητικό δημοσίευμα, αναφέρουμε: Ο ''κύριος'' δεν αρκεί που παρανόμησε σε όλες μας τις αιτήσεις, δεν αρκεί που παρανόμως μεθόδευσε και μεθοδεύει τα οφέλη των γαλάζιων ημέτερων, μισθώνει και κοινό χάλια απατεώνα, να δημοσιοποιεί τις ύβρεις του εις βάρος μας, αντί εκπροσωπήσεως και επιχειρημάτων.

Αν το συγκεκριμένο άτομο, και οι όμοιοι του στα έδρανα του δήμου ήταν σωστοί, ήδη με δική τους παρέμβαση θα είχε πέσει η σελίδα του επαγγελματία συκοφάντη, εκβιαστή, λασπολόγου, και υβριστή, διότι εμείς ασκήσαμε κριτική επί των πεπραγμένων των διοικήσεων, και η απάντηση ήταν ύβρεις, συκοφαντίες, λάσπη, εκβιασμοί, απειλές, κ.α., ώστε κάποια στιγμή να ανταπαντήσουμε, και απεδείχθη ότι ο απατεώνας καθυβρίζει κατά το δοκούν, ενώ είναι αποδεδειγμένα εγκάθετος και ''κότα'', διότι όταν τον προκαλέσαμε, έπειτα τις ύβρεις του,  δεν δέχτηκε να έρθει στην είσοδο του δημαρχείου.

Κατά την προσφιλή του μέθοδο αρέσκεται να κρύβεται, και να καθυβρίζει , ενώ απολαμβάνει τις πεντάρες που του παρείχαν για την δημόσια παρουσία του.  

Ο επαγγελματίας λασπολόγος, υβριστής, συκοφάντης, και εκβιαστής, ενώ καθυβρίζει υπερασπιζόμενος τους παρανομούντες, τους έχει και πρώτο θέμα, άρα καθίσταται σαφές ότι υπάρχει άμεση σχέση ανάμεσα τους, και είναι γνωστή. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πως βρέθηκε έμμισθος του δήμου ο Σκούφης ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb