ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα - Ελληνικό: Κοινωνικό αλαλούμ

Είναι γεγονός ότι όσο περνά ο χρόνος το κοινωνικό αλαλούμ στην τριτοκοσμική Ελλάδα διευρύνεται, και για του λόγου το αληθές, ανεβάσαμε και ένα χαρακτηριστικό βίντεο. στο οποίο μπορείτε να δείτε που παρκάρει ο μέσος κάτοικος της περιοχής, την αρτιότητα των τοπικών υποδομών, όπως και την ποιότητα των τοπικών μας πολιτευτών.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε:

1) Που παρκάρει σήμερα ο μέσος νεοέλληνας, χωρίς να υπολογίζει νόμους και αστυνόμους, διότι ακόμα και η αστυνομία παρακολουθεί τις παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Το στιγμιότυπο στο βίντεο είναι από το Ελληνικό, και την Τερψιθέα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



2) Την ποιότητα των δομών παροχής στην Τερψιθέα Γλυφάδας, στην οποία σχεδόν καθημερινά είτε θα σπάσει ένας αγωγός νερού, της ΕΥΔΑΠ, και θα υπάρχει διακοπή ύδρευσης, είτε θα πέσει το ρεύμα από την αδυναμία κάλυψης των κατοίκων, με απόρροια πολύωρες διακοπές ρεύματος, είτε ακόμα οι κάτοικοι που έπεσαν θύματα της παραπληροφόρησης του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, να αναμένουν επί μια ώρα στη Τερψιθέα τις αστικές συγκοινωνίες, ενώ στη Γλυφάδα κάθε 15 λεπτά έχει γραμμή για Αθήνα.

Δεδομένης της πρόσφατης επισκέψεως του υφυπουργού μεταναστευτικής πολιτικής, Γιάννη Μπαλάφα,  τον οποίο έφεραν στην πλατεία Καραϊσκάκη, Τάσος Ταστάνης και σία, μάλλον υπήρξε επιβάρυνση του τοπικού περιβάλλοντος με απόρροια να σπάνε οι σωλήνες της ύδρευσης !!!

Προσωπικά δεν γνωρίζουμε τους λόγους που κουβάλησαν τον υφυπουργό στην πλατεία Καραϊσκάκη, όμως μάλλον τον έφεραν ώστε να του επιδείξουν τα έργα του συναδέλφου τους δημάρχου, και επαγγελματία βολευτή, Γ. Παπανικολάου, ο οποίος τελευταία καταπιάνεται με παλάτια, κάστρα, βασίλεια, και ποντικότρυπες, θέλοντας να περάσει το βασικό μήνυμα, ο στόχος εκπληρώθηκε: 

Με τις ψήφους τον κοροϊδων κατοίκων Γλυφάδας, βολεύτηκαν όλα τα κοράκια της κομματοκρατίας, καθώς και οι ημέτεροι ,και δεδομένων των τεράστιων κερδών τους επί τρία χρόνια, επιστρέφουν τα ανταποδοτικά τέλη στους κατοίκους. Ξύλινα κάστρα, και ποντικότρυπες, ώστε όσοι και όσες προλάβουν θα βρίσκονται στο κάστρο, ενώ οι υπόλοιποι και υπόλοιπες είναι αναγκασμένοι να την βγάλουν στις ποντικότρυπες, σαν τα ποντίκια !!!

Είναι σαφές ότι δεν βγαίνει από το μυαλό των δεξιών, η βασιλεία, όπως και να χειραγωγούν από μικρή ηλικία τα παιδιά του κόσμου στην απάτη, με βασιλείς, κάστρα, προνομιούχους, και λοιπά παραμύθια της χαλιμάς. 

Συγκεκριμένα ο Παπανικολάου στα τρία χρόνια κακοδιοικήσεως του δήμου Γλυφάδας, με έμφαση τις εργολαβίες σε ημέτερους, βαρύνεται για πλειάδα ρουσφετιών ''στα δικά μας παιδιά '', δεδομένου ότι από το δημαρχείο οι έτεροι του δημάρχου έπαιρναν τηλέφωνο τους ημέτερους ανακοινώνοντας επερχόμενες προσλήψεις στο δήμο Γλυφάδας, και φτιάχνοντας τη λίστα των δικών τους.

Σε ερώτηση κατοίκων γιατί δεν υπήρξε ανακοίνωση σε δυο τοπικές εφημερίδες, και μια εθνικής κυκλοφορίας, της προκήρυξης, απάντησαν ότι είχε αναρτηθεί σε κολόνα του δημαρχείου !!!

Αντιλαμβάνεστε επαρκώς ποιοι διοικούν επί του παρόντος, και τους λόγους των παρανομιών τους ώστε να μην υπάρξει στο τόπο μας, αμεσότητα, μαζικότητα, διαφάνεια, πολυφωνία, και πραγματική εκπροσώπηση του συνόλου των κατοίκων.

Άλλωστε είναι ο βασικότερος λόγος που έρχεται η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, με την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ.

Γ.Κ

Σημείωση: Μπορεί να κάνουμε λίγο σάτιρα με τον υφυπουργό, όμως το ζήτημα στο δήμο Γλυφάδας είναι σοβαρό, διότι καταδεικνύει ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα στα τρία χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

Πρέπει να υπάρξει θέσπιση σαφούς νόμου, αναφορικά με τις προκηρύξεις, και δεδομένου ότι τοπικά στη Γλυφάδα δεν υπάρχουν καθημερινές εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας, οι προκηρύξεις υποχρεωτικά να μπαίνουν έγκαιρα σε (5) πέντε τοπικές ιστοσελίδες, και όχι της επιλογής της δημοτικής αρχής, ώστε να κάνει παροχές σε ημέτερους, και σαφώς ούτε σε σελίδες οι οποίες ανήκουν είτε σε παράνομα έμμισθους των αιρετών, είτε στελεχών των αστικών κομμάτων.

Ως κυβέρνηση λειτουργήστε έστω σε μια περίπτωση συνταγματικά και σύννομα, καλύπτοντας τις απαιτήσεις της πραγματικής δημοκρατίας, διότι εμείς κύριε υφυπουργέ, και αβανταδόροι  και φροντισμένοι του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, θέλουμε ΕΚΛΟΓΕΣ, δεδομένου ότι δεν μας καλύπτεται σε κανένα τομέα. 

Νισάφι πια, δεν αλλάξατε ΤΙΠΟΤΑ, και εμείς είμαστε διατεθειμένοι σε εύλογο χρονικό διάστημα να ανοίξουμε τοπικό κανάλι, άμεσο και μαζικό. Πως θα λειτουργήσει με μία τέτοια δημοτική αρχή, των ημέτερων ;;;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα - Ελληνικό: Κοινωνικό αλαλούμ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">