ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Η χώρα μας πρέπει να ξαναβρεί τις αρχικές της αξίες, και κορυφαία όλων είναι η Άμεση Δημοκρατία.

Η άμεση δημοκρατία δεν χρειάζεται συστάσεις, όπως δεν χρειαζόμαστε και εμείς, δεδομένου ότι είμαστε οι πρώτοι που θέσαμε το ζήτημα επαναφοράς της άμεσης δημοκρατίας στο τόπο μας, και θα το πράξουμε στις επόμενες δημοτικές εκλογές στη πόλη της Γλυφάδας.

Η Ανεξάρτητη Γλυφάδα είναι η Άμεση Δημοκρατία, την οποία θέλουμε να επαναφέρουμε στο τόπο μας, και ''κουβαλάμε'' μια ιστορία 40 ετών, παράλληλα με την ιστορία χιλιετιών της άμεσης.

Εμείς επιθυμούμε την καθαρή δημοκρατία, με αποφάσεις από το κοινωνικό σύνολο, και το τέλος των ολιγαρχικών σχημάτων, όπως και των λίγων συμφερόντων που κρύβονται πίσω από τις παρατάξεις των αστικών κομμάτων.

Οι πολιτικοί και τα στελέχη των αστικών κομμάτων, για εμάς δεν αποτελούν αποκλειστικά κηφήνες και πληγή του πολιτεύματος, και ειδικότερα της αυτοδιαχειρίσεως του δήμου, της τοπικής ''δημοκρατίας'', είναι πολύ περισσότερα, και κυρίως, σύμφωνα με όσα βιώσαμε επί 40 χρόνια είναι αποκλειστικά εγκληματικά στοιχεία, τα οποία λειτουργούν με στόχο τα ιδιοτελή και κομματικά τους συμφέροντα κατά της ζωής των υπολοίπων πολιτών - δημοτών.

Για εμάς δεν υπάρχει τίποτα άλλο πλην της άμεσης δημοκρατίας, και η άμεση δημοκρατία προϋποθέτει μορφωμένους και κατατοπισμένους δημότες - δημότισσες, και όχι χειραφετημένους και προσκυνημένους σε εδραιωμένα ολιγαρχικά συμφέροντα.

Στην άμεση δημοκρατία, την οποία πιστεύουμε απόλυτα, δεν υπάρχουν τα συμφέροντα των ολιγαρχών, και των λίγων κομματικών στελεχών - ημέτερων, υπάρχουν τα συμφέροντα του ΣΥΝΟΛΟΥ.


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 

Σχεδιάζουμε και διαμορφώνουμε το βέλτιστο για το μέλλον μας
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">