ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Υπάρχουν πολλές παθογένειες στην Ελλάδα

Πρέπει να κυβερνήσουν και να διοικήσουν καθαροί και συνειδητοποιημένοι άνθρωποι, οι οποίοι ποτέ να μην κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια, και να έχουν την διάθεση εξέτασης και έρευνας, καθώς και με έμφαση στη πάταξη όλων των παθογενειών.

Συγκεκριμένο αληθινό περιστατικό: Έπειτα από επίσκεψη σε ένα τοπικό ΚΕΠ, βγάζουμε αριθμό προτεραιότητας, και δεδομένου ότι υπήρχε ουρά πολλών ατόμων, για λίγα λεπτά της ώρας βρεθήκαμε ακριβός δίπλα, σε άλλη υπηρεσία, για την ίδια υπόθεση.

Επιστρέφοντας στο ΚΕΠ, έχει περάσει ο αριθμός μας, και το αναφέρουμε σε ένα υπάλληλο, δείχνοντας το χαρτάκι με τον αριθμό και την ώρα, ο οποίος έξαλλος μας αναφέρει '' Που τα βρήκες αυτά ;;; Από που τα πήρες ;;; Τα βρήκες κάτω και τα πήρες και θέλεις να πάρεις την σειρά των άλλων ;;; Ο έξαλλος υπάλληλος μας σκίζει τα χαρτάκια προτεραιότητας, και πηγαίνει στο μηχάνημα και βγάζει ο ίδιος καινούργιο αριθμό για δικό μας λογαριασμό, αναγκάζοντάς μας να περιμένουμε το σύνολο των υπολοίπων, οι οποίοι/ες σαφώς ήρθαν έπειτα από εμάς !!!

Όπως εμείς παραδώσαμε το χαρτάκι στην υπάλληλο, έπρεπε να υπάρχει συγκεκριμένος όρος, κάθε επισκέπτης των ΚΕΠ, εν γένει του δημοσίου, να παραδίδει το χαρτάκι του - αριθμό του, ώστε να μην ισχύουν παθογένειες.

Είναι η πρώτη φορά που δεν έκανα καλοκαιρινή δημόσια υπηρεσία, έπειτα από τέτοια ενέργεια, και είχα τους λόγους μου, όμως αν δεν διορθωθεί το συγκεκριμένο σύστημα, και προκύψει ξανά σε εμάς, θα ακολουθήσουμε διαφορετική διαδικασία.

Εν συνεχεία βρισκόμαστε σε άλλη δημόσια υπηρεσία, και ενώ υπάρχει χωρίς αριθμούς, (χαρτάκι), σειρά προτεραιότητας, οι επιτήδειοι τρύπωναν μπροστά με περίσσευμα θράσους. Όμως, εκεί δεν χαριστήκαμε. Το θέμα είναι, γιατί δεν υπάρχει οργάνωση με όρους και κανόνες αναφορικά με την προτεραιότητα στις υπηρεσίες του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ;;;

Όσα γράφουμε να απασχολήσουν τους αρμοδίους, δεν τα γράφουμε γιατί έχουμε διάθεση να υπάρχουν δημόσια λέξεις, καθώς και τα πεπραγμένα της τριτοκοσμικής χώρας.  
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Υπάρχουν πολλές παθογένειες στην Ελλάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">