ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Υπόδικος και ο Παπανικολάου

Αρκετοί από τους κατοίκους Γλυφάδας γνωρίζετε τον απαράδεκτο νεοελληνικό τρόπο, (νοοτροπία), που φέρουν συνολικά οι κρατούντες, και ειδικότερα στο δήμο Γλυφάδας, ο οποίος τουλάχιστον για εμάς κρατά τα σκήπτρα του no1 διαπλεκόμενου δήμου πανελλήνια.

Σήμερα στο τόπο μας έχει σβήσει η εκπροσώπηση, και επί αρκετά χρόνια σιωπηλά η πλειονότητα έχει δεχθεί να παραδίδει το δήμο εν λευκώ στα στελέχη και οργανώσεις των αστικών κομμάτων, ώστε σε όλα τα επίπεδα τα οφέλη, κυρίως, να είναι των κομματικών στελεχών, και των ημετέρων τους, πλην του κοινωνικού συνόλου.

Προκαλεί τεράστια εντύπωση, σε μια πόλη, που επί τέσσερις δεκαετίες, έχουν ταϊστεί από το δημόσιο χρήμα πολλές χιλιάδες κάτοικοι, πρώτον, πως ένας δήμαρχος τη στιγμή που πληρώνει εκατοντάδες εργαζομένους, και κυρίως πληρώνει και κάτω από τα τραπέζια ορισμένους, να στρέφεται κατά τους ενός, και δεύτερον δείχνει εμπράκτως πόσο σέβεται το δίκαιο.

Αυτή είναι άλλη μια περίπτωση, που καταδεικνύει με το καλύτερο τρόπο ποιοι βρίσκονται στα δημοτικά έδρανα.

Άλλη μια περίπτωση εργαζομένου, ο οποίος πέφτει στα δίχτυα της εμπάθειας των καλοπληρωμένων αιρετών, οι οποίοι διαχειρίζονται εν λευκώ τα χρήματα των συμπολιτών μας, με σειρά βιβλιαρίων τραπεζών στις τσέπες τους, και με γνώμονα τα οφέλη τους, καθώς και των ημετέρων τους, οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν έχουν αντιμετωπίσει ανάλογο πρόβλημα, έφερε στο φως η notiapress αναφορικά με τον δήμαρχο Γλυφάδας.

Κάποιος, πρόσφατα, μου είπε να αναφέρω δημόσια ''τι καλό δήμαρχο που έχουμε'', και δεδομένου ότι ποτέ στη ζωή μου δεν διαδραμάτισα υποκριτικό ρόλο, αναφέρω τα ακόλουθα:

Καλός είναι όποιος το αποδείξει στο σύνολο, με τις ενέργειες του για κάθε κάτοικο - δημότη - δημότισσα, και ο Παπανικολάου μέχρι σήμερα αποδεικνύεται συνεχιστής του Κόκκορη, ο οποίος παρανόμησε σε όλες τις αιτήσεις μας.

Μέλι που κολλάει φαίνεται ότι έχουν οι αίθουσες των δικαστηρίων για τους εκλεγμένους "σωτήρες" του Δήμου μας. Μετά τους 26 πρώην και νυν δημοτικούς συμβούλους της προηγούμενης δημοτικής θητείας που είναι υπόδικοι στο Γ΄ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, σειρά παίρνει και ο δήμαρχος της Γλυφάδας κ. Παπανικολάου.

Είναι η πρώτη απόφαση της Δικαιοσύνης που σκάει για τον Παπανικολάου, αφού γνωρίζουμε οτι ήδη υπάρχουν εν εξελίξει και άλλες μηνύσεις που του έχουν υποβάλλει και οσονούπω θα έρχονται στην δημοσιότητα.

Ο κ. Παπανικολάου κατηγορείται για παράβαση του άρθρου 28 παρ.1 Ν.3996/2011 διότι με σκοπιμότητα και δόλο δεν πλήρωσε εργαζόμενο, και τον άφησε μέσα στην κρίση χωρίς τα χρήματα που του αναλογούν.

Η δίκη ορίστηκε να γίνει στις 26/5/2017 στο Ζ΄ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ Πλημμελιοδικείο Αθηνών. Επίσης κατηγορείται για παράβαση των άρθρων 1, 12, 14, 16, 18 β παρ.1 α, 27 παρ.1, 51, 53, 57, 79 του Ποινικού Κώδικα.

Από ότι βλέπουμε δεν είναι και λίγες οι παραβάσεις που έκανε ο Παπανικολάου. Άντε και καλή αρχή στους αλαζόνες και υπερόπτες ξενόφερτους που διοικούν το Δήμο μας.

Σημείωση του ''Γ'': Στους γαλάζιους διοικούντες,  όπως και τους ημέτερους στους οποίους ανανεώνουν τις συμβάσεις επί τρία χρόνια, ''χάρισα κυριολεκτικά'' τις καταδίκες, και το να είναι σήμερα υπόδικοι, δεδομένου ότι με κάλεσαν από την εισαγγελία, και οι ανακριτές, ώστε ο Παπανικολάου να καθίσει στο σκαμνί του κατηγορουμένου, (ΥΠΟΔΙΚΟΣ), και τελευταία στιγμή ανακάλεσα, δείχνοντας για πολλοστή φορά ότι δεν σπάμε και δεν αναιρούμε όσα πιστεύουμε, εμείς, ακόμα και όταν παρανομούν σε βάρος μας, και προσβάλλουν τα δικαιώματά μας, θα πολεμήσουμε με όπλα μας την αλήθεια στο κοινωνικό σύνολο, μέχρι να τους ανατρέψουμε, και να τους απομακρύνουμε από το δήμο, διότι είναι επικίνδυνοι.

Αν δεν το εκτιμήσει, άμεσα, την επόμενη φορά θα καθίσει δέκα φορές κατηγορούμενος, όπως και τα τσιράκια του. Εμείς σε αντιδιαστολή όσων εμπαίζουν το κοινωνικό σύνολο, είτε πράττουν συστημική προπαγάνδα, έχουμε τα πειστήρια παράνομων προσλήψεων με γνώμονα την ευημερία ημέτερων, το ίδιο χρονικό διάστημα που διαπράττουν κακούργημα κατά των υπολοίπων δημοτών.

Μη διαπράττεται το λάθος να μας σχετίζεται με οτιδήποτε άλλο, ο ''Γ'' είναι ο ''Γ'', και ο Γιάννης Κουρδομένος δεν έχει ίχνος σχέσεως με διαπλοκή η διαφθορά.

Επί 40 χρόνια συντελούν μεθοδευμένα, πότε η ΝΔ και πότε το ΠΑΣΟΚ, είτε ακόμα όσοι άλλοι πέρασαν από τα έδρανα του δήμου, πότε Λανδράκηδες, πότε Σφακιανάκηδες, Κόκκορες, και Παπανικολάου, σε κακουργηματική πράξη, διότι στήριξαν με παρανομίες σειρά ημέτερων και παρανόμησαν σε σύννομες αιτήσεις του δημότη που προηγήθηκε όλων ΔΗΜΟΣΙΑ στη πόλη της Γλυφάδας.

Έχετε το σύνολο των αποδείξεων των παρανομιών τους στις σύννομες αιτήσεις μας, έπειτα από σειρά διώξεων και κατασχέσεων που τελέστηκαν σε βάρος μας, για την δημόσια λειτουργία μας από την δεκαετία του 1970.

Οι σύννομες - πρωτοκολλημένες αιτήσεις μας, ποτέ δεν πέρασαν στο Δ/Σ του δήμου Γλυφάδας, και αναφέρουμε ότι εμάς προσωπικά δεν μας καλύπτει η ευτελής νομοθετική και δικαστική λειτουργία, και όσα θεσπίστηκαν, διότι έχουμε κακουργηματική πράξη από τη πλευρά όσων υπηρετούσαν ημέτερους, και διαπλεκόμενα, με κατάργηση των θεσπισμένων, αντί του δημοσίου συμφέροντος και των κατοίκων - δημοτών.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Η σημερινή κυβέρνηση μας εμπαίζει, όπως και το σύνολο των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι υποσχόντουσαν δικαιοσύνη και δημοκρατία, ενώ για αποδεδειγμένα κακουργηματικού χαρακτήρα πράξεις η δικαιοσύνη λειτουργεί σε πλημμεληματικό χαρακτήρα. 

Δεν στάλθηκαν στα δημοτικά έδρανα ώστε να καταλύσουν τα θεσπισμένα 

Δεν ψηφίστηκαν ώστε να παρανομούν σε βάρος της νομιμότητας, να υπηρετούν τις κομματικές τους σκοπιμότητες, καθώς και τις ανομίες των ημετέρων τους εντός και εκτός της πόλεως της Γλυφάδας,  καθώς και να παρανομούν σε σύννομες αιτήσεις επί σειρά ετών, ενώ παρασκηνιακά με παρανομίες ευεργετούν τους ημέτερους.

Ψηφίστηκαν να υπηρετήσουν το δημόσιο συμφέρον, και το σύνολο των κατοίκων της Γλυφάδας, και αρνούμαστε να δεχτούμε την κοινωνική σας σήψη, καθώς και την αποδοχή κατάργησης των θεσπισμένων για τα οφέλη σας. Αύριο εσείς θα είστε υπόλογοι, και μη ξεχνάτε, ειδικά για τις νέες γενιές ότι τελείται έγκλημα εις βάρος τους απαξιώνοντας τους θεσμούς και τη νομιμότητα από θέση ''ισχύος''.

Όσα νομοθετήσατε, ως πολιτικό προσωπικό, και τα καταργείτε στη πράξη από τα έδρανα του δήμου, με το πρόσχημα ''εμείς είμαστε εξουσία, ότι θέλουμε κάνουμε'', αποτελούν καθολική διαπλοκή και κατάργηση του Συντάγματος, καθώς και της λαϊκής κυριαρχίας, ώστε να νέμεστε και την τοπική αυτοδιοίκηση, και πλην των χρημάτων που σας παρέχει ο λαός, ως αστικά κόμματα, να βάζετε στο χέρι και τα χρήματα των δημοτών, ενώ αντί εκπροσώπησης πράττεται αποκλειστικά παρανομίες, και κατάργηση των θεσπισμένων.

Οι εκάστοτε αντιπολιτευόμενοι, δυστυχώς, δεν διαφέρετε στον ελάχιστο βαθμό, διότι αναμένετε να αδράξετε την ευκαιρία να πράξετε τα ίδια. Λυπόμαστε ιδιαίτερα για το ''πρώτη φορά αριστερά'' διότι οι φερόμενοι σύντροφοι γνώριζαν τα κακουργήματα, και έκαναν αναφορές σε απίστευτες καταστάσεις, μέχρι να τους παρασχεθεί μια θέση υψηλών αποδοχών, και να ξεχάσουν μια για πάντα, ότι όφειλαν, τουλάχιστον, νομοθετικές ρυθμίσεις, αποκατάστασης τόσο της δικαιοσύνης, όσο και της δημοκρατίας.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Γνωρίζουμε ότι σήμερα συντελούνται κακουργήματα, για τα οποία δεν μας συνδράμει κανείς και δεν διαφοροποιείται το ελάχιστο.

Συγκεκριμένα: Καταθέσαμε έπειτα από σειρά διώξεων και κατασχέσεων,  για την ΔΗΜΟΣΙΑ λειτουργία μας, (του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού), αιτήσεις στο δήμο Γλυφάδας, στις οποίες παρανόμησαν όλες οι κομματικές διοικήσεις και δήμαρχοι, την ίδια χρονική περίοδο που αδιαφανώς μεριμνούσαν για την ευημερία των ημετέρων τους, ακόμα και παράνομα. 

Προσφύγαμε στη δικαιοσύνη, και η δικαιοσύνη μας αναφέρει ότι οι εν λόγω παρανομίες  εντάσσονται σε πλημμεληματικού χαρακτήρα βαθμό, και ενόσω δεν υπάρχει νομιμότητα στο δήμο, από τους δημάρχους των αστικών κομμάτων, οι οποίοι πράττουν αδιαφανώς ρουσφέτια σε ημέτερους, επιβαρύνεται η υγεία του δημότη σε βαθμό να αποβιώσει. 

Το αποδεδειγμένο κακούργημα της παρανομίας σε σύννομες αιτήσεις των δημοτών, με απόρροια την απώλεια της ζωής του δημότη, λογίζεται ακόμα πλημμέλημα από τη πλευρά του νομοθέτη ;;; Ντροπή σας για την κατάλυση Συντάγματος, και των θεσπισμένων, και για την αναλγησία σας να αποκαταστήσετε την δικαιοσύνη, και την δημοκρατία στο τόπο μας, ειδικά για τις νέες γενιές και το αύριο.

Είναι πρωτοφανές τι διαμόρφωσε αυτή η σάπια κοινωνία, και οι τοπικοί μας πολιτευτές, στην οποία διαβιώνουν οι λαθρέμποροι, οι έμποροι ναρκωτικών, οι έμποροι όπλων, οι σωματέμπορες, οι εκβιαστές, οι μαφιόζοι, οι κακοποιοί, καθώς και οι κομματικές συμμορίες και τα τσιράκια τους, με καταργημένους τους θεσμούς, τον έλεγχο, και επί της ουσίας το τοπικό πολιτισμό.

Αν προσωπικά μας ρωτούσαν τι είναι πιο ''βρώμικο'' στη χώρα μας, θα λέγαμε ευθέως οι πολιτευτές της Γλυφάδας, οι οποίοι διαμορφώνουν την κοινωνική σήψη. Αυτός είναι επί μακρόν ο παραδειγματισμός της τοπικής μας κοινωνίας.

Οι κατ' επάγγελμα ''χασάπηδες'' των θεσμών, κάποια μέρα βγήκαν από το σπίτι τους, έκλεισαν μια συμφωνία σε μια ταβέρνα, έστειλαν μερικούς δικούς τους σε κάθε καφενείο και καφετέρια να προπαγανδίσουν τον ερχομό τους, τους στήριξαν με το αζημίωτο τυχάρπαστοι και εκβιαστές, καθώς και κάποιοι κάτοικοι στη βάση δούναι και λαβείν, για ρουσφέτια, και μας φορτώνονται ως αιρετοί και διοικούντες καταργώντας το σύνολο των θεσπισμένων, με τακτική, διότι ότι κλειδώνει - ξεκλειδώνει, και ότι θεσπίζεται - ''ξεθεσπίζεται''.

Μπορεί να φτιάξεις χιλιάδες νόμους, ως νομοθέτης, και να μην ισχύει τίποτα στη πραγματικότητα, να καταργούνται όλα στην πράξη, διότι ότι θεσπίζεις εύκολα ''ξεθεσπίζεται'' πιο εύκολα, καθώς ακόμα μπορεί, ένα μικρό τμήμα πληθυσμού να επηρεάζει την κρίση του συνόλου, ακόμα και παράνομα - χωρίς άδειες, (βλέπε διαπλεκόμενα), και (βλέπε απατεώνες των θεσμών), οι οποίοι υπηρετούσαν μια χούφτα οικογένειες, χωρίς άδειες, και παράλληλα επί κυβερνήσεώς τους, σχεδίαζαν και συνέπρατταν σε διώξεις και κατασχέσεις αξιώνοντας άδειες λειτουργίας ( ? ) από δημόσιους λειτουργούς, ώστε να τους παρέχετε η δυνατότητα καταλήστευσης των θεσμών και της πλειονότητας των δημοτών.  

Αυτά τα άτομα μήπως διαθέτουν κάποιες ''άδειες'' κατάργησης των θεσπισμένων και όσων καλούνται να ακολουθούν μετέχοντας στο Δ/Σ του δήμου ;;; Γνωρίζετε να έχουν κάποιες άδειες παράκαμψης όσων δεν εξυπηρετούν τα κομματικά και προσωπικά τους συμφέροντα κατά των συμφερόντων της πλειονότητας ;;;

Παρεμπιπτόντως, όσοι ψηφίζετε επί δεκαετίες αυτά τα άτομα θεωρείτε ότι είστε Γλυφαδιώτες ;;; Κάνετε λάθος, είστε εγκληματίες των θεσμών, και βασικοί συμμέτοχοι στην καταργημένη τοπική δημοκρατία καθώς και τοπικό πολιτισμό.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Υ.Γ.: Να σας θυμίσουμε ότι έπειτα από την καταχρηστική δίωξη και κατάσχεση του ΓΛΥΦΑΔΑ FM το 1999, επί δημαρχίας Λανδράκηκαι διακυβέρνηση Σημίτηακολούθησε η επόμενη το 2005, επί δημαρχίας Σφακιανάκη, και ενώ ο εικονιζόμενος συμμετείχε στην κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή. Γίνεται σαφές σε όσους πληρούν κριτήρια γιατί παρανομούν επί δεκαετίες, και τι υπηρετούν ;;;

Συγχαρητήρια στη τοπική κοινωνία, διότι αποτελείτε αυταπόδεικτα από αρκετούς κανιβάλους, και δεν υπάρχει ενδεχόμενο άτομο με επίπεδο νοημοσύνης να μην βγάλει σαφές συμπέρασμα ποιοι βρίσκονται στα έδρανα του δήμου, επί δεκαετίες, και τι υπηρετούν. 

Ο πολιτισμός διαμορφώνεται ώστε να υπάρχει επίπεδο ορθής κρίσεως του κοινωνικού συνόλου, και αποκαταστάσεις όπου έχουν γίνει, η γίνονται αίσχη, όμως, όπως όλα δείχνουν η τοπική κοινωνία δεν μπορεί να σαπίσει περισσότερο, διότι το σύνολο των τοπικών ''παρατάξεων'' - κομμάτων - δέχτηκε τις παράνομες συμβάσεις - ρουσφέτια, και του Λανδράκη, και του Σφακιανάκη, και του Κόκκορη, και του Παπανικολάου, ενώ στον αντίποδα αποσιώπησε τις παρανομίες τους αναφορικά με τις σύννομες αιτήσεις μας. 

Στο δήμο Γλυφάδας, δεν γνωρίζω κανένα κατάλληλο αιρετό η παράταξη.

* Όσο και να μην συνάδει με το δικό σας επίπεδο υποκρισίας ο ριζοσπαστισμός του υποφαινόμενου, (θέλεις απροσάρμοστου), η τοπική πολιτική πραγματικότητα είναι σαφής, και αφού δεν δέχεται την ισχύ των θεσμών ως έχουν, χωρίς αλλοιώσεις και πειράγματα, θέλει ξήλωμα.

* Δεν έχουμε το αλάθητο , και πάμπολλές φορές έχουμε υπερβεί τα εσκαμμένα, όμως δεν έχουμε βλάψει ούτε τα αστικά κόμματα, ούτε τους ημετέρους και φροντισμένους τους. Είναι αυταπόδεικτο.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Υπόδικος και ο Παπανικολάου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">