ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ασκληπιείο Βούλας: Επαναλειτουργούν 18 σύγχρονες θέσεις αιμοκάθαρσης

Σε επαναλειτουργία τέθηκε  από τη Δευτέρα 3 Απριλίου, η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Ασκληπιείου Βούλας, με την ολοκλήρωση των έργων ανακαίνισης της δομής.

Πλήρη επανέναρξη λειτουργίας της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού ανακοίνωσε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ασκληπιείο Βούλας, Θεόδωρος Ρούπας, τονίζοντας ότι καθημερινά ενισχύουμε τη Μονάδα με νέο Νοσηλευτικό Προσωπικό, ώστε να αποδώσει πλήρως τις δυνατότητές της. 

Η μονάδα διαθέτει 18 σύγχρονες θέσεις αιμοκάθαρσης και η λειτουργία της αναμένεται να υποστηριχθεί με νέο νοσηλευτικό προσωπικό, ώστε να αποδώσει πλήρως τις δυνατότητές της.

Η χορηγία της μονάδας είναι από την ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ, η οποία εκπροσωπείται από τον Αθανάσιο Μαρτίνο, της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας.

Σχολιασμός του ''Γ.Κ'' Η οικογένεια Μαρτίνου συμπράττει σε αρκετά ζητήματα των νοτίων προαστίων, όμως, ως εκπρόσωποι του εφοπλιστικού λόμπι, πανταχόθεν απών αναφορικά με την παντελή έλλειψη μιας άμεσης και μαζικής δομής ενημέρωσης στα νότια προάστια.

Σαφώς εμείς δεν επιθυμούμε χρήματα, και επί μακρόν δοκιμάσαμε τους αιρετούς του δήμου Γλυφάδας, αναφορικά με το ενδιαφέρον τους, ώστε στο τόπο μας, ( Νότια Προάστια), να υπάρξει μια Τοπική δομή όλων των κατοίκων, άμεση και μαζική, και όπως γνωρίζετε επανειλημμένα αρνήθηκαν την συνδρομή τους, άλλοτε με ειρωνεία, και άλλοτε με παρανομίες επί των αιτημάτων μας.

Ενδέχεται στο εγγύς μέλλον, σαφώς χωρίς εμάς, να καλύψει  την διαχρονική ανάγκη του τόπου μας, κάποιος από το μεγάλο κεφάλαιο, όπως ενδεικτικά είναι ο Σπύρος Λάτσης, και η οικογένεια του, παράλληλα με την οικογένεια Αλαφούζου, όμως θα διαμορφωθεί εκ νέου μια ανάλογη κατάσταση όσων ήδη γνωρίζουμε, χωρίς να υπάρχει επάρκεια συνοχής, καθώς και κάλυψης του συνόλου των κατοίκων της περιοχής μας.

Η συνδρομή φορέων, δήμου, πολιτικών, αιρετών, κατοίκων, θα ήταν καθοριστικής σημασίας ώστε να υπάρξει μια αναδιοργάνωση στο τόπο μας, και να αναβαθμίσουμε τα νότια σε όλους τους τομείς, όμως το διαχρονικό πρόβλημα ξεκινά από τον δήμο, είτε με αναλγησία, είτε λόγω ''υποχρεώσεων''.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ασκληπιείο Βούλας: Επαναλειτουργούν 18 σύγχρονες θέσεις αιμοκάθαρσης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">