ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΓΛΥΦΑΔΑ: Έξυπνη πόλη με σπίλωση και παρανομίες γίνετε ;;;

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Παρουσίαση της ''έξυπνης πόλης'' έκανε στην Τουρκία ο Δήμαρχος Γλυφάδας, τον οποίο τον προσκάλεσαν διότι οι γείτονες προσβλέπουν στην αγορά ακινήτων στην Γλυφάδα. 

Όπως αναφέρουν στην προπαγάνδα τους, ''η Γλυφάδα μετατρέπεται σε μια έξυπνη πόλη'' δια μέσω του διαδικτύου, την ίδια χρονική που δια μέσω αυτού, και ετεροχρονισμένα έναντι ημών, μισθώνουν φερόμενο εκδότη, γνωστό συκοφάντη και λασπολόγο, να σπιλώνει και να υβρίζει τους δημότες.

Ο συνεχιστής των παρανομιών τόσο του τέως δημάρχου Σ.Σφακιανάκη, όσο και του Κ.Κόκκορη, ο οποίος φρόντισε αποκλειστικά την ευημερία παρατρεχάμενων, αυκολάκων, γαλάζιων, δεξιών, και λοιπών παραταξιακών, Γιώργος Παπανικολάου, όπως αναφέρουν στην προπαγάνδα του δήμου, δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό σύστημα με στόχο τη ''βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δήμου'' και ''της ποιότητας ζωής των πολιτών'', το οποίο έχει αποδώσει χειροπιαστά αποτελέσματα.

Όπως σας έχουμε αναφέρει επανειλημμένα, και έχετε παρακολουθήσει αρκετές φορές από τον ''ΓΛΥΦΑΔΑ WEB'', εμείς είχαμε καταθέσει αιτήσεις πριν την ύπαρξη της φερόμενης  ''έξυπνης πόλης'' δια μέσω του διαδικτύου, τόσο πριν, όσο και αμέσως μετά την εκλογή τους, και δεν έχουμε ούτε μια διαπίστωση τήρησης όσων υποσχέθηκαν στους συμπολίτες μας.

Πάμπολλες φορές σας δείξαμε το μαύρο χάλι τόσο των πεζοδρομίων, όσο και των οδών σε πολλά σημεία της πόλης, τα οποία έφτασαν στους διοικούντες, και δεν διαπιστώσαμε ούτε μια (1) παρέμβαση.

Οι παρουσιάσεις και οι φιέστες αποτελούν εντυπώσεις, ενώ οι συμπολίτες μας διαθέτουν οφθαλμούς, με τους οποίους βλέπουν καθημερινά την παντελή απουσία δημοτικής αρχής, πεπραγμένων, εκπροσώπησης, καθώς και τήρησης του προεκλογικού προγράμματος.

Στον αντίποδα, και με δεδομένες άπειρες παρανομίες επί των αιτημάτων μας, οι συμπολίτες μας διαπιστώνουν τους χρηματισμένους σε εντεταλμένη υπηρεσία να σπιλώνουν, να υβρίζουν, και να λασπολογούν κατά των δημοτών Γλυφάδας.

Σε ποια σύγχρονη πόλη του κόσμου, οι διοικούντες παραβιάζουν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων κατοίκων, κατά παράβαση των νόμων, ώστε να τα παρέχουν σε γνωστούς απατεώνες - εκβιαστές ;;; 

Tα πεπραγμένα δημάρχου - διοικούντων - και γαλάζιων διοικητικών ημέτερων, είναι απόρροια της ''έξυπνης πόλης'', η θεωρούνται έξυπνη κίνηση ;;; 

Χιλιάδες συμπολιτών μας, των οποίων τα προσωπικά δεδομένα έχουν διαρρεύσει και βρίσκονται στα χέρια γνωστού εκβιαστή - συκοφάντη, αντιλαμβάνονται τι ισχύει επί του παρόντος, και ποιοι καταχρώνται το δικαίωμα διοικήσεως καθώς και των νόμων. 

Οι γείτονες ορθά ασκούν τις πολιτικές τους, προσβλέποντας στην αγορά ακινήτων στη πόλη μας, σε εξευτελιστικές τιμές, λόγω των μνημονίων που μας φόρτωσαν οι Νεοδημοκρατικές και Πασοκικές κυβερνήσεις.

Για άλλη μια φορά σας παραπέμπουμε στα ακόλουθα για τη δική σας ενημέρωση: 


Στον λασπολόγο του φερόμενου τοπικού τύπου απαντάμε με τους συμπολίτες μας

Έντονο ενδιαφέρων των Τούρκων για ακίνητα σε Γλυφάδα, Βούλα, Βάρκιζα

Σημείωση: Οι ''Εξυπνάδες'' δεν περνούν στο κοινωνικό σύνολο, διότι κάθε ένας από το σύνολο επιθυμεί και επιδιώκει να μην του προσβάλλουν τη νοημοσύνη.

Στις επόμενες εκλογές, του 2019, να αποταθείτε στους συμπολίτες μας ως νεοδημοκρατική παράταξη δια μέσω της ''έξυπνης πόλης'', διότι έχετε καταργήσει την ανθρώπινη λειτουργία, καθώς και τα χαρακτηριστικά του Ανθρώπου, όπως και την αναλογική ισότητα, και η ''ποιότητα ζωής'' που επικαλείστε είναι συκοφαντίες, σπίλωση και ύβρεις, σε όποιον αναφέρει τις παρανομίες σας.

Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν ότι από την ημέρα που βρεθήκατε στο δήμο καταργήσατε την αναλογική ισότητα, και κανείς από το σύνολο των τοπικών παρατάξεων δεν έχει παρουσία στην σελίδα του δήμου Γλυφάδας, καθώς και στο σύνολο των εκδόσεων που παρέχετε τα χρήματα όλων των συμπολιτών μας.


Οι συμπολίτες μας, επίσης γνωρίζουν, ότι παρανομήσατε στο σύνολο των αιτήσεών μας για τη πραγματικά σύγχρονη πόλη, όλων των κατοίκων της, με πλουραλισμό, πολυφωνία, αμεσότητα, και αναλογικότητα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΓΛΥΦΑΔΑ: Έξυπνη πόλη με σπίλωση και παρανομίες γίνετε ;;; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">