ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στον λασπολόγο του φερόμενου τοπικού τύπου απαντάμε με τους συμπολίτες μας

Ο εκβιαστής, συκοφάντης, και υβριστής, ο οποίος επιδίδεται σε λάσπη κατά όσων δημοτών παραθέσουν δημόσια παρανομίες - ατασθαλίες της διοικήσεως, είναι γνωστό σε όλους τους κατοίκους ότι διατελεί σε χρηματισμένη υπηρεσία από την ''γαλάζια'' διοίκηση.

Στον συκοφάντη του ''τοπικού τύπου'' απαντάμε με τους συμπολίτες μας, και όλους αυτούς που μέχρι σήμερα αποτάθηκαν σε εμάς αντί για τον ίδιο, ο οποίος την μια είναι εξαγορασμένος από την πράσινη διοίκηση, και την άλλη, όπως σήμερα, από την γαλάζια.

1) Πρόσφατο δημοσίευμα προσφυγής για παρανομίες από τη πλευρά της διοικήσεως Παπανικολάου, του τέως προέδρου του Δ/Σ του Δήμου Γλυφάδας κ. Π. Γιάχου.

Προσφυγή Παναγιώτη Γιάχου στην αποκεντρωμένη διοίκηση

2) Ο τέως δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Μπουντουτσίδης, και υποψήφιος με τον σημερινό δήμαρχο στις δημοτικές εκλογές, απέσυρε την υποστήριξή του στον Γ. Παπανικολάου.

Ο Δημήτρης Μπουτουτσίδης αποσύρει την στήριξη που παρείχε στον Γιώργο Παπανικολάου

3) Ο τέως δημοτικός σύμβουλος, και αντιδήμαρχος Πόλης κ. Δημήτρης Καραπάνος επισημαίνει τις παρανομίες από τη πλευρά της διοικήσεως Παπανικολάου.

Δημήτριος Καραπάνος: Η απόφαση του Δ/Σ Γλυφάδας είναι άκυρη

4) Καταγγελία του συλλόγου εργαζομένων Δήμου Γλυφάδας κατά του σημερινού δημάρχου Γ. Παπανικολάου.


Μπορούμε να συνεχίσουμε με εκατοντάδες ανάλογα δημοσιεύματα, καθώς και με καταγγελίες συμπολιτών μας κατά της σημερινής δημοτικής αρχής, όμως το παρακάμπτουμε, διότι ενδέχεται το σύνολο των συμπολιτών μας να δεχθεί επιθέσεις με εκβιασμούς, λάσπη, συκοφαντίες, ύβρεις, απειλές, κ.α. από τη πλευρά του ''συνηγόρου υπεράσπισης'' Γ. Καραχάλιου,  ο οποίος επιδίδεται σε κατασυκοφάντηση όσων δεν ανήκουν στο ''κοπάδι''.

Θεωρούμε ότι ενδεικτικά αποδεικνύουμε ότι διατελούμε τοπικά λειτούργημα, σε αντιδιαστολή του κατ' επάγγελμα συκοφάντη, λασπολόγου, εκβιαστή, χρηματισμένου, και υβριστή.

Πρέπει να τονιστεί ότι μέχρι σήμερα από τον ''ΓΛΥΦΑΔΑ WEB'' έχουμε δημοσιοποιήσει δελτία τύπου από το σύνολο των τοπικών παρατάξεων, σε πλήρη αντιδιαστολή του φερόμενου ''τοπικού εκδότη'', ο οποίος διατελεί σε χρηματισμένη υπηρεσία της εκάστοτε δημοτικής αρχής.

Σημείωση: O Γ. Καραχάλιος σε σειρά κατάπτυστων αναρτήσεων του είχε θέσει δημόσια στους συμπολίτες μας γεννητικά όργανα, όπως στην φωτογραφία που δημοσιοποιούμε και έχοντας τα καλυμμένα με τον αστερίσκο. 

Αναφορικά με την διαρροή των προσωπικών δεδομένων των δημοτών Γλυφάδας, τα οποία από τη πλευρά Καραχάλιου παραποιούνται κατά το δοκούν, θα επιληφθεί η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων, καθώς και η Ελληνική Δικαιοσύνη, και οι συμπολίτες μας έχουν τη δυνατότητα να κρίνουν ποιοι θα επιχειρήσουν τη μαζική τους κατασυκοφάντηση αν συντρέχουν λόγοι καταγγελίας ατασθαλιών.

Δήμαρχε Παπανικολάου, για άλλη μια φορά ερωτάσαι δημόσια, χρειάζεσαι αυτού του τύπου ''συνηγόρους'' οι οποίοι συκοφαντούν, και μέχρι πρότινος εξαγορασμένοι από αντίπαλη παράταξη σε αποκαλούσαν απατεώνα ;;; 

Τον όρο απατεώνας, που χρησιμοποιούσε ο Γ. Καραχάλιος σε βάρος σου, τον έχεις διαβάσει μια φορά από τον ''ΓΛΥΦΑΔΑ WEB'' ; Εμείς πάμπολλες φορές αναφέραμε δημόσια για αναλγησία των δημοτικών αρχών, αναφέραμε για παρανομίες σε αιτήσεις, ακόμα και εγκληματική αδιαφορία, όμως τον όρο απατεώνας ποτέ δεν τον έχουμε αναφέρει, είναι όρος που χρησιμοποιούσε ο Καραχάλιος σε βάρος του Μ. Βαρβιτσιώτη και του Γ. Παπανικολάου. 

Αν σας εξυπηρετεί αυτού του τύπου ο λαϊκισμός, ύβρεων και συκοφαντιών, η ακόμα η φερόμενη ''δημοσιογραφία'' λασπολογία πεζοδρομίου , κατώτατου επιπέδου, χάρισμά σας ο Καραχάλιος, όμως λασπώνει και εσάς, διότι υπερασπιζόμενος σήμερα όσους καθύβριζε χθες, δεν πείθει κανένα, και συνολικά οι συμπολίτες μας γνωρίζουν ότι αποσκοπεί σε μαύρα και αδήλωτα.  
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στον λασπολόγο του φερόμενου τοπικού τύπου απαντάμε με τους συμπολίτες μας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">