ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Καραχάλιος είναι πράγματι βούρκος

Ο Καραχάλιος είναι πράγματι βούρκος, και μάλλον ηλίθιος, δεδομένου ότι σε όσα αναρτά πέφτει ο ίδιος σε αντιφάσεις, και συνεχώς διερωτάται. ( ???) Ποιος έχει ακλόνητα στοιχεία και  συνεχώς διερωτάται ;;;

Καραχάλιε είσαι ηλίθιος η παριστάνεις τον ηλίθιο ;;; Από το 1970 και μέχρι το 2005 δεχόμαστε αναίτιες διώξεις και κατασχέσεις, ενώ είχαμε καταθέσει σύννομα αίτηση και παράβολα για μια τοπική λειτουργία.

Από το 2004, μέχρι και σήμερα, οι εκάστοτε δημοτικές αρχές, και δήμαρχοι , παρανόμησαν στο σύνολο των πρωτοκολλημένων αιτήσεων μας στο δήμο Γλυφάδας, όπως και αυτοί που σε πληρώνουν με μαύρα επί του παρόντος. 

Από το 1989 παρανόμησαν στο σύνολο των αιτήσεών μας, κυβερνήσεις, υπουργοί, διορισμένοι, δήμαρχοι, κ.α.

Ρωτάς ποιοι είναι τα εγκληματικά στοιχεία ;;; Απατεώνα φερόμενο τοπικέ εκδότη, και πάμπολλες φορές εξαγορασμένε να εκτοξεύεις λάσπη και συκοφαντίες, αν από το 1989 μέχρι σήμερα παρανομούν σε όλες τις αιτήσεις μας, δήμαρχοι, δημοτικές αρχές, πολιτικοί, κ.α., δεν διαμορφώνουν την φυσική εξόντωση ενός πολίτη ; Εσύ πως ζεις, εξήγησε στους συμπολίτες μας ;

Το ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Θα κάνω ξανά πρωτοσέλιδο, και επίσης, θα προσκομιστούν και επίσημα νοσοκομειακά έγγραφα της βλάβης που έχει υποστεί η υγεία μου, όσο οι απατεώνες και απατεώνισσες των εδράνων του δήμου Γλυφάδας παρανομούν επί των σύννομων αιτήσεων.
Εμείς με όλους εσάς, τους κοινούς συκοφάντες, θα τα πούμε στις εκλογές του 2019, διότι έχετε υπερβεί τα εσκαμμένα, και το εγκληματίες το επαναλαμβάνω. Αν υπάρχει έστω και ένας (1) εισαγγελικός λειτουργός με τσίπα και φιλότιμο, ας έρθει τώρα στον υποφαινόμενο, άλλωστε τα στοιχεία μας τα διαθέτουν, ώστε να διαπιστώσει ο ίδιος αν υφίσταται τέλεση εγκληματικής πράξης από τους δήθεν εκπροσώπους των δημοτών.
Γνωρίζουν οι συμπολίτες μας ποιοι παρανομούν επί σύννομων πρωτοκολλημένων αιτήσεων στο Δήμο Γλυφάδας, που αποσκοπούν, καθώς επίσης, ποιοι από τη πρώτη ημέρα της εισόδου τους στο δήμο κατάργησαν όσα αποτελούσαν το προεκλογικό τους πρόγραμμα, με βασικό γνώμονα να μην υπάρξει δικαίωση του υποφαινόμενου.

Επίσης οι συμπολίτες μας γνωρίζουν ποιοι ξεκίνησαν τον τοπικό οχετό με υπονοούμενα, συκοφαντίες, και πολλά ακόμα, όπως ποιοι επί δεκαετίες ήταν μια κοινή παρείτσα.

Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν ότι Καραχάλιος, Ζαχαριάδης, Γιαννακόπουλος, κ.α., αρκετά πυκνά συχνά βρισκόντουσαν σε καφετέριες της πόλης και τα συζητούσαν μεταξύ τους. 

Μπορεί να πει ο κοινός συκοφάντης, ψεύτης, και λασπολόγος, αν τόσα χρόνια στα πηγαδάκια και τις παρείτσες του, μέχρι να τα τσουγκρίσουν, υπήρξε έστω και μια φορά ο Κουρδομένος ;;; 

Οι συμπολίτες μας αδυνατούν να γνωρίζουν ότι ο εξαγορασμένος συκοφάντης, Γιάννης Καραχάλιος, χρηματιζόταν από τον κ. Γιαννακόπουλο, ο οποίος επί σειρά ετών τον καλούσε και στο σπίτι του και του έκανε και το τραπέζι. ( Για ποιους λόγους ;;; ) 

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, και ο υποφαινόμενος έχει πέσει στα δίκτυα και τις πλεκτάνες επιτήδειων πολλές φορές, και συγκεκριμένα, από την περίοδο που ο Καραχάλιος ήταν ένας άγνωστος, ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με την δημοσιογραφία και τον φερόμενο ''τοπικό τύπο''. 

Για του λόγου το αληθές ερωτώνται τόσο ο συνταξιούχος Δ. Ακρίβος, ( δημοτικός σύμβουλος αρμόδιος στις Μαρίνες Γλυφάδας), όσο και ο συνταξιοδοτημένος αστυνομικός Μπάμπης Σηλαίος, αν την δεκαετία του 70 δεχόντουσαν ανώνυμα τηλεφωνήματα στο Α/Τ Τερψιθέας Γλυφάδας από μνησίκακους δοσίλογους  για τη τοπική λειτουργία του ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM''. 

Αν υπήρξα στις δομές του δήμου Γλυφάδας, όπως γράφει ο απατεώνας, καλούνται να το απαντήσουν οι υπάλληλοι του δήμου, καθώς και οι εκατοντάδες συμπολιτών μας. Αν έχουν δει έστω μια φορά τον Κουρδομένο στις δομές του δήμου, σίτισης, καθώς και στο κοινωνικό παντοπωλείο. 

Όποιοι συμπολίτες μας ενδιαφέρονται να αποταθούν τόσο στο δημοτικό μαγειρείο, όσο και στους υπαλλήλους του κοινωνικού παντοπωλείου, ώστε να διαπιστώσουν ότι ο Καραχάλιος είναι ένας κοινός συκοφάντης, απατεώνας, και τελεί σε χρηματισμένη υπηρεσία όσων είναι οι κακοδιαχειριστές του δήμου Γλυφάδας.

Ήδη έχει υπάρξει προσφυγή στην δικαιοσύνη, τον υπουργό, καθώς και στην Γ.Γ. Τηλεπικοινωνιών, αναφορικά με τις συκοφαντίες που αναρτά ο φερόμενος τοπικός εκδότης.

Πως χαρακτηρίζετε ανεγκέφαλε λασπολόγε όποιος δημοσιοποιεί τοπικά στη Γλυφάδα από το 1970 ;;; 

Όσα γράφεις δημόσια, όπως τα έχεις θέσει, κατόπιν χρηματισμού, να τα αποδείξεις και στην δικαιοσύνη, διότι οι συμπολίτες μας είναι εύκολο να μάθουν τα ισχύοντα τοπικά, καθώς επίσης, είναι πολύ εύκολο να γνωρίζουν πως λειτουργούν τα οργανωμένα συμφέροντα όσων έχουν κατακρεουργήσει τη νομιμότητα και τον κώδικα.

Έχεις ζήσει αναίτια δίωξη και κατάσχεση Καραχάλιε ;;; Είναι σαφές ότι δεν έχεις ζήσει, διότι ποτέ δεν μπορεί να το ζήσει ένας συκοφάντης - εξαγορασμένος - χρηματισμένος πολιτικών.

Έχεις καταθέσει σύννομα αιτήσεις και παράβολα, καθώς επίσης, να δαπανήσεις τις οικονομίες σου και να μην σου παρέχουν μια βεβαίωση οι διεφθαρμένοι της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι έπειτα από εκατομμύρια χορηγίας φρόντιζαν τους εφοπλιστές ;;; 

Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν ότι τα στοιχεία μας είναι καταχωρημένα στο υπουργείο τύπου και ΜΜΕ, τα δικά σου που βρίσκονται ;;;

Τέλος, δώσε τα στοιχεία στους συμπολίτες μας των πληροφοριοδοτών σου ότι ο Κουρδομένος παίρνει επίδομα για λόγους ψυχικής υγείας. Όσοι καταχρώνται τα προσωπικά δεδομένα των κατοίκων από τις υπηρεσίες του δήμου, μαζί με εσένα θα βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Οι κάτοικοι Γλυφάδας δεν ζουν στον μεσαίωνα ο οποίος εξυπηρετεί την γαλάζια διοίκηση - στελέχη - ημέτερους, γνωρίζουν τους νόμους, γνωρίζουν και τι ισχύει στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.

Είσαι ένας κοινός απατεώνας, διότι επιδόματα, τόσο στη χώρα μας, όσο και στο δήμο Γλυφάδας, λαμβάνουν χιλιάδες κάτοικοι, όλων των επαγγελμάτων, και γνωρίζουν ότι σήμερα η γαλάζια διοίκηση παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα εκβιάζοντας από ένα ψευτοεκδότη, ώστε κανείς κάτοικος να μην παρέχει όσα υποπέσουν στην αντίληψή τους σχετικά με τις παρανομίες τους.

Όσα αναφέρεις είναι απάτη, και οι συμπολίτες μας γνωρίζουν ποιοι κερδίζουν από το δημοτικό χρήμα, πως βρέθηκαν στο δήμο, και αν πράγματι είναι σωστοί για την αυτοδιοίκηση.

Σημείωση: Είναι γνωστό σε κάθε κάτοικο ότι ο δήμος Γλυφάδας διοικείται από την τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Καραχάλιος είναι πράγματι βούρκος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">