ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ υπηρετεί το μεγάλο κεφάλαιο

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ
ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, ανέργους, συνταξιούχους, αλλά και όλους τους εργαζόμενους, να δώσουν δυναμικό παρών στην Απεργιακή Συγκέντρωση της Δευτέρας 1η Μάη 2017 στις 11:00 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος, καθώς και στην πορεία προς την βουλή.

Εμείς θα βρεθούμε στην πορεία με το σύνολο των εργαζομένων οι οποίοι αντισκέκονται στις πολιτικές των μεγαλοεργολάβων και των τραπεζιτών διεκδικώντας ένα καλύτερο αύριο.

Οι βάρβαρες κυβερνητικές πολιτικές υπέρ των ελληνικών μονοπωλιακών ομίλων τσακίζουν τους πολίτες καθώς και τα δικαιώματά τους στην εργασία.

Αγωνιζόμαστε ενάντια στη φτωχοποίηση και την εξαθλίωση του λαού και της χώρας μας.

Για πολλοστή φορά καταγγέλλουμε τη δήμοτική αρχή Γλυφάδας, καθώς και το υπουργείο ψηφιακής πολιτικής και ενημέρωσης, ότι παρανομούν επί των σύννομων αιτήσεων μας.

Το δικαίωμα στην εργασία είναι αναφαίρετο και συνταγματικά κατωχυρωμένο, ενώ από το 1989 κυβερνήσεις και αρμόδιοι παρανομούν επί των αιτήσεων μας θέσπισης νόμου για τοπικά ραδιοτηλεοπτικά LOWER POWER.

Και η σημερινή κυβέρνηση πιστή στις επιταγές υπηρέτησης του μεγάλου κεφαλαίου δεν έχει θεσμοθετήσει για την ισχύ της πραγματικής δημοκρατίας στις τοπικές κοινωνίες, με πλουραλισμό, πολυφωνία, αμεσότητα, και μαζική ενημέρωση των πολιτών.

Οι νεοφιλελεύθεροι, καθώς και αρκετοί δεξιοί με σοσιαλιστικές παραλλαγές και συμμετοχή σε αστικά κόμματα - κυβερνήσεις, βρίσκουν το τρόπο εύκολου πλουτισμού, μαύρων χρημάτων, και ενισχύονται από το μεγάλο κεφάλαιο, καθώς και από ιδιώτες σε ιδιότυπο καθεστώς, ενώ στον αντίποδα, εμείς που δεν θέλουμε καμία συμμετοχή με μαύρα και αδήλωτα, όπως διαπιστώνεται, υπονομευόμαστε ακόμα και σήμερα από μια κυβέρνηση η οποία θεσπίζει με βάση την πλουτοκρατία, το μεγάλο κεφάλαιο, τις κλίκες, κ.α.

Η ''ανεξαρτησία του τύπου'' - δημοσιογράφων, και ειδικότερα στο τομέα της ραδιοτηλεοράσεως, προϋποθέτει αδειοδοτήσεις, και σεβασμό από τη πλευρά του συνόλου στην αναλογική ισότητα. 

Η Δημοκρατία είναι (1), ο σοσιαλισμός είναι ένας (1), ο δήμος είναι ένας (1), και ο δημοσιογράφος, επίσης, είναι ένας (1), και πρέπει να του δοθεί η δυνατότητα αδειοδοτημένης άμεσης και μαζικής λειτουργίας για την πραγματικά ανεξάρτητη λειτουργία του, διότι οτιδήποτε άλλο εμπίπτει σε οργανωμένα συμφέροντα. 

Μας αποστερούν την πραγματική διάσταση της τοπικής δημοκρατίας, διότι δεν συζητούμε τίποτα απολύτως δημόσια, και όλα αποφασίζονται παρασκηνιακά και στη συνέχεια τα υπερψηφίζουν στο δήμο. 

Οι ιστοσελίδες και τα δελτία τύπου αποτελούν μια ψυχρή διάσταση της ενημέρωσης, το ορθό είναι σε κάθε τοπική κοινωνία να συζητούνται όλα δημόσια άμεσα και μαζικά με τη συμμετοχή όλων των κατοίκων. Σημειώνουμε ότι όλα αυτά που μπορούμε να διαμορφώσουμε ραδιοτηλεοπτικά, και άμεσα, δεν έχουν την ίδια διάσταση από το διαδίκτυο. 

Το διαδίκτυο, όπως και παλιότερα ο κατά τόπους τοπικός τύπος, είναι η χαρά των οργανωμένων συμφερόντων, ημέτερων, κάθε κλίκας, καθώς και εκβιαστών, και αυταπόδεικτα λίγων ευσυνείδητων, πολλών ολιγαρχών του μεγάλου κεφαλαίου, και μιας σειράς επιχειρηματιών πάσης φύσεως. 

Ο υποφαινόμενος δεν ανήκει στην πλειάδα των αναφερόμενων και έχει επιτελέσει πολλά χρόνια λειτούργημα, άρα ως ανεξάρτητος λειτουργός, επί μακρόν, δικαιούται τα αυτονόητα. Δεν τα παρέχετε θα τα πάρουμε μόνοι μας.

Η 1η Μάη είναι απεργία και όχι αργία
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ υπηρετεί το μεγάλο κεφάλαιο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">