ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

O δήμαρχος Γ. Παπανικολάου συνεργάζεται με τον Καραχάλιο

Είναι απορίας άξιο ποιος πραγματικά τοπικός εκδότης - δημοσιογράφος, θα είχε καθημερινά πρωτοσέλιδο ένα δημοτή της τοπικής δημοσιογραφίας. Καραχάλιε με όσα ακολουθείς επιβεβαιώνεις τον Γκάντι, και διαφαίνεται ότι όσοι σε χρηματίζουν για διασπορά συκοφαντιών και ύβρεων, έχουν έντονες φοβίες αναφορικά με το αύριο της Πόλης, και ότι αυταπόδεικτα θα χάσουν τα προνόμια. 

Μια δημοτική αρχή η οποία  είναι σωστή με όλους τους δημότες δεν επιτρέπει αυτού του τύπου τον κατήφορο. Απέδειξε ότι μια φορά έλαβα 20 € όπως αναφέρεις, διότι αποδεικνύεται ότι είσαι επαγγελματίας ψεύτης και λασπολόγος.

Σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς, διότι Καραγκιόζης είσαι του λόγου σου, και επιπροσθέτως ένας φασίστας ο οποίος ουδέποτε έχει αναρτήσει ένα δελτίο τύπου της αριστεράς, καθώς και του μεγαλύτερου φάσματος της τοπικής μας κοινωνίας. Έχουν γνώση οι ''φύλακες'' και σε κρίνουν.

Η δημοτική αρχή, και συγκεκριμένα ο δήμαρχος Γ. Παπανικολάου παρείχε αποδείξεις ότι συνεργάζεται με τον Γιάννη Καραχάλιο, ο οποίος τον αποκαλούσε δημόσια απατεώνα. Έχουμε δημοσιοποιήσει δημοσίευμά του, στο οποίο υβρίζει Βαρβιτσιώτη, Παπανικολάου.




Δεδομένης αυτής της συνεργασίας μεταξύ των, καθίσταται σαφές σε κάθε κάτοικο Γλυφάδας ότι για τα προσωπικά συμφέροντα παραταξιακών, αυλοκολάκων, ημέτερων, κ.α, επιδίδονται σε συκοφαντικά και υβριστικά δημοσιεύματα δια μέσω του Καραχάλιου.

Στον εν λόγω έχει ανατεθεί η σπίλωση, συκοφαντίες, καθώς και ύβρεις, με απώτερο στόχο τους, αντί του δημοσίου συμφέροντος, καθώς και της εκπροσώπησης του τόπου και όλων των δημοτών, να πετυχαίνουν τους προσωπικούς τους σκοπούς αντί των θεσπισμένων.

Για του λόγου το αληθές δείτε την πρόσκληση που ανάρτησε ο Καραχάλιος, ενώ δεν υπάρχει σε οποιαδήποτε άλλη τοπική σελίδα.



Τονίζεται ότι κατά την προσφιλή τους μέθοδο, για άλλη μια φορά εμπαίζουν τους συμπολίτες μας, διότι η παιδική χαρά, η οποία καταλαμβάνει το ήμισυ της πλατείας Καραϊσκάκη, περιορίζεται για παιδιά μέχρι 12 ετών, άρα παιδιά 12 και ενός μηνός, είτε μεγαλύτερα, θα πρέπει να αποβάλλονται από την πλατεία, και άλλωστε γι' αυτό το λόγο, όπως πληροφορηθήκαμε, ετοιμάζουν και ημέτερο φύλακα για την αστυνόμευση της παιδικής χαράς.

Για τις ηλικίες 12 και άνω, η δημοτική αρχή του δήμου παρέχει το τίποτα, διότι στην μεγαλύτερη συνοικία της πόλης μας, η οποία απαριθμεί περίπου 50.000 χιλ κατοίκους, δεν υφίσταται απολύτως τίποτα. 

Για εμάς είναι φασιστική μεθόδευση ο περιορισμός του ήμισυ μιας πλατείας με κάγκελα να απευθύνεται με ηλιακό όριο. Το ανάλογο έχουν δημιουργήσει τα αστικά πολιτικά κόμματα και αιρετοί αναφορικά και με την τρίτη ηλικία και τα γνωστά Κ.Α.Π.Η.

Για το μεγαλύτερο ηλιακό φάσμα της κοινωνίας μας, η οποία παρέχει τέλη, φόρους, πρασινόσημο, κ.α., έχουμε μια παντελώς απούσα δημοτική αρχή, η οποία συνδράμει ημέτερους, αυλοκόλακες, παραταξιακούς, συγγενείς, και πάσης φύσεως γνωστούς - άγνωστους ''γαλάζιους''.

Τονίζεται ότι οι παροχές για την διαμόρφωση πλατειών, καθώς και για την διαχείριση των χρημάτων του κοινωνικού συνόλου γίνετε από ολόκληρο το φάσμα της κοινωνίας, ενώ για ολόκληρο το φάσμα της κοινωνίας υφίσταται η γνωστή σε όλους τους κατοίκους Γλυφάδας πόλωση, παρανομίες, και ειδικότερα γι' όσους καταγγείλουν παρατυπίες, παρανομίες, και ειδικές μεθοδεύσεις, ισχύει η σπίλωση, οι συκοφαντίες, οι ύβρεις, και οι τραμπουκισμοί.

Αν εσάς, ως κατοίκους Γλυφάδας, σας καλύπτει μια διοίκηση η οποία πλαισιώνεται κυρίως από την δημοτική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, και θεωρείται ορθά όσα ισχύουν, όπως ισχύουν, και ειδικότερα με παρανομίες, στις επόμενες δημοτικές εκλογές να μην κατέβει κανείς υποψήφιος στο δήμο Γλυφάδας.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: O δήμαρχος Γ. Παπανικολάου συνεργάζεται με τον Καραχάλιο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">