ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας παρανόμησε

Ακυρώθηκε η παράνομη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Γλυφάδας με με την 29656/111116 /11-04-2017, απόφαση της Απ. Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ. 

Όπως αναφέρει ο κ. Γιάχος η παράνομη απόφαση της δημοτικής αρχής η οποία ακυρώθηκε, έχει άμεση σχέση με τη δίκη που συνεχίζεται στις 03/05/2017, στο Γ' τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, όπου είναι κατηγορούμενοι για κακουργηματική απιστία περί την υπηρεσία, για τεράστια οικονομική ζημία στον Δήμο Γλυφάδας, συνολικά 26 πρώην και νύν Δημοτικοί Σύμβουλοι, κι ανάμεσά τους οι 2 πρώην Δήμαρχοι, οι κύριοι Κώστας Κόκκορης και Στέλιος Λανδράκης.

ΟΙ έξι (6) από τους κατηγορούμενους είναι ενεργοί Δημοτικοί Σύμβούλοι κι ανήκουν στη Παράταξη του σημερινού Δημάρχου κ. Γεωργίου ΠαπανικολάουΕπίσης άλλοι επτά (7) από τους κατηγορούμενους, είναι κι αυτοί ενεργοί Δημοτικοί Σύμβούλοι κι ανήκουν στη Παράταξη του πρώην Δημάρχου κ.Κώστα Κόκκορη.

Σχετικά με την παράνομα ληφθείσα απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου Γλυφάδας, ο τέως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Γιάχος ερωτά δημόσια  ''ο Δήμαρχος τι έχει να μας απαντήσει;''

Είναι ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα των επιλογών του σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση του Δήμου;

Και περαιτέρω, εμείς οι πολίτες ποια εκδοχή να πιστέψουμε για τους χειρισμούς του;

- Ότι σαν νεαρός που είναι, είναι αμελής και αναβλητικός;
- Ότι παρότι είναι δικηγόρος, δεν έχει εκτιμήσει την σπουδαιότητα της υπόθεσης;
- Η μήπως όλα αυτά τα τερτίπια έγιναν, για να εξυπηρετηθούν αλλότρια συμφέροντα;

Θα περιμένω με ενδιαφέρον την όποια απάντηση του κ. Δημάρχου, γιατί δεν ενήργησε έγκαιρα, αλλά μεθόδευσε να γίνουν όλα την τελευταία στιγμή και «τσάτα πράτα», με αποτέλεσμα μια «μεσοβέζικη και κολοβή» απόφαση εκπροσώπησης του Δήμου, η οποία ακυρώθηκε κι αυτή, ως παρανόμως ληφθείσα.

Αν πάλι ο Δήμαρχος επιλέξει να μην απαντήσει ή αν αμφισβητεί τα όσα αναφέρω, ας μου υποβάλλει έστω μια μήνυση βρε αδερφέ, όπως κάνει σε όσους του ασκούν κριτική και τολμούν να ελέγξουν τις πράξεις του. Άλλωστε δεν θα του στοιχήσει οικονομικά και τίποτα, αφού οι δικηγόροι θα πληρωθούν από το Δημοτικό ταμείο.

Ανεξαρτήτως της απάντησής του, ένα είναι βέβαιο. Σε αυτή την σκανδαλώδη υπόθεση, ο κ. Παπανικολάου από αρχάγγελος της διαφάνειας και τής νομιμότητας, όπως είχε δεσμευθεί προεκλογικά, με την τακτική που ακολούθησε ως Δήμαρχος, το μόνο που κατάφερε, ήταν να δημιουργήσει έντονες αμφιβολίες και πελώρια ερωτηματικά για τις πραγματικές του προθέσεις.

Ελπίζω να έχει επαρκείς και πειστικές δικαιολογίες προς τους πολίτες, αλλά κυρίως βάσιμες προς την αδέκαστη Δικαιοσύνη, για όλη αυτή την ανεκδιήγητη και απαράδεκτη μεθόδευση.

Σημείωση του ''Γ'': Σε λίγες ημέρες εορτάζεται η εργατική πρωτομαγιά, και αμέσως μετά στις Μαΐου δικάζεται η υπόθεση των οικοπέδων Παπαδημητρίου, καθώς επίσης και η ακύρωση των στημένων κατηγοριών εις βάρος ημών. 

Δεν είναι τυχαίο που ισχύει την ίδια ημερομηνία, ( εμείς ποτέ δεν πιστέψαμε σε συμπτώσεις), και θα φροντίσουμε να έχουμε ενεργοποιημένους δεκάδες συμπολιτών μας, οπότε σε ενδεχόμενο κακοδικίας, με το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων, να προσφύγουν στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο πιστοποιώντας μεθοδεύσεις για την φυσική εξόντωση Έλληνα πολίτη, καθώς και φίμωση της Ελευθεροτυπίας - Δημοσιογραφίας, με αποσιώπηση των συμπολιτών μας, καθώς και κατάργηση της αναλογικής ισότητας.

Οι μεθοδεύσεις σε μια χαρακτηριστική περίπτωση μεγάλης οικονομικής ζημίας του δημοσίου συμφέροντος, είναι αρκετές, και με χαρακτηριστικότερη τις πρόσφατες παρανομίες του Δ/Σ Γλυφάδας, οι οποίες εγείρουν ερωτηματικά σχετικά με την σχέση των αστικών κομμάτων, πολιτικών, με την ανεξαρτησία της Ελληνικής δικαιοσύνης. Άλλωστε πάμπολλες φορές η πολιτική εξουσία έχει προτάξει ποικίλους χαρακτηρισμούς σχετικά με την λειτουργία δικαστικών λειτουργών, οι οποίοι λειτουργούν στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του κ. Γιάχου, και αναμένοντας τις ενέργειες του κ. Παπανικολάου, ο οποίος έχει επικεντρώσει σε ένα ζήτημα ευτελούς αξίας, όπως είναι η ανάπλαση της πλατείας Καραϊσκάκη, την οποία παρουσιάσαμε από τον ''ΓΛΥΦΑΔΑ WEB'', πριν από το σύνολο των υπολοίπων, αντί να εξηγεί στους συμπολίτες μας ποιοι λόγοι τους ώθησαν να παρανομήσουν στο Δ/Σ του Δήμου Γλυφάδας.

Επισήμανση: Μέχρι αυτή τη στιγμή η ακυρωτική απόφαση από την αποκεντρωμένη διοίκηση Αττικής δεν έχει δημοσιοποιηθεί σε οποιοδήποτε άλλο τοπικό ΜΜΕ, άρα επισημοποιείται ότι τελούμε ενημέρωση των συμπολιτών μας, οι οποίοι υποχρεούνται συνταγματικά να γνωρίζουν όσα ισχύουν στο τόπο μας.

Υ.Γ του ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΥ: Όπως γνωρίζετε από το 2004 υπάρχει κατατεθειμένος φάκελλος, μελέτη, αίτηση στο δήμο Γλυφάδας για μια άμεση και μαζική δομή όλων των κατοίκων, και κατατέθηκε έπειτα από σειρά διώξεων και κατασχέσεων του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού επί διοικήσεως Σ. Σφακιανάκη. 

Τι έχει επακολουθήσει αυτής της αιτήσεως, του 2004, στον δήμαρχο Σ. Σφακιανάκη, καθώς και της παρανομίας να περάσει στο Δ/Σ του δήμου Γλυφάδας, είναι ζήτημα του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Έκτοτε κατατέθηκαν σειρά νεώτερων αιτήσεων, και επί διοικήσεως Κ. Κόκκορη, την οποία επικαλεστήκαμε στην σημερινή διοίκηση ώστε να την περάσουν για ενημέρωση των παρατάξεων στο Δ/Σ, και στο σύνολο αυτών των πρωτοκολλημένων αιτήσεων παρανόμησαν επιδεικτικά όλοι οι δήμαρχοι. Στον αντίποδα τα οφέλη των παραταξιακών - κομματικών καθώς και ημέτερων τους είναι εξασφαλισμένα με σειρά συμβάσεων, και για τους υπόλοιπους extra bonus.

[ Βλέπε κάθε προεκλογική περίοδο, στο δήμο Γλυφάδας, δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε συγκεκριμένα άτομα, για διαφημιστικές εκδόσεις, όπως και σε όλο το χρονικό διάστημα διοικήσεως τους παροχές σε ημέτερους  - εξυπηρετητές ]

Αν διασφάλισαν το δημόσιο συμφέρον το κρίνει κάθε κάτοικος της πόλης μας, όμως, πρέπει να τεκμηριώσουν αν παράλληλα παρανομώντας μεθόδευσαν την φυσική εξόντωση Έλληνα πολίτη, ο οποίος αιτήθηκε καθ' όλα σύννομα και δημοσιοποιώντας στο σύνολο των συμπολιτών μας τις αιτήσεις.

Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι το 1989 με συνδρομή συγκεκριμένων συμπολιτών μας και δαπάνη εκατομμυρίων καταθέσαμε αίτηση - παράβολο για σύννομη λειτουργία του καθαρά τοπικού σταθμού χωρίς να μας παρασχεθεί βεβαίωση λειτουργίας, καθώς και αιτιολόγηση από τη πλευρά της πολιτείας - αρμοδίων. 

Αυτό σημαίνει σε απλά Ελληνικά ότι έπειτα από δεκαετίες ερασιτεχνικής λειτουργίας καταθέσαμε σύννομα για αφετηρία νομιμότητας, καθώς και εν συνεχεία να διαβιώσουμε στο τόπο μας σύμφωνα της εργασιακής επιλογής μας, και ως γνωστόν οι κύριοι επέλεξαν την διαμόρφωση της διαπλοκής των ολιγαρχών, καθώς και της υπηρέτηση ημέτερων.

Είτε έμμεσα, είτε λόγω αδιαφορίας και δικών τους σκοπιμοτήτων δεν δρομολόγησαν την φυσική εξόντωση Έλληνα πολίτη καθώς και το αναφαίρετο δικαίωμα του στην εργασία ;;; Οι κύριοι των δημοτικών εδράνων οι οποίοι φρόντισαν με ρουσφέτια ημέτερους, καθώς και αυλοκόλακες, οι οποίοι παρανόμησαν στις αιτήσεις μας, πως χαρακτηρίζονται από εσάς ;;;

* Ο δρόμος για το δίκαιο και για κοινωνική δικαιοσύνη είναι μακρύς. Η ατιμία έχει αναχθεί καθημερινή πρακτική αρκετών κατοίκων Γλυφάδας. Στο λόγω της τιμής μου ποτέ δεν έχω χρηματιστεί από αιρετό - πολιτικό, κάτοικο, τόσο στη πόλη της Γλυφάδας, όσο και ευρύτερα. Δημόσια εκτεθειμένοι είμαστε, όποιος θεωρεί ότι ψεύδομαι να παρέχει τις αποδείξεις. Γι΄αυτό υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας παρανόμησε Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">