ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ελληνικό: Προβολή του ντοκιμαντέρ «THIS IS NOT A COUP»

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ ΑΡΗ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ «THIS IS NOT A COUP» (αυτό δεν είναι πραξικόπημα)

Την Παρασκευή 28 Απριλίου, στις 8:30 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Συνεργασίας (Τριπόλεως 43 & Ροδοπόλεως). 

Μετά την προβολή θα γίνει συζήτηση με τον Λεωνίδα Βατικιώτη, επιστημονικού συνεργάτη στην παραγωγή του ντοκιμαντέρ.


Σημείωση του ''Γ'': Είχε συναντηθεί με όλους εκτός του Κουρδομένου, και μερικών εκατομμυρίων πολιτών της χώρας μας. Εμείς παράλληλα με χιλιάδες άλλους διαμορφώσαμε το ''πρώτη φορά Αριστερά'' ώστε να διαπιστώσουμε ότι κυβερνούν το τόπο μας τα ίδια τζάκια και τα ίδια συμφέροντα.

Ο λαός έχει γνώση, έχει και μνήμη, διαθέτει και συνείδηση, και όποτε διαπιστώσει ότι θίγεται η νοημοσύνη του δεν κάνει υποχωρήσεις. Τα οφέλη των ολιγαρχών είναι δεδομένα, του παλαιοκομματισμού επίσης δεδομένα, τα οφέλη της Δημοκρατίας, και ειδικά της τοπικής δεν είναι καθόλου δεδομένα.

Αν τα τζάκια και οι ολιγάρχες διαθέτουν τη δύναμη να καθορίσουν ακόμα και τις εκβάσεις από τη πλευρά της δικαιοσύνης, με άδικες και στημένες κατηγορίες, η ακόμα με αθωώσεις όσων καταστρέφουν το δημόσιο συμφέρον,  η δημοκρατία στο τόπο μας βρίσκεται ακόμα στον γύψο. 

Εμείς θα γυρίσουμε σελίδα, πραγματικά, όταν από τη πλευρά της κυβερνήσεως, και των δήμων, ισχύσουν τα αυτονόητα. Άμεση και μαζική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ των κατοίκων στα Νότια προάστια Αττικής, υπό την αιγίδα της πολιτείας.

Τα Νότια προάστια Αττικής βρίσκονται ακόμα και σήμερα στον γύψο, με εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους στο ρόλο των παθητικών αποδεκτών, χωρίς να συνδιαμορφώνουν, χωρίς να συζητούν μεταξύ τους τα προβλήματα του τόπου και των ιδίων, και αποκλειστικά με συστημική προπαγάνδα, κρατική, κομματική, ιδιωτική, καθώς και με εξαγορασμένους λασπολόγους, συκοφάντες, και υβριστές.

Τα Νότια προάστια Αττικής δεν διαθέτουν ούτε μια (1) άμεση και μαζική δομή ραδιοτηλεοράσεως, και σαφώς αυτό δεν μπορεί να εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, ούτε το όφελος του τόπου μας, παρά μόνον των ολιγαρχών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ελληνικό: Προβολή του ντοκιμαντέρ «THIS IS NOT A COUP» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">