ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Λίγη τσίπα δεν βλάπτει

Για τον Καραχάλιο, ο οποίος σε καθημερινή βάση δημοσιοποιεί τα δελτία τύπου του Δήμου Γλυφάδας, και παράλληλα σπίλωση και συκοφαντίες προς κάθε κατεύθυνση, προφανώς οι κάτοικοι Γλυφάδας στερούνται νοημοσύνης, δεν έχουν άλλες πηγές ενημέρωσης, και πιστεύουν τις αθλιότητές του. 

Τα τελευταία χρόνια ξεκίνησε τις τακτικές σπίλωσης, από τον Κ.Κόκκορη, τους Μ.Βαρβιτσιώτη και Γ.Παπανικολάου, τον κ. Γιαννακόπουλο, πήρε η μπάλα τον Η. Ζαχαριάδη, συνέχισε με τον Γ. Κουρδομένο, και αμέσως μετά επιτίθεται σε Παναγιωτίδη, Μπραδήμα, κ.α.

Εμείς εύλογα ρωτάμε κάθε κάτοικο Γλυφάδας, είναι δυνατόν να είναι δημοσιογράφος αυτός ο κοινός υβριστής ο οποίος ακόμα και σήμερα έχει τίτλο ''ΒΡΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ ΒΡΕ ΕΝΑΣ Π@ΥΣΤΗΣ'' αναφορικά με τον δολοφόνο πατέρα της εξάχρονης ;;; 

Τον συγκεκριμένο τίτλο τον είδατε κάπου αλλού ;;; Κατά τον ίδιο τρόπο έχει χαρακτηρίσει επανειλημμένα σχεδόν το σύνολο των προαναφερόμενων. Δεν είναι σαφές ότι πράττει δημόσια κατακρεούργηση της δημοσιoγραφίας ;;; Συκοφαντεί και σπιλώνει προς κάθε κατεύθυνση αναμένοντας να βρει υποψήφια θύματα, τα οποία παράλληλα κάποιων θεμάτων τα οποία είναι έγκυρα να δεχθούν και την σπίλωση, ύβρεις, συκοφαντίες, και δόλιες κατασκευές του ιδίου.

Γιατί είναι π@ύστης για τον Καραχάλιο, κατά την προσφιλή του μέθοδο ύβρεων ο δολοφόνος πατέρας ;;; Τέρας μπορεί να χαρακτηριστεί, το π@ύστης το επαληθεύει ο Καραχάλιος ;;; Που τον γνωρίζει ;;; Μήπως είχαν προσωπικές ομοφυλοφιλικές σχέσεις ;;;

Κάθε σκεπτόμενος συμπολίτης μας κρίνει πόσο εύκολα βγαίνουν αυθαίρετα οι ύβρεις και οι χαρακτηρισμοί από τον Καραχάλιο, και έπειτα αξιώνει οι υπόλοιποι να είναι προσεκτικοί στις αναφορές τους σχετικά με τον ίδιο.

Εμμένοντας στις ύβρεις και την σπίλωση, κατά την προσφιλή του μέθοδο, σήμερα επικαλείται '' Ακόμα και η συκοφαντία και η σπίλωση θέλει συνέπεια '' και αποδεικνύει του λόγου το αληθές, διότι καθημερινά επικεντρώνει με συνέπεια στις ύβρεις και την σπίλωση.

Για πολλοστή φορά ρωτάμε δημόσια, διότι η τοπική κοινωνία της Γλυφάδας δεν ξεχνά: Πρώτον, ποιος αναρτούσε γεννητικά όργανα υβρίζοντας πολιτικούς και αιρετούς ;;; Δεύτερον, ποιος αναρτούσε τίτλους '' στα σκ@τ@ όση ζάχαρη και να ρίξεις λουκουμάδες δεν γίνονται'', αναφορικά με πολιτικά πρόσωπα ;;; Τρίτον, ποιος αποκαλούσε απατεώνες τόσο τον Μ. Βαρβιτσιώτη, όσο και τον σημερινό δήμαρχο Γ. Παπανικολάου, μήπως δεν ήταν ο Γιάννης Καραχάλιος ;;;

Πόσα χρήματα απέσπασε γράφοντας συστηματικά ''ο γιος του τσοπάνη από το μαντρί του πατέρα του στο δήμο Γλυφάδας'', και με σειρά άλλων ανάλογων μεθοδεύσεων, ''από τις κοπριές στα σαλόνια'', εκβιάζοντας τον τέως δήμαρχο Κ. Κόκκορη ο οποίος στο τέλος ενέδωσε ώστε να αποφύγει τον διασυρμό, τον λαϊκισμό, τη λάσπη, και τις ύβρεις ;;; 

Επιτέλους θα ανοίξουν τα στόματα της τοπικής κοινωνίας ;;; Δεν υφίσταται πουθενά σε Ελλαδικό επίπεδο το ανάλογο του εν λόγω υβριστή, εκβιαστή, λασπολόγου, και ο συγκεκριμένος λειτουργεί σε μια περιοχή, (Νότια προάστια), με αποκλειστικό γνώμονα το δήμο Γλυφάδας, και με στόχο την συκοφαντία - σπίλωση - διασυρμό ώστε να του παρασχεθούν χρήματα. 

Πόσα χρόνια ακόμα, θα υφίσταται ο τοπικός κατήφορος, και ο εκμαυλισμός της τοπικής μας κοινωνίας, από διαχρονικά εκβιαστές και συκοφάντες, οι οποίοι αναρτούν τα δελτία τύπου του δήμου, και παράλληλα εκβιάζουν και σπιλώνουν, όμως στερούμενοι, τόσο σύννομων ενεργειών, αιτήσεων, καθώς και αξίας ;;;  

Ο Καραχάλιος κύριες και κύριοι διοικούντες είναι ο καθρέφτης της τοπικής μας κοινωνίας ;;; Αν πράγματι είναι, και η Γλυφάδα μας είναι τόσο υποβαθμισμένη, κάποιοι φέρουν ευθύνες. Γνωρίζουμε συνολικά τους λόγους για τους οποίους χρησιμοποιείται, έπειτα από ύβρεις, λάσπη, σπίλωση, και συκοφαντίες, όπως και τι εξυπηρετεί επί αρκετά χρόνια. 

Ο Καραχάλιος πρεσβεύει το κατώτατο σκαλοπάτι της κοινωνίας, το οποίο πολλές φορές αρέσκεται σε δολοπλοκίες, καλαμπαλίκι, καλαμπούρια, κουτσομπολιά, χαλασμένα τηλέφωνα, δόλιες κατασκευές σπίλωσης, ώστε κάθε ένας από τους υπολοίπους να νιώθει ανώτερος, όμως, συνολικά γνωρίζουμε ότι με τις τακτικές του διαμορφώνεται κοινωνικοπολιτικός κανιβαλισμός, ακόμα και στο μικρό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας στο οποίο απευθύνεται. 

Παρεμπιπτόντως επιθυμούμε να δείξει μια φορά τον μηνιαίο Πανόπτη επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας του, ώστε να αντιληφθεί ο μέσος κάτοικος ότι δεν τυγχάνει αποδοχής σε σχέση με αρκετές άλλες τοπικές ιστοσελίδες.

Όσοι ενοχλούνται από το γεγονός των σύννομων ενεργειών μας στο Δήμο Γλυφάδας, από το 2004, ώστε στη πόλη μας να αναβαθμίσουμε το τοπικό - τοπικιστικό συντελεστή - με μια άμεση και μαζική δομή όλων των κατοίκων, ώστε όλα να τίθενται σε δημόσια διαβούλευση και συζήτηση, είναι σαφές ότι διαμορφώνουν Καραχάλιους, και συντηρούν το κατώτατο επίπεδο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Λίγη τσίπα δεν βλάπτει Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">