ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Οπαδοί των μηνύσεων με 10.000.000 εκ. ανταλλακτικά !!

Επανερχόμαστε σε ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα της τοπικής μας κοινωνίας, το οποίο είναι η πίστωση 4,6 εκ. ευρώ για ανταλλακτικά, ενώ μέσα σε πέντε χρόνια διοικήσεων Γλυφάδας έχουν πιστωθεί περίπου 10.000.000 εκ. ευρώ για πάσης φύσεως μέταλλα !!!

Είναι σαφές ότι το σύνολο των οχημάτων του δήμου Γλυφάδας, με την σημερινή αντικειμενική τους αξία, δεν κοστίζουν 10.000.000 εκ. ευρώ, άρα οι πιστώσεις αυτών των υπέρογκων ποσών πρέπει να διερευνηθούν.

Με 10.000.000 εκ. ευρώ, τα οποία πιστώθηκαν τα τελευταία χρόνια, ο δήμος Γλυφάδας μπορούσε να εξοπλιστεί με καινούργια οχήματα, η ακόμα, μόνο με το ποσό του 1.000.000 εκ. ευρώ, μπορούσε να αγοράσει καλής ποιότητας, ( σε καλή κατάσταση), οχήματα από τις χώρες παραγωγής, και περισσότερα απ, όσα διαθέτει ο στόλος του δήμου ώστε να έχει και πληθώρα ανταλλακτικών.

Έχουμε αναφέρει και σε άλλο δημοσίευμα ότι 15 - 20 χιλ. ευρώ κοστίζει ένα μεταχειρισμένο απορριματοφόρο σε πολύ καλή κατάσταση, άρα το 1.000.000 εκ. ευρώ που αναφέρουμε όχι απλά καλύπτει πλήρως την αλλαγή όλων των οχημάτων του δήμου Γλυφάδας, δίνει και τη δυνατότητα ο δήμος να αγοράσει διπλάσιο αριθμό οχημάτων, ( των ίδιων οχημάτων) και να διαθέτει άμεσα οχήματα, σε περίπτωση βλάβης ορισμένων, όπως και ανταλλακτικά.

Γιατί δεν επέλεξαν οι αιρετοί - διοικούντες του παρόντος και του χθές, την διερεύνηση της σημερινής αγοράς, ώστε το προηγούμενο μοντέλο οχημάτων το οποίο αποσύρεται σε οικονομικά ισχυρές χώρες - δήμους, ( ενδεικτικά Γερμανία), να αγοραστεί για τις ανάγκες του δήμου ; 

Στο δήμο Γλυφάδας επί αρκετά χρόνια δεν γίνετε αλλαγή οχημάτων και οι κατά τόπους πολιτικές στοχεύουν στα ανταλλακτικά. 

Μπορούν να εξηγηθούν οι λόγοι από τον δήμαρχο καθώς και από την αντιπολίτευση του κ. Κόκκορη ο οποίος συμμετέχει στις οικονομικές επιτροπές και ψηφίζει τις πιστώσεις πολλών εκατομμυρίων ;   

Αναμένουμε μια κατατοπιστική ενημέρωση των συμπολιτών μας.


Η έμφαση που δίνετε σήμερα αναφορικά με τα απορριματοφόρα, είναι αρχικά η ασφάλεια των εργαζομένων, όπως και η τηλεματική, καθώς και σύγχρονες μέθοδοι για τη προστασία του περιβάλλοντος.

Οι εταιρίες στοχεύουν σε «Ευφυή συστήματα κοντέινερ τα οποία μεταδίδουν μέσω τηλεματικής τη θέση τους και τις ποσότητες τους στο σύστημα.

 Σε γενικές γραμμές, οι απαιτήσεις για την κατασκευή των οχημάτων αποκομιδής απορριμμάτων, γίνεται όλο και πιο πολύπλοκη. Η έμφαση δίνεται στην μείωση των εκπομπών θορύβου και στην ανάπτυξη εξελιγμένων δυνατότητων ασφαλείας.»

Οι εταιρίες στρέφονται και προς ηλεκτρικές υλοποιήσεις στα οχήματα, τα οποία όπως σας έχουμε αναφέρει αποτελούν την μετεξέλιξη των οχημάτων.

Με στοιχεία από το AP.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Οπαδοί των μηνύσεων με 10.000.000 εκ. ανταλλακτικά !! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">