ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Τα εκ Βραζιλίας Φυτά - Εργολαβία Αλεξίου

Όσα και να γράφονται, η να λέγονται, εμείς σύμφωνα των δυνατοτήτων μας θα δημοσιοποιούμε όσα αποστέλλονται από τους συμπολίτες μας στο email του ''Γ'', διότι αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα κάθε ανθρώπου να πληροφορείται όσα ισχύουν.

Ο κ. Γιαννακόπουλος τοποθετείται σχετικά με τα Φυτά Αλεξίου δαπάνης 1,5 εκ. ευρώ, σε μια πόλη που τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν πιστωθεί περισσότερα από τρία εκατομμύρια για λουλούδια και φυτά, τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις δεν υπάρχουν πια !!
Παν πρόσωπον έχει δικαίωμα εις την ελευθερίαν εκφράσεως. Το δικαίωμα τούτο περιλαμβάνει την ελευθερίαν  γνώμης ως και την ελευθερίαν λήψεως ή μεταδόσεως πληροφοριών ή ιδεών, άνευ επεμβάσεως δημοσίων αρχών και ασχέτως συνόρων. Άρθρο 10 ΕΣΔΑ.  1. Kαθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά, γραπτά και δια του τύπου τους στοχασμούς του τηρώντας τους νόμους του Kράτους.
2. O τύπος είναι ελεύθερος. H λογοκρισία και κάθε άλλο προληπτικό μέτρο απαγορεύονται. Άρθρο 14 Συντάγματος.
Η ανακοίνωση του κ. Α. Γιαννακόπουλου

Δήμαρχε της Γλυφάδας, Γιωργάκη Παπανικολάου, καθώς κι Μάριε Κασσέρη, αντιδήμαρχε της Πόλης, στη νησίδα της οδού Ανδρέα Παπανδρέου, θα μείνουν για πολύ χρονικό διάστημα οι θρυμματισμένες πλάκες;

Ο εργολάβος, με μηχανήματα του δήμου και προσωπικό του δήμου Γλυφάδας, δεν θα φυτέψει εκεί τα εκ Βραζιλίας Φυτά; Δεν προχωράτε, επειδή γνωρίζετε ότι σας περιμένω με "ανοιχτές αγκάλες'' ή επειδή φυτεύετε φυτά στην παραλία, ακόμη και σήμερα.

Σας ενημερώνω ότι εξ αποστάσεως φωτογράφισα και βιντεοσκόπησα το επανειλημμένα το φύτευμα των φυτών.

Είμαι βέβαιος ότι ήρθε η ώρα να λογοδοτήσετε ενώπιον του αρμοδίου Εισαγγελέα, με την αυτόφωρο διαδικασία, μαζί με τους εργαζόμενους στην εργολαβία του Αλεξίου.

Αυτή τη φορά δεν θα σας σώσει ούτε ο Διοικητής του Α΄ Τ. Γλυφάδας.

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου και
Να μου χορηγηθεί αντίγραφο, μετά της επισυναπτόμενης φωτογραφίας.

Γλυφάδα, 30-05-2017

Σημείωση του ''Γ'': Εμείς θεωρούμε ότι αυτά τα χρήματα, σε μεγάλο μέρος τους είναι πεταμένα χρήματα, διότι φυτεύονται στην άσφαλτο και το τσιμέντο, και κανείς δεν γνωρίζει αν θα έχουν χρόνο ζωής, ενώ στον αντίποδα με 1,5 εκ. ευρώ ο δήμος μπορούσε να εφαρμόσει μια σειρά από πολιτικές με έμφαση τον άνθρωπο και τα καθημερινά του προβλήματα, και σαφώς όχι την βιτρίνα στην οποία αποσκοπεί η διοίκηση.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Τα εκ Βραζιλίας Φυτά - Εργολαβία Αλεξίου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">