ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΣΥΝΤΑΓΜΑ 18 MAIOY: ΜΕ ΡΙΨΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ (VIDEO)

Συλλαλητήρια ενάντια στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου ( 4ου Μνημονίου), πραγματοποίησαν ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ, επιστημονικοί φορείς, κόμματα και συλλογικότητες στην πλατεία Συντάγματος.

Ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη το συλλαλητήριο και η μουσική συναυλία με το συγκρότημα του Μίκη Θεοδωράκη οι γνωστοί άγνωστοι πέτυχαν την έντονη ρίψη χημικών ώστε να διαλύσουν την ειρηνική διαμαρτυρία - συναυλία. Ποιοι βρίσκονται από πίσω είναι ευκόλως ενοούμενο. 

Ευχαριστούμε την κυβέρνηση, και τον αρμόδιο υπουργό, για τα χημικά, όμως προδιαγράφουν την πτωτική τους πορεία !!! Το σύνολο των χημικών στόχευε τους αναρχικούς η την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ;;; Τα χημικά έφτασαν σε ηλικιωμένους, συνταξιούχους, μικρά παιδιά, κ.α. ως προσφορά της κυβέρνησης.

Δείτε βίντεο κατά την ώρα ρίψης των χημικών και τι επακολούθησε, καθώς και δήλωση του Γρηγόρη Καλομοίρη συνδικαλιστή της ΑΔΕΔΥ.


Η ρίψη χημικών έγινε τρείς φορές, από διαφορετικές πλευρές, και προκλήθηκε από ενέργειες των γνωστών - αγνώστων. ( Από κεκτημένη ''ταχύτητα'' - γράφτηκε στην τιτλέζα 19 Μαϊου, λόγω αλλαγής της ημέρας. )

Στη συγκέντρωση-συναυλία βρίσκονταν η Λαϊκή Ενότητα, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μέλη του ΠΑΜΕ, ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ, κ.α. τονίζοντας ότι το σημερινό συλλαλητήριο σηματοδοτεί την ανατροπή όλων την μνημονίων νέων και παλιών.

Συλλαλητήριο πραγματοποίησε το απόγευμα και το ΠΑΜΕ με πορεία από την Ομόνοια μέχρι την κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος, δεδομένου ότι το κύριο σώμα των συμμετεχόντων της πορείας δεν ήρθε μπροστά στη Βουλή.


Μία σύλληψη και δύο προσαγωγές έγιναν για τα επεισόδια που σημειώθηκαν μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη στο Σύνταγμα, όταν νεαρά άτομα επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες «απάντησαν» με τη ρίψη χημικών.

Τα επεισόδια έλαβαν χώρα στο περιθώριο του συλλαλητηρίου ενάντια στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου που πραγματοποίησαν ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ, επιστημονικοί φορείς, συλλογικότητες εργατικά σωματεία, συνδικαλιστικοί φορείς και οργανώσεις της Αριστεράς στην πλατεία Συντάγματος. 


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ρίψη χημικών έγινε και στον σταθμό της Ακαδημίας - σχεδόν την ίδια ώρα, και συγκεκριμένα στον σταθμό του Μετρό.

Δείτε το επίκεντρο των ΜΜΕ από το RT, διότι είναι γνωστό πλέον . . .


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εγώ προσωπικά νρέπομαι για λογαριασμό μιας κυβέρνησης η οποία παρουσιάστηκε ώς η αριστερά που θα έσκιζε τα μνημόνια, και βρίσκεται στην υπογραφή του 4ου εξυπηρετώντας το μεγάλο κεφάλαιο, τα funds ( κοράκια - γύπες ), και δεν παρέχει την εξουσία στο λαό, προς όφελος του λαού.

Δεν εμπιστεύομαι κανένα απ' αυτόν τον λαό . . . ( Εννοώ τον Ελληνικό ) διότι όποιος αναλαμβάνει την εξουσία γίνετε εξουσιομανής, και εν συνεχεία δεν καλύπτει συνολικά το λαό. Είναι γνωστή παθογένεια της φάρας των νεοελλήνων, οι οποίοι συνολικά κόπτονται για την καταλληλότητά τους, καθώς και τις προθέσεις τους, και συνολικά γίνονται όμοιοι των προηγουμένων.

Μιλώντας καθημερινά με πολύ κόσμο, διαπιστώνω ότι έχει επέλθει κορεσμός αναφορικά με τα αστικά πολιτικά κόμματα, ο κόσμος δεν εμπιστεύεται πλεόν εύκολα, και ως λαός επιθυμεί να κυβερνηθεί και να κυβερνήσει ως λαός, και όχι από ένα η περισσότερα αστικά κόμματα. ( Το ακούω καθημερινά )

Συζητώντας με κομμουνιστές, στο τέλος της πορείας τους, μου ανέφεραν ότι σήμερα μπορεί να δομηθεί ένα τέλειο πλαίσιο αναφορικά με τους αγρότες, και με το σύνολο των εμπλεκομένων με τις νέες τεχνολογίες, όμως προφανώς δεν ζουν στην Γλυφάδα, διότι αν ζούσαν στη πόλη της ΓΛΥΦΑΔΑΣ, θα γνώριζαν ότι επι δεκαετίες διαδέχονται η μια την άλλη πασοκικές και νεοδημοκρατικές διοικήσεις, αποτελούμενες από στελέχη και μέλη αυτών των κομμάτων, και πάντα με γνώμονα τα οφέλη των κομματικών, παραταξιακών, και των ημετερών τους.

40 ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ - ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, ώστε να έχουν το μονοπώλιο της κακοδιαχειρίσεως. 13 ΧΡΟΝΙΑ παρανομιών σε σύννομες ΑΙΤΗΣΕΙΣ στο ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ενώ κατά την ίδια περίοδο, όπως και προ των διώξεων και κατασχέσεων, με τα χρήματα του συνόλου βόλευαν και τάιζαν τους ημέτερους, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο, ως ΞΕΦΤΙΛΕΣ που είναι, να καταθέτουν μηνύσεις για την ΑΠΟΛΥΤΗ υφιστάμενη ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ο ρόλος του συνόλου σε τοπικό επίπεδο είναι σκοτεινός 
 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΣΥΝΤΑΓΜΑ 18 MAIOY: ΜΕ ΡΙΨΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ (VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">