ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Η παιδική χαρά έχει και Ασφάλεια και αστυνόμευση !!!

Ο ''κούκος αηδόνι'' θα στοιχίζει μια παιδική χαρά στο σύνολο των συμπολιτών μας, δεδομένου ότι μέχρι αυτή τη στιγμή, λίγες ημέρες μετά την λειτουργία της, διαπιστώσαμε να απασχολεί συνεργεία καθαρισμού, επίβλεψης, ασφάλειας, κ.α.

Σε μια τοπική κοινωνία, με χιλιάδες συμπολιτών μας στα συσσίτια, στην ανεργία, και στην ανέχεια, η ''γαλάζια'' δημοτική αρχή ήδη έχει φροντίσει την ευημερία όλων των ημετέρων της, και πλην αυτών φροντίζει τα χρήματα των συμπολιτών μας ''να πιάνουν τόπο'' με πιστώσεις για ασφάλεια της παιδικής χαράς !!!

Αν είναι δυνατόν, μια παιδική χαρά να χρειάζεται ειδική αστυνόμευση, καθώς και φύλαξη, και πίστωση δεκάδων η εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ετησίως για οχήματα και αλλοδαπούς security, κ.α.

Εσύ φορολογούμενε Γλυφαδιώτη και Γλυφαδιώτισσα, εσύ που σε έχουν οδηγήσει στα συσσίτια, και στην ανεργία, δώσε συγχαρητήρια στην δημοτική αρχή του Παπανικολάου, διότι πιστώνει τα χρήματα όλων των κατοίκων για αστυνόμευση της παιδικής χαράς.

Αλήθεια τι κινδυνεύει στην παιδική χαρά και χρειάζεται αστυνόμευση ;;; Μήπως κινδυνεύουν τα παιχνίδια ;;; Μήπως κινδυνεύει ο συνθετικός τάτηπας ;;; Μήπως κινδυνεύει το ψεύτικο κάστρο και οι ''βασιλείς του'' από επιθέσεις άλλων βασιλείων ;;;

Δυσαρέσκεια των συμπολιτών μας

Οι συμπολίτες μας είναι δυσαρεστημένοι από την δημοτική αρχή, σαφώς όχι και ορισμένοι υπερασπιστές τους, ( αλήθεια με το αζημίωτο ? ), οι οποίοι ανέφεραν την αύξηση των κερδών των επιχειρηματιών, δεδομένου ότι η μια από τις δυο πόρτες εισόδου της παιδικής χαράς έχει κλειδωθεί, ώστε η είσοδος των επισκεπτών να γίνεται αποκλειστικά από μια είσοδο.

Η ''γαλάζια'' δημοτική αρχή, για άλλη μια φορά, αποδεικνύει ότι δεν δύναται να καλύψει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, και λειτουργεί με ένα ιδιόρυθμο τρόπο, θεωρώντας ότι το δημοτικό χρήμα της ανήκει εξ' ολοκλήρου, καθώς και η δικαιοδοσία να πράττει κατά το δοκούν.

Εμείς αναφέρουμε τόσο την δυσαρέσκεια των συμπολιτών μας για το κλείσιμο της μιας εισόδου της παιδικής χαράς, καθώς και την άσκοπη δαπάνη πολλών χρημάτων για αστυνόμευση. Οι ''γαλάζιοι'' της αστυνόμευσης, των νόμων, των security, κ.α., και της καταπάτησης από τη δική τους πλευρά της νομιμότητας και των δεσμεύσεων για το δήμο ''όλων των δημοτών'' . . .

Έχοντας το βασικό δεδομένο κινδύνου των συμπολιτών μας, οι οποίοι δεν προστατεύονται, δεδομένων των ελλείψεων προσωπικού στα κατά τόπους Α/Τ, 
η πίστωση για την προστασία των παιγνίων αποτελεί άλλη μια κορυφαία ολίσθηση από την πλευρά της διοικήσεως Παπανικολάου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Και εις ανώτερα, έπειτα από την αστυνόμευση της παιδικής χαράς, με ένα αστυνομικό τμήμα στο εσωτερικό της !!! ( Και γραφεία security )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Η παιδική χαρά έχει και Ασφάλεια και αστυνόμευση !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">