ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Από τον μεσίτη Κόκκορη στον κατασκευαστή παιδικών χαρών Παπανικολάου

Τα τελευταία χρόνια στη πόλη της Γλυφάδας έχουμε την τέως δημοτική αρχή, η οποία με δήμαρχο τον Κώστα Κόκκορη είχε επικεντρώσει στην αγορά οικοπέδων, και στον αντίποδα την σημερινή, Παπανικολάου, η οποία κατασκευάζει παιδικές χαρές.

Δεδομένης της αμφισβήτισης από τη πλευρά του χρηματισμένου της διοικήσεως ώστε να συκοφαντεί και να σπιλώνει, καθώς και να καταθέτει μηνύσεις, σαφώς για λογαριασμό των διοικούντων, για άλλη μια φορά επαναλαμβάνουμε και αιτούμαστε στην δημοτική αρχή.

Πίστωση του ιδίου ποσού, το οποίο κόστισε η παιδική χαρά της πλατείας Καραϊσκάκη, ώστε να δημιουργήσουμε με τα ίδια χρήματα μια ανάλογη υλοποίηση, δικής μας επινόησης, και εν συνεχεία να κρίνουν συνολικά οι συμπολίτες μας επί του αποτελέσματος.

Έχοντας το βασικό δεδομένο πίστωσης των χρημάτων όλων των συμπολιτών μας για έργα ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ, όπως είναι οι παιδικές χαρές τις οποίες κατασκευάζει η δημοτική αρχή, για κούνιες, τσουλήθρες, και αλογάκια, εμείς έχουμε να αντιπαραθέσουμε παιδαγωγικές υλοποιήσεις, οι οποίες θα επιμορφώνουν τα μικρά παιδιά, παρέχοντας βασικά εφόδια για την περαιτέρω μετεξέλιξή τους.

Με συκοφαντίες, ύβρεις, και μηνύσεις δια του εξαγορασμένου, η διοίκηση του δήμου, δεν πρόκειται να πετύχεται απολύτως τίποτα, και καλείστε να δεχθείτε τις προτάσεις και αιτήσεις μας ώστε και εσείς να κρίνετε επί του τελικού αποτελέσματος.

Όταν το δικό σας επίκεντρο είναι οι ηλικίες μέχρι 12 ετών, το δικό μας είναι όλες οι ηλικίες, και παράλληλα να παρέχονται βασικά εφόδια πλήν της ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ.

Κύριοι της διοικήσεως, αν θεωρείται ότι με ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥΣ, ύβρεις, συκοφαντίες, και πόλωση της τοπικής μας κοινωνίας θα πετύχετε κάποιο αποτέλεσμα, απατάστε οικτρά, διότι το ορθό είναι να τηρήσετε τις δεσμεύσεις σας, άρα αποδοχή όσων προτείνουμε και παράλληλα αιτούμαστε δημόσια.

Περάστε μια ανάλογη πίστωση, και τα χρήματα τα οποία θα πιστωθούν ας τελούν υπό τον δικό σας έλεγχο, εμείς δεν θέλουμε καμία σχέση με τα χρήματα, όμως ο σχεδιασμός θα είναι ΑΠΟΛΥΤΑ δικός μας, ώστε να κρίνετε και να κρίνουν συνολικά και οι συμπολίτες μας, τι μπορεί να δημιουργηθεί με όσα χρήματα πιστώσατε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com   

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πριν από δεκαετίες, σε μια περίοδο που δεν υπήρχαν sosial media, facebook, twitter, Wifi, Youtube, κ.α., στις τοπικές ραδιοφωνικές μου μεταδώσεις είχα προτείνει στις δημοτικές αρχές εκείνης της περιόδου, να δημιουργήσουμε τοπικά μια Ψηφιακή δομή - βάση δεδομένων, στην οποία κάθε δημότης - δημότισσα θα μπορεί να βάζει μια φωτογραφία, δική της - του, όπως και των οικογενειακών προσώπων, βίντεο, κ.α, καθώς και να συνομιλούν μεταξύ τους συνολικά οι συμπολίτες μας. 

Τι χλεύη, ειρωνία, και άρνηση υπήρξε εκείνη τη περίοδο δεν λέγεται, όμως σήμερα ο Δήμος Γλυφάδας θα είχε έσοδα δις ευρώ, διότι όσα επακολούθησαν τεχνολογικά θα τα είχαμε υλοποιήσει πρώτοι, και θα τα είχαμε εξάγει διεθνώς.

Αυτά τα λίγα ετεροχρονισμένα, σε ένα τόπο αστοιχείωτων, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν αποκτήσει ένα κινητό τηλέφωνο, τότε δεν υπήρχαν, ένα laptop - pc και facebook. ( Ένας τουλάχιστον από τους παλιούς κατοίκους θα τοποθετηθεί δημόσια ότι όσα αναφέρω δεν είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ? )

* Εδώ παρανομούν μέχρι σήμερα ώστε να μην επαναλειτουργήσει αυτό που υπήρχε τοπικά,(ΓΛΥΦΑΔΑ FM),φανταστείτε αν απ' αυτά τα άτομα θα μπορούσε να υπάρξει κάτι πρωτοποριακό και καινοτόμο.(Οι νεοέλληνες των εισαγόμενων)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Από τον μεσίτη Κόκκορη στον κατασκευαστή παιδικών χαρών Παπανικολάου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">