ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Οι συμπολίτες μας δεν σχολιάζουν την βρώμα του Καραχάλιου

Συντάκτης ''Γ''

Ο ευτελούς αξίας και χαμηλού ήθους Καραχάλιος, μέχρι σήμερα δεν έχει αιτιολογήσει όσα έχει αναφέρει δημόσια στη τοπική κοινωνία της Γλυφάδας, και με βασικό ''όπλο'' του τις ύβρεις, την συκοφαντία, και την διαπόμπευση κάθε κατοίκου της πόλης μας, προσπαθεί να αποδείξει ότι τόσο ο ίδιος, όσο και όσοι τον έχουν εξαγοράσει επανειλημμένα, ( large ),  αποτελούν τα υγιή στοιχεία της πόλης μας.

Με βασικό δεδομένο όσα ίσχυαν επί χούντας κατά του συνόλου των αριστερών, κεντρώων, δημοκρατών, κ.α, ( βλέπε ενδεικτικά Αλέκος Παναγούλης ), σαφώς από αναλόγου τύπου άτομα με τον Καραχάλιο, καθώς και στη συνέχεια με τις κυβερνήσεις της ΝΔ, πάντα εις βάρος των σοσιαλιστών και των αριστερών, και ειδικότερα με όσα ισχύουν επί μακρόν στη πόλη της Γλυφάδας, κάθε κάτοικος έχει τη δυνατότητα να κρίνει τόσο την καθημερινότητα Καραχάλιου, όσο και όσους τον χρησιμοποιούν με χρηματισμό.

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο κάτοικος Γλυφάδας, με μακρά διαδρομή, να μην έχει διαπιστώσει πόσα χρόνια ασκείται το ευτελέστερο επίπεδο τοπικής δημοσιογραφίας, και ειδικότερα με στόχο τον εκφοβισμό των δημοτών, ώστε να μην καταγγέλλουν παρατυπίες, παρανομίες, και κακοδιαχείριση - κακοδιοίκηση από τους εκλεγμένους αιρετούς.

Ο Καραχάλιος, όπως και σειρά άλλων έμμισθων των εκάστοτε διοικήσεων, δεν ασκεί δημοσιογραφία, είναι ένας χρηματισμένος τραμπούκος, συκοφάντης, και υβριστής, ο οποίος επιδίδεται σε πόλεμο κατά των κατοίκων Γλυφάδας.

Ενώ πλειάδα συμπολιτών μας γνωρίζει πόσες φορές έχουν παρασχεθεί χρήματα στους Καραχάλιους, για υβριστικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα, καθώς και καθαρά διαφημιστικού χαρακτήρα φυλλάδες, κανείς δεν μπορεί να παρέχει έστω ένα πειστήριο ότι έχει ισχύσει το ανάλογο με τον Κουρδομένο.

Ο Καραχάλιος είναι βρώμικα σκεπτόμενος, και δημιουργώντας καθημερινά δολοπλοκίες, και συκοφαντίες, τις οποίες τις εμπλουτίζει με σειρά ύβρεων λαϊκίστικου χαρακτήρα, ώστε να αναδειχθεί δια μέσω του βούρκου στον οποίο ευρίσκεται και επιθυμεί για την πόλη μας.

Ενώ δεν έχει απαντήσει σε σειρά από ζητήματα τα οποία δημοσιοποιήθηκαν, συνεχίζει αδιαλείπτως και καθημερινά τις μηχανοραφίες, τις δόλιες κατασκευές, την συκοφαντία, και τον διασυρμό των συμπολιτών μας.

Προσωπικά δεν γνωρίζουμε ούτε τους ''ασυμβίβαστους'', ούτε όσους επικαλείται σπιλώνοντας, υβρίζοντας, και συκοφαντώντας ο εν λόγω φερόμενος δημοσιογράφος, και μας εμπλέκει σε καταστάσεις στις οποίες δεν έχουμε καμία συμμετοχή.

Ο ίδιος γράφει ότι '' η άφθονη δόση σάτιρας είναι επιτρεπτή '' σαφώς όταν την χρησιμοποιεί αποκλειστικά ο ίδιος, σπιλώνοντας, καθυβρίζοντας, και συκοφαντώντας τους κατοίκους Γλυφάδας, ενώ στον αντίποδα, όποιοι ανταπαντήσουν με το δεδομένο επίπεδο του εξαγορασμένου στις επιθέσεις τις οποίες δέχονται, είναι ''αληταριά , γελωτοποιοί, μoρφώματα, σαπάκια, ιντραγκαδόροι, ραδιούργοι, σκευωροί, κιναιδογράφοι, σκουπίδια, κοινωνικά απόβλητα, ανθρωπάκια χαμηλής ηθικής στάθμης, και αρκετά ακόμα ως χαρακτηρισμοί, τα οποία για λόγους δεοντολογίας δεν αναφέρουμε.''

Είναι γνωστό ότι ο Καραχάλιος περιορίζεται διαδικτυακά στο στενό πλαίσιο της τοπικής κοινωνίας της Γλυφάδας, ενώ τις δικές μας δημοσιεύσεις και θέματα τα γνωρίζουν σε ολόκληρο το Ν.Αττικής, και όχι μόνο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε πολλά σημεία του Ν.Αττικής μας αναγνωρίζουν οι κάτοικοι, από τα σημαντικά θέματα τα όποια έχουμε αναρτήσει, σε πλήρη αντιδιαστολή του κατ' επάγγελμα υβριστή - συκοφάντη.

Αναφορικά με τις τακτικές του, κρίνονται από το κοινωνικό σύνολο, διότι δια μέσω ημών μαθαίνουν και ευρύτερα τι εστί Καραχάλιος, και τι χάλια ισχύουν στη πόλη της Γλυφάδας επί αρκετά χρόνια.

Σημείωση: Εμείς από τον ''ΓΛΥΦΑΔΑ WEB'' έχουμε αναφέρει το απατεώνας σχετικά με τον Καραχάλιο, και δεν είναι τυχαίο, διότι όσα γράφει για σειρά συμπολιτών μας, εμπλέκοντας και εμάς σε αυτά, είναι δολοπλοκία του ιδίου και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. 

Αναφορικά με τον συμπαραστάτη του δημότη, και σαφώς όχι ''συνήγορο'' όπως τον αναφέρει ο αγράμματος Καραχάλιος, έχουν τα πειστήρια αρκετοί συμπολίτες μας, τους οποίους οι δημοτικές παρατάξεις, καθώς και οι διοικούντες αιρετοί, επιχείρησαν να μειώσουν για σαφείς και ευνόητους λόγους. Η κάθε παράταξη ήθελε το δικό της άνθρωπο, και αυτό σημαίνει ευτελής τοπική δημοκρατία.

Τέλος, οι σύννομες πρωτοκολλημένες αιτήσεις μας στο Δήμο Γλυφάδας, οι οποίες με παρανομίες των διοικούντων δεν πέρασαν στο Δ/Σ, δεν πέρασαν ώστε να υφίστανται οι Καραχάλιοι και ο Βούρκος του Φασισμού ;;;

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ δεν θα περάσει και το 2019 θα αποδειχθούν όλα.

Υ.Γ: Δεν δημοσιοποιούμε τα δελτία τύπου του δήμου Γλυφάδας, διότι τόσο οι διοικούντες, όσο και οι τοπικές παρατάξεις της αντιπολιτεύσεως, δεν έχουν φέρει στο Δ/Σ του δήμου το σύνολο των αιτήσεών μας, καθώς και το ζήτημα Καραχάλιου. Το συγκεκριμένο ζήτημα άπτεται των αιρετών του συνόλου των τοπικών παρατάξεων, διότι οι πρακτικές του εν λόγω στρέφονται κατά της τοπικής δημοκρατίας καθώς και της τοπικής κοινωνίας. 

Για τον Καραχάλιο δεν υπάρχει ούτε δημοκρατία, ούτε το σύνολο των τοπικών παρατάξεων, ούτε χιλιάδες συμπολιτών μας, οι οποίοι/ες συμμετέχουν σε οργανώσεις, συλλογικότητες, σωματεία, παρατάξεις, κ.α., και ενυπάρχουν στο κοινωνικοπολιτικό γίγνεσθαι.

Υ.Γ 1: Η πλειονότητα των συμπολιτών μας, δεδομένου του φαινομένου τύπου Καραχάλιος, ( συκοφαντίες, σπίλωση, ύβρεις, διαπόμπευση) , όπως γνωρίζετε στην πλειονότητά τους, ακόμα και από τα sosial media, περιορίζονται σε θέματα άσχετα από την άσκηση κριτικής, καθώς και των δικαιωμάτων κάθε πολίτη, να εκφέρει άποψη για τα τεκταινόμενα των εκάστοτε εκλεγμένων, και ειδικότερα να ασκείται έλεγχος επί των πεπραγμένων τους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Οι συμπολίτες μας δεν σχολιάζουν την βρώμα του Καραχάλιου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">